Şimdi Ara

Kilo vermek istiyorum büyük sıkıntı var yardımcı olur musunuz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar konum biraz karışık diyebilirim 85 kilo iken 14 yaşında idim 1.5 ayda 10 kilo gibi muazzam bi kilo verdim yağımı yaktım falan vücut bayağı toparladı ama kendimi bildim bileli olan göğüs yağlarım gitmemişti doktora göründüm jinekomasti teşhisi koyuldu ameliyat oldum ve düzeldi meme uçlarındaki sinirler 2.5 senedir daha tam oluşmadı ama sıkıntım yok neyse vücudumun yağ oranı kiloma göre normal sanırım 17 yaşındayım 74-75 kilo civarındayım ancak şöyle bişey var vücudun üst kısmında bi problem yok yeteri kadar bir göbeğim var ancak göbeğin etrafındaki can simidi denilen kısım aşırı ve bende bir kalça var ayıptır söylemesi lopez gibi yani kendimi ezmek kötü oldu ama bayan kalçasından farkı yok muzdaribim çirkin bi görüntü oluyor önden bi sıkıntı yok arkadan çok kötü baldır kısmı çok kalın bacaklarım yani ve ön ayak kaslarım yani tam olarak anatomi bilgisine sahip değilim ama ayak bilek kısmından diz kapağıma kadar olan bölgenin arkası tam olarak burası acayip yağlı yani öyle böyle değil çok çok kötü duruyor anlatamam ve kafamı kurcalayan sadece yağ ile orantılı mı bu yoksa jinekomasti ameliyatı olmadan önce bi doktor hormon tedavisi uygulamamız lazım demişti başka doktora gittim o da ameliyat etti bulgular jinekomasti diyordu doğru teşhis yani kilo versem bu durum normale döner mi yoksa ilk hormon tedavisine mi başvur diyorsunuz ve bana bir diyet programı önerebilecek var mı vücudumu bayağı toparlamak istiyorum idarem kuvvetlidir o konuda sıkıntım yok ama moralimi bozan hormon problemi biraz uzun oldu ama okuyup yorum yaparsanız sevinirim.

• Nokta, virgül birşey kullansaydın. Koca paragrafı tek cümle yapmışsın resmen. Herneyse, boyunu da yazmamışsın yağım orantılı mı diye sormuşsun...
  • Kusura bakma kardeşim başka işlerle de uğraşıyordum da eksik kalmış yaş 17 kilo 75 boy 1.75
  • Yağlısın demekki, spor ve diyet yaparak yağları azaltmaya çalış. Sağlıklı şekilde kilo verirsen yani kas değil yağ yakarsan 65-66 kiloya indiğinde ideal vücuduna kavuşursun. Hormon konusuna girmişsin bu konuda bir hastalığın mı var yoksa kafanda böyle birşey mi oluşturdun ?
  • Normal kilonuzun 10 kilo ustundesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim daha çok vermem lazım :) Ama vermek istemiyorum. Boş ver sen de

Boy 1.65
    Kilo 102
    Yaş 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Jensen

Normal kilonuzun 10 kilo ustundesiniz

Peki 10 kilo verdiğimdede bu sorunlar devam ederse çünkü 85 ten 75 e düştüğümde de vücutta büyük değişmeler olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkeBenm

quote:

Peki 10 kilo verdiğimdede bu sorunlar devam ederse çünkü 85 ten 75 e düştüğümde de vücutta büyük değişmeler olmadı

Bende de 3 ay oncesine kadar bu sorunlar vardi.Boy 193 kilo 93'tu.3 ayda 11 kilo verince bu sorunlarin hepsi ortadan kalkti

• quote:

quote:

Aç kalarak, sağlıksız beslenerek, kafana göre bilgisizce diyet yaptıysan dediğin doğru. Bu yüzden kas değil yağ yakmalısın diyorum. Kilo vermek değil yağ yakmak olsun amacın. Bunu da şuan öğrenip yapman çok zor, bir diyetisyene gitmelisin ya da sana beslenme programı hazırlayacak, seninle ilginecek bir spor salonu bulup kaydol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yağlısın demekki, spor ve diyet yaparak yağları azaltmaya çalış. Sağlıklı şekilde kilo verirsen yani kas değil yağ yakarsan 65-66 kiloya indiğinde ideal vücuduna kavuşursun. Hormon konusuna girmişsin bu konuda bir hastalığın mı var yoksa kafanda böyle birşey mi oluşturdun ?

