Şimdi Ara

Kilo Almak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle amacım benim gibi insanlara bir nebzede olsa yardımcı olabilmek. Çok olmadı benim vg ye başlamam... Geçen kasım abimin düğününde tanıştığım kız belkide hayatımın seyirini değiştirdi. Kasım ayından mart ayına kadar sevgili gibi takıldığım kız hoşlandığım kız her gecemiz beraber geçen kız ben ona açılınca " ya canberk çok zayıfsın yanımda kardeşim gibi duruyosun olmaz yani" demesiyle hem yıkıldım hemde kendimce bazı adımlar atmamın gerektiğini hissettim. Kız haklıydı... O zamanlar 46 kiloydum ve en yakın spor salonuna gittim. Hoca denilen çocuk benim yaşlarımda bu arada yaşım 20 herkese aynı programı yazıyodu 3x15 ... Klasiktir bu. Ama o kızın söylediği hem canımı yakmış hem beni hırsladırmıştı. İlk vücut ölçülerim kollarım 27.5 cm bileklerim ip ince göğüsler 80 cm omuzlar 100 cm ydi. Kenarda biraz birikmişim vardı biraz araştırma yaptım ve gainer aldım 3 ayın sonunda 65 kilo oldum ve kollarım 29 göğüsler 84 oldu omuzlarım 105 e çıktı. Daha sonra tekrar kız arkadaşım oldu ve onun yüzünden peşinde koşmaktan hem mental hem fiziksel açıdan çöktüm. 57 kiloya kadar düştüğümde tarih ağustosu gösteriyodu. Düşündüm kimse benden değerli değil artık kızları önemsemiyordum son bir gayretle farklı bir spor salonuna yazıldım. Tekrar 65 kg ye kadar çıkabildim. İşin komik tarafı 65 kg yi geçemiyordum bir türlü ne kadar yesem etkisi faydası yoktu sanki. 66 gelirim heralde dediğimde hep kilo kaybettiğimi gördüm. Daha sonra bir abiyle tanıştım salonda ben herkese kolay kolay ısınanmam aslında. Adam 70kg ve inanın 190 kilo barsız benchledi. Aslında salon arkadaşımın babasının ve bu abi o salonun 20 yıllık sporcusu. O yüzden yabancılık çekmiyodum aile ortamı vardır bizim salonda. Bu abi hep kahve sigara yapar spordan önce bende ertesi gün yakalıyım diye erkenden gittim ve geldi bana naber kardeşim dedi oturduk konuşmaya başladık. Bana kas anıtomimin mükemmel olduğunu söyledi. Sen o vücuda çok uraşıcaksın ama mükemmel bir vücudun olucak kasların doğuştan parçalı ve orantılı dedi. Bu söyledikleriyle beni daha çok bu spora çekti. Şu 2 haftadır onunla beraber göğüs ve önkok çalışıyorum ve inanın 90 cm den 98 cm oldu göğüslerim sadece 2 haftada. Ve asıl konuma gelecek olursam bu bahsettiğim abi bana özel doktordan yurtdışından özel bir toz getirdi ve geçen cuma kullandım tam 65 kg idim. Şuan 68 kgyim. Tam 1 haftada 3 kilo aldım. İlacın üzerinde adı yok. Kullanan ,bilen, temin edebilen varsa yarın resimlerini atıcam. Şuan mobilim. Kilo almakta zorlanan arkadaşlara yardımcı olur diye düşünüyorum. Üzerinde isim cisim yok. Ama gerçekten işe yaradı. Hardline ve multipower gainer kullandım 65 i gram geçemedim. Ayrıca 1litre bozada 900gr ma yakın karbonhidrat varmış ve çoban çökerten otu( çay gibi demlenip içilince vücudun testesteron seviyesini yükseltiyomuş) aldığım tüyolar bunlar herkese söylemem dedi bana. Bende şuan siz değerli donanımhaber okuyucularına yazıyorum. Belki faydam olur. Şimdi bunları neden yazma gereksinimi duydun derseniz, bu akşam o bana zayıfsın diyen kızı gördüm ve heryerden engelliydim. Gözlerini dikmiş bana bakıyodu ben bakınca kafasını panikle çevirdi. Ve eve geldiğimde tüm heryerden engelimi kaldırdığını gördüm. Kısacası değiştim. Vücut geliştirme gerçekten güven sağlayıp insanı değiştiriyo. Ben başlafığım için mutluyum. Okuduğunuz için teşekkür edrrim. Hayırlı geceler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam gainer falan mı aldınız bende kilo alamıyorum da gainer de karbonhidrata vermek amelelik geliyor.protein tozu alıp düzenli kullansam etkisi olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

hocam gainer falan mı aldınız bende kilo alamıyorum da gainer de karbonhidrata vermek amelelik geliyor.protein tozu alıp düzenli kullansam etkisi olur mu acaba

Protein tozunun kilo almaya yardımcı olcağını düşünmüyorum. Gainerler bir yere kadar gerçekten etkili. Ama bi süreden sonra oda gitmiyor. Benim aldığım beyaz kutu ufak bişey. 120 tl ye aldım tamamen doğal ama ismi cismi yok. Ofise geçince foto eklicem.

