Şimdi Ara

Kilo Almak İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, kilo almak için ne yapmalıyım? Uzun süredir kilo alamıyorum aksine sınav senem olduğu için stresten dolayı kilo verdim. Beslenme programı verebilecek olan var mıdır?

• Çok teşekkürler
  • Diyetisyen Merve Şimşek D kullanıcısına yanıt
    parazit falan yok bende kan testide yaptırdım sorun çıkmadı günde 4 öğün yiyorum 3'ü ağır biri hafif kilo alamıyorum :/
    Hiç diyetisyene gitmedim yumurta,et,tavuk,peynir,sebze ev yemeği ne varsa yiyorum işlenmiş fabrika ürünlerinden doğal olmayan şeylerden uzak duruyorum gazlı içecek içmiyorum ekmek az yiyorum yediğim ekmekde alaşehir yada ekşi maya genellikle.

1.79 boyum var kilo 62 yaş 22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Temmuz 2019; 18:13:48 >
    sabah ve öğlen ciddi miktarda yemek tüketiyorum 2dilimde ekmek akşam hafif tonbalığı/domates peynir/karpuz peynir gibi 4.öğünde ya akşam yada öğle yemeğinden sonra meyve/kuruyemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Temmuz 2019; 18:6:15 >
    akşam çok yemek yiyemiyorum gaz yapıyor ve karnım ağrıyor.
    eskiden 3-4 saatte bir yemek yiyordum 5-6 öğün [ozamanda kilo alamamıştım pek] midemi ve bağırsakları bozduğu için 5 saatte bir yemeye başladım sabah 9dan başlıyarak akşam 10'a kadar 4 öğün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Temmuz 2019; 18:11:34 >
    teşekkürler diyetisyene gideceğim bir gün
  • Her gün belli bir saatte yemek yersen kilo alırsın.
    Mesala
    sabah kahvaltısı her gün 10da
    Öğle yemeği her gün 13 de
    Akşam 19da
    Böyle bir program kendine yaparsan yüksek ihtimal alırsın
  • Arkadaşların dediği gibi gerekli test ve analizler yapıldıysa size dengeli ve devamlı beslenme düşüyor. Kilo alacağım diye hazır, basit, ucuz gıdalara yönelmeden, biraz daha yağı kullanarak yavaş ve istikrarlı şekilde kilo almalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.