Şimdi Ara

Kiracıyı evden çıkartamıyoruz, sıkıysa çıkartın diyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
8
Favori
44.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz senle yillar once konusmadik mi sen Allah razı olsun demedin mi sende karakter onur ahlak yok mu ne bicim adamsın yüzüme bakiyorsun sıkıysa çıkarın diyorsun utanmıyor musun malıma zorla mi çökeceksin hırsız misin agir sozler edilse ve bu adam hala piskin piskin oturacak mi?
    Boyle insanlar nasil hayatta kalabiliyor nasil yaşayabiliyor.
    Polisin sizi direkt iceri alamayacagi şekilde aylarca mahkeme surecek sekilde bu adama pislik yapsanız nasil olur acaba.
    Olay benim derdim degil ama dert edindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 17 Ağustos 2022; 12:51:16 >
  • Kontrat nasıl bitiyor ? 10 sene mi oldu ? Kiracı evinize girerken imzaladığı kontrat 10 sene geçerlidir. Geçerli sebeble çıkmasını istiyorsanız ihtar ya da tahliye davası açmanız gerekiyor.
  • Hocam bir an önce ihtar çekin. Eve kendiniz oturacağınızı söyleyin. Yasal olarak ev bulması için gereken süre varsa onu beklemeniz gerekir. Ardından mahkemeye vereceksiniz sanırım. İyi bir avukat ile süreci takip edin. Evi satarak da kurtulabilirsiniz bu dertten.
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Genel olarak bir ahlak problemi var hocam. Yeri geliyor ev sahibi ahlaksızlık yapıyor, yeri geliyor kiracı ahlaksızlık yapıyor. Konu ne olursa olsun, menfaat işin içine girince çoğu insan ahlaksızlık yapıyor. Nereye kadar gidecek bu ahlaki çöküntü hiç bilmiyorum.

• bizim böyle bir kiracımız vardı. elektriği ve suyu tamamen kapattırdık. 1 hafta sonra kiracıdan eser yoktu.

• Adama kiralık ev bulun bence daha hızlı kolaylaşır işiniz. Ucuza oturuyorken yüksek kiralı bir eve gitmek istemeyebilir. Üşenedebilir.

• Kaç yıllık kiracı?

• Elektrik su ev sahibi uzerinde miydi?
    Burdaki ev sahibinde de ayni durum varsa direkt kapattir hocam cok mantıklı hatta su borusuna atik su borusu bagla çeşmelerden 💩 aksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 17 Ağustos 2022; 13:31:26 >
  • baranel B kullanıcısına yanıt

Hocam buna benzer birşey yaptık.

Evinin taşınma masrafını, elektrik açma kapama vs biz karşılayacağız dedik.

Adam hayır efendim çıkmayacam diyor.

1000 liraya değil kiralık ev kümes bulamaz o yüzden.

En sonunda kayınçıyo evi benim üstüme yap yürü tapuya gidiyoruz diyecem sonra ben uğraşcam o olacak.

• Yok hocam pasif görmesinden değil, kendini dev aynasında görmesinden kaynaklanıyor.

Tam bir ukala dümbeleği.

Çok eşrafı akrabası olmayan bir adam öyle pasif görmek felan değil onun ki.

Birisi buna akıl veriyor buda öyle hareket ediyor.

Yoksa kendi başına sıkıysa çıkarın evden diyecek bir kararı almasının mümkünatı yok.

• Avukata gideceksiniz, Sulh Hukuk Mahkemesinde tahliye davası açacak, 5-7 ay arasında karar çıkar, karara uymazsa icra yoluyla tahliyeye gelirler, sorun çıkartabileceklerini belirtirseniz polislerle gelirler, her şeylerini dışarıya çıkartırlar, evin kilidini değiştirir anahtarı size teslim ederler. Bunlardan dolayı doğan Mahkeme ücretleri, vekalet ücreti ve icra dairesinde doğan tahliye masrafları (sonuçta eşyaları çıkartmak için hamal tutulacak, tebligat vesaire), yine icra dosyası vekalet ücretini de ödemek zorunda kalacak. Sözleşme bittikten sonra taraflardan birisi sözleşmeyi devam ettirmeyeceğim dediğinde çıkmamaktan başka herhangi bir şansı yok.

• potur kullanıcısına yanıt

Hocam tam dayaklık tip zatende dayak mayak olmaz o işler.

Valla biz sürünmeyiz hocam.

Kayınçomun evi.

Çıkar kiraya oturur o ayrı.

Ama bunlada çok güzel uğraşacağız belli.

Olan ona olacak.

Asgari ücretle çalışan 2 çocuğu olan bir adam yazıktır dedik ne hale geldi durum.

Acıma yetime döner koyat g.tüne.

Silme cam kırığıyla g.tünü kestirirsin etme eşekle muhabbet küstürürsün

:)

• Ayrıca İstanbul ilindeyseniz avukat yönlendirebilirim

• berk70 kullanıcısına yanıt

Hocam para mara istemiyoruz biz ona kalsın.

Zaten bu yüzdende kiraya zam yapmayalım adama yardımımız dokunsun dedik.

Adamın durumu kötü gerçekten.

2 çocuğu var düşük maaşla çalışan bir adam.

Evde çocuklar felan hepsi kanepede uyuyor.

Adama acıdık, acınacak hale düştük.

• okncyrn O kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

İstanbul'da değiliz.

Avukatımız var sanırım devreye sokacağız.

Adam boşaltmamakta ısrarlı. Eylül 30'da sözleşme bitiyor. Şu an 40 gün kadar var noterden ihtar çektirdik öğleden önce. Eylül 30'da boşaltmazsa yada önce mahkeme yolu gözükecek.

• En doğru yöntem avukat ile sorunu çözmek

• Acıma yetime .... hikayesi olmuş seninki tam :)

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

6 aylık sözleşme olayı hukuki mi peki hocam?

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Ben de onu anlamadım.

Biz de kiracıyız evsahibi bize otururken kiramızı verdiğiniz aksatmadığınız sürece istediğiniz kadar oturabilirsiniz dedi. Ama kontrat 1 senelik yapıldı.

1 sene geçti şimdi çıkarmak istiyor.Bu durumda kontrat bitti çık deme hakkı var mı?

Biz yasal oran olarak %25 arttırdık kabul etmiyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.