Şimdi Ara

kiraladigim arabanin motoru yandi icra lik oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 ay once araba kiraladim kiraladiktan $3 saat sonra arabanin motoru yandi adam arabayi yaptitdi ve arabayi kiralarken imza attigimiz icin adam beni icraya vermis bugun kagit geldi nssil bi yol izle meli yim bu isin hukiki yolu nedir ne yapmam gerekiyot hakli oldugumu dusunuyorum cunku adam arabayi bsskasndan gelip kontagi kapatmadan verdi ve arabanin suyu eksik mis bu sebepden hararet yapmis ve motor yandi 14.5 milyarlik icra gonderdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kusura bakmayın ama şu zamanda hala boş senede imza atan, merdiven altı rent a car'lardan araç kiralayan kişilere malesef üzülemiyorum. Bu kadar yaşanmış olay var, o kadar kişi uzak durun diyor siz yine de bile bile kendi ellerinizle gidip imza atıyorsunuz o senetlere. Yapacak hiçbir şeyiniz yok. Ödeyebilirsiniz umarım o parayı. Yoksa daha büyük sıkıntılar sizi bekliyor.
  • Evet haklisiniz ama ben hakkin olduguma inaniyorm yarin gidip itireaz dilekcesi verecegim o zaman ne olur mahkeye intikal ederse ?

• Yeni bir senet vakası.Boş senede imza atmışsınız.Adam istediğini çatır çutur alır.
    Ha bence rent a carcı ile uzlaşmaya çalışın derim.Bir de bu konularda uzman bir avukata danışın derim.İnternette yüzlerce senet ile araba kiralayıp mağdur olan var.
    O değilde neye güvenerek o boş senede imza atıyorsunuz?
    Adam size güvenmiyor ki sözleşme dışında senet yapıyor.Siz neden adama güveniyorsanız?
    Vallah bu ülkede sizin gibi insalar olduktan sonra dolandırıcı,çakal aç kalmaz.Hatta artar bile.
  • İşin peşini bırakmayın hocam bi avukatla görüşün bence oluru nedir ne değildir diye

• Geçmiş olsun. olan olmuş. Şimdiden sonra size burada yüklenmeye gerek yok. Tartisilmayacak bir hata yapmışsınız. (boş senet imzalayarak)

Mahkemede siz mantıken şunu söyleyip kurtaracağınızi düşünürsünüz : Araç kiralık, kaskosu olmalıydı, arizaliydi vb. Mahkeme çok bakmaz bