Şimdi Ara

kilo almam lazım '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaklasık 10 kilo almam gerekiyor ne sekilde almalıyım karbonhidrat agırlıklı mı beslenmeliyim yoksa protein daha mı cok almalıyım. ? yardımcı olursanız sevinirim . ( hafif olarak spor yapıyorum ).

• uppp .
  • kilo X 3 karbo
    kilo X 1.5 protein
    kilo X 1 yağ
  • Oncelikle bol bol karbonhidrat ve protein agırlıklı beslenmelisin karbonhidratı antremandan t saat once proteinide antremandan sonra düzenli almaya dikkat et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler. peki bu şekilde güzel bi hacim kazanabilirmiyim ? görünüşüm ince bunu dengeleyerbilirmiyim ?
  • Bende aynı durumdayım takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilonu ve boyunu yazarsan daha iyi yardimci olabiliriz. Ama genel olarak 2-3 ay gibi bir sure karbonhidrata yuklenmen gerekiyor. Bunun icin Optimum nutrition- serious mass kullanarak daha hizli sekilde sonuc elde edebilirsin. Sonrasinda, ogunlerinde proteini ve karbonhidrati esit tutarsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    nasıl kilo alabilirim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kilo 60 boy 1 74 lerde
  • Haftada 3 veya 5 gun spora gittigini varsayalim, bu durumda ihtiyacin olan gunluk kalori 2495, bunun 266 gr(%40)-499 gr(%75)'i karbonhidrat olmasi lazim. Pirinc, misir, makarna, fasulye, ekmek, yulaf ezmesi (Benim favori) vb. karbonhidrat degerinin yuksek oldugu yiyecekler. Eger sporla birlikte kilo almak istiyorum ve supplement kullanmaktan cekinmem diyorsan soyle bir plan izliyebilirsin:

Kahvalti
    1 kase yulaf ezmesi
    1 buyuk bardak sut
    3 tane yumurta

Oglen yemeginden once
    2 dilim kepekli ekmek
    1 konserve light ton baligi
    1 adet Muz, elma vb.

Ogle yemegi
    Buyuk sandvic ekmegine haslanmis tavuk gogsu, az yagli kasar, istedigin herhangi sos.

Ogleden sonra
    Protein Shake (Gainer)
    1 bardak az yagli sut

Aksam yemegi

Tavuk gogsu, somon baligi yada biftek
    1 buyuk haslanmis patates
    Bezelye yada fasulye

Yatmadan once
    Protein Shake (Gainer)
    1 adet meyve

- Bunlari degistirebilirsin: Ornegin, haslanmis patates yerine 2 kase pirinc yersin. Tavuk yerine, ton baligi yersin. Ama ozet olarak bu sekilde beslenmen gerek. Uyku duzenine dikkat etmen gerek ve bol bol su icmen gerek.

• çok teşekkürler ççok süper anlattın . yalnız bir sorunum var okula gidiyorum o yüzden ögünler falan biraz sıkıntı çıkaracak gibi ama elimden geldiğince uymaya çalısacağım . :)
  • Yapmak istedikten sonra yapamayacagin bir sey yok, gerekirse hazirladigin yiyecekleri saklama kaplarina koyar yaninda goturur ögün zamani gelince yersin.
  • haklısınız :) insan isterse herşeyin üstesinden gelebilir . bu arada ben spor salonuna gitmiyorum kendim çalısaacağımm
  • Makarna ve pilav diyorum başka birşey yemiyorum. 55 kg olan cılız ben bu sayrde 2 ayda 65 oldum.

• Saol:) baskaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.