Bi doktor jinekomasti olmadan önce böyle biseyden bahsetmişti o yüzden hormon konusuna girdim
  • Bi diyestisyene gözükmek en mantıklısı millet adonislerden bahsederken ben sadece sağlıklı olmak istiyorum yağoranım cçok fazla 5 dakika hararetli bir gülüşmeden sonra bile terliyorum
  • Ben de kiloluyum ustelik orantisiz. Imreniyorum valla kaslu kasli cocuklari gorunce ama useniyorum 1 saat yurumeye

• Bu gogus bolgesindeki yaglanma vakasi siklasti artik cok kotu bise nasil eritilir bilen var mi birde bacaktaki yaglar ?

• Göğüsteki yağ erimiyorçok araştırdım uğraştım küçülmek yerine büyüyor ameliyat oldum 1 saat sürdü ağrısız 3 haftada tam iyileşme oldu kurtuldum :)
  • quote:

Göğüsteki yağ erimiyorçok araştırdım uğraştım küçülmek yerine büyüyor ameliyat oldum 1 saat sürdü ağrısız 3 haftada tam iyileşme oldu kurtuldum :)

Senin dediğin jinekomasti, o yağ değil meme dokusu. Ergenlik döneminde hormon dalgalanmasından oluşabilien birşey. Meme dokusu kilo vermeyle gitmez ama yağlar gider. Ben de geçen sene göğsümdeki yağları çok kafaya taktım, forumlarda jinekomasti denen şeyi öğrendim aha dedim benimki kesin budur. Gittim doktora sol göğüste 8x15mm çapında mı neydi hatırlamıyorum bir doku var dedi. Ulan baktım aynaya sol ufak bi farkla büyük tamam da sağ niye büyük ? demek ki yağ bu, dedim ve spor ve diyetle canını okudum olayın.

Ss de kanıtıdır.
    82 kilo

70 Kilo

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Göğüsteki yağ erimiyorçok araştırdım uğraştım küçülmek yerine büyüyor ameliyat oldum 1 saat sürdü ağrısız 3 haftada tam iyileşme oldu kurtuldum :)

Senin dediğin jinekomasti, o yağ değil meme dokusu. Ergenlik döneminde hormon dalgalanmasından oluşabilien birşey. Meme dokusu kilo vermeyle gitmez ama yağlar gider. Ben de geçen sene göğsümdeki yağları çok kafaya taktım, forumlarda jinekomasti denen şeyi öğrendim aha dedim benimki kesin budur. Gittim doktora sol göğüste 8x15mm çapında mı neydi hatırlamıyorum bir doku var dedi. Ulan baktım aynaya sol ufak bi farkla büyük tamam da sağ niye büyük ? demek ki yağ bu, dedim ve spor ve diyetle canını okudum olayın.

vay kaç ay yada yıldır çalışıyorsun?
    mükemmel olmuş bende 3 aydır falan body yaptım sonra 1 aylık ara vermek zorunda kaldım
    tekrar başladığımda 2 ay sadece cardio yaptım 8 kilo falan verdim sonra tekrar body'e başladım 2 haftadır yapıyorum
    yalnız beslenmeyi oturtmayınca olmuyor hadi sabahları yumurta yedik diyelim öğleni akşamı falan çok zor iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 31 Ocak 2013; 1:10:59 >

• Hocam beslenme uzmanları var. Onlar sanırım bölgesel kilo verdirtebiliyor. Bence bi ugrayın biraz pahalıdır ama uygularsan işe yarar.
  • Kardes bu işler öyle yorumlarla olmaz konusunda uzman kişilerin bilgi vermesi lazım O yüzden doktor en iyi kaynak

• quote:

Öncelikle iyi akşamlar konum biraz karışık diyebilirim 85 kilo iken 14 yaşında idim 1.5 ayda 10 kilo gibi muazzam bi kilo verdim yağımı yaktım falan vücut bayağı toparladı ama kendimi bildim bileli olan göğüs yağlarım gitmemişti doktora göründüm jinekomasti teşhisi koyuldu ameliyat oldum ve düzeldi meme uçlarındaki sinirler 2.5 senedir daha tam oluşmadı ama sıkıntım yok neyse vücudumun yağ oranı kiloma göre normal sanırım 17 yaşındayım 74-75 kilo civarındayım ancak şöyle bişey var vücudun üst kısmında bi problem yok yeteri kadar bir göbeğim var ancak göbeğin etrafındaki can simidi denilen kısım aşırı ve bende bir kalça var ayıptır söylemesi lopez gibi yani kendimi ezmek kötü oldu ama bayan kalçasından farkı yok muzdaribim çirkin bi görüntü oluyor önden bi sıkıntı yok arkadan çok kötü baldır kısmı çok kalın bacaklarım yani ve ön ayak kaslarım yani tam olarak anatomi bilgisine sahip değilim ama ayak bilek kısmından diz kapağıma kadar olan bölgenin arkası tam olarak burası acayip yağlı yani öyle böyle değil çok çok kötü duruyor anlatamam ve kafamı kurcalayan sadece yağ ile orantılı mı bu yoksa jinekomasti ameliyatı olmadan önce bi doktor hormon tedavisi uygulamamız lazım demişti başka doktora gittim o da ameliyat etti bulgular jinekomasti diyordu doğru teşhis yani kilo versem bu durum normale döner mi yoksa ilk hormon tedavisine mi başvur diyorsunuz ve bana bir diyet programı önerebilecek var mı vücudumu bayağı toparlamak istiyorum idarem kuvvetlidir o konuda sıkıntım yok ama moralimi bozan hormon problemi biraz uzun oldu ama okuyup yorum yaparsanız sevinirim.