• bu ne olm sakldfasjfsaf
  • Ne diyeceğimi bilemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam boy kaç? 20 yaşında 46 kilo nedir?

bende kilo konusunda baya sıkıntı yaşadım vücut geliştirmeye başlamadan önce 68 kiloydum ve kollarım 25cm civarıydı, karnım sırtıma yapışık vücudumda var olan her kemiği tek tek sayabilir durumdaydım, sonra 7-8 aylık sürecin sonunda 90 kiloya çıktım kollarım 38cm civarı oldu daha sonra omuz kasımı yırttım ve 6-7 ay spor yapamadım 74 kiloya kadar düştüm şimdi tekrar başlıyorum 1 ay oldu 80 kiloyu aştım şuan hedefim Nisan ayında 90 kiloya ulaşmak

her türlü tavsiyeye açığım amacım kilo almak yani yağ oranım en azından 90-95 kiloya gelene kadar umurumda değil dolayısıyla çok zorlanmayacağımı umuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

hocam boy kaç? 20 yaşında 46 kilo nedir?

bende kilo konusunda baya sıkıntı yaşadım vücut geliştirmeye başlamadan önce 68 kiloydum ve kollarım 25cm civarıydı, karnım sırtıma yapışık vücudumda var olan her kemiği tek tek sayabilir durumdaydım, sonra 7-8 aylık sürecin sonunda 90 kiloya çıktım kollarım 38cm civarı oldu daha sonra omuz kasımı yırttım ve 6-7 ay spor yapamadım 74 kiloya kadar düştüm şimdi tekrar başlıyorum 1 ay oldu 80 kiloyu aştım şuan hedefim Nisan ayında 90 kiloya ulaşmak

her türlü tavsiyeye açığım amacım kilo almak yani yağ oranım en azından 90-95 kiloya gelene kadar umurumda değil dolayısıyla çok zorlanmayacağımı umuyorum

Boyum 1.76 . Öncelikle geçmiş olsun. Benim kollar 34. Göğüsler 98 şuan. Omuzlar 120-121. Kilo almak için en güzel tavsiye, yeterince beslen , gece yarmadan yarım saat önce 1 kase boza , 10 tane tulumba 2 bardak şeftali suyu iç uyu. Sabah biraz karın ağrısı yapar wc ye gitme isteği uyandırır ama olsun sen gitme 1 saate toparlıyo kendini kahvaltıdan sonra .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    Oğlum 10 tulumba nedir lan? Hem de gece yatmadan önce?

Adam gibi 1 tencere bulgur pilavı ye her gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doomcry1000

quote:

Orijinalden alıntı: Zaym1n

hocam boy kaç? 20 yaşında 46 kilo nedir?

Boyum 1.76 . Öncelikle geçmiş olsun. Benim kollar 34. Göğüsler 98 şuan. Omuzlar 120-121. Kilo almak için en güzel tavsiye, yeterince beslen , gece yarmadan yarım saat önce 1 kase boza , 10 tane tulumba 2 bardak şeftali suyu iç uyu. Sabah biraz karın ağrısı yapar wc ye gitme isteği uyandırır ama olsun sen gitme 1 saate toparlıyo kendini kahvaltıdan sonra .

Bunlar Nasıl tavsiyeler O kadar sporla Uğraşıyosun İnsan biraz Okur öğrenir Bu iş sağlık öncelikli. Eğer kilo Almak istiyorsanız Kalori ve karbonhidratı artırın sağlıklı bir beslenme ve antrenmanla Olmuyacak iş değil saçma sapan işlerle uğraşmayın. Eğer İlla ganier kullanacaksanız Dymatize mass ganier kullanın veya bsn true mass günde 4 ana öğün 2 ara öğün yapın ana öğünler günlük en az 150 gram karbonhidrat alın kg başına 1.4 gram protein ganierla birlikte Bir ayda en az 3 kg almazsanız buradayım.

• doomcry1000 kullanıcısına yanıt
    10 tane tulumba dediğin tulumba tatlısıysa şeker ve hamuru gömüyosun demektir. çok yanlış..
  • Senin vücudun mükemmel doğuştan parçalı

Hocan o tozu sana paraylamı sattı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.