hocam doktora git,hem de bir kaç tanesine git.Çünkü senin durum felaketttt,resmen şişko teyzeler olur onlar gibi vücut var sen de!!!! Ayrıca bundan sonra hep spor salonu,futbol,basketbol,yüzme..... gibi sporların hepsini yap ve içini karartma her şey düzelir o yüzden kızlardan uzaklaşma bir iki abur cubur yemeyi kes,meyve sebze ye,uykunu düzene sok ve günde 3 öğün ara öğünlerle 6 öğün ye(ara öğün meyvelerrr,fıstık yiyebilirsin ama aşırı yeme)yediklerin protein,bazlı olmalı ama karbonhidrat hiç yememezlik yapmaaa yoksa daha kötü sonuçlar doğururrr

• quote:

Orijinalden alıntı: pcnin yeni uzmanı

quote:

Öncelikle iyi akşamlar konum biraz karışık diyebilirim 85 kilo iken 14 yaşında idim 1.5 ayda 10 kilo gibi muazzam bi kilo verdim yağımı yaktım falan vücut bayağı toparladı ama kendimi bildim bileli olan göğüs yağlarım gitmemişti doktora göründüm jinekomasti teşhisi koyuldu ameliyat oldum ve düzeldi meme uçlarındaki sinirler 2.5 senedir daha tam oluşmadı ama sıkıntım yok neyse vücudumun yağ oranı kiloma göre normal sanırım 17 yaşındayım 74-75 kilo civarındayım ancak şöyle bişey var vücudun üst kısmında bi problem yok yeteri kadar bir göbeğim var ancak göbeğin etrafındaki can simidi denilen kısım aşırı ve bende bir kalça var ayıptır söylemesi lopez gibi yani kendimi ezmek kötü oldu ama bayan kalçasından farkı yok muzdaribim çirkin bi görüntü oluyor önden bi sıkıntı yok arkadan çok kötü baldır kısmı çok kalın bacaklarım yani ve ön ayak kaslarım yani tam olarak anatomi bilgisine sahip değilim ama ayak bilek kısmından diz kapağıma kadar olan bölgenin arkası tam olarak burası acayip yağlı yani öyle böyle değil çok çok kötü duruyor anlatamam ve kafamı kurcalayan sadece yağ ile orantılı mı bu yoksa jinekomasti ameliyatı olmadan önce bi doktor hormon tedavisi uygulamamız lazım demişti başka doktora gittim o da ameliyat etti bulgular jinekomasti diyordu doğru teşhis yani kilo versem bu durum normale döner mi yoksa ilk hormon tedavisine mi başvur diyorsunuz ve bana bir diyet programı önerebilecek var mı vücudumu bayağı toparlamak istiyorum idarem kuvvetlidir o konuda sıkıntım yok ama moralimi bozan hormon problemi biraz uzun oldu ama okuyup yorum yaparsanız sevinirim.

hocam doktora git,hem de bir kaç tanesine git.Çünkü senin durum felaketttt,resmen şişko teyzeler olur onlar gibi vücut var sen de!!!! Ayrıca bundan sonra hep spor salonu,futbol,basketbol,yüzme..... gibi sporların hepsini yap ve içini karartma her şey düzelir o yüzden kızlardan uzaklaşma bir iki abur cubur yemeyi kes,meyve sebze ye,uykunu düzene sok ve günde 3 öğün ara öğünlerle 6 öğün ye(ara öğün meyvelerrr,fıstık yiyebilirsin ama aşırı yeme)yediklerin protein,bazlı olmalı ama karbonhidrat hiç yememezlik yapmaaa yoksa daha kötü sonuçlar doğururrr

Kendini at köprüden de deseydin kardeş sakin 2 yıldır birlikte olduğum biri var dünyalar güzeli vücut herşeyddeğil ama kafaya takiyor insan doktora görünücem :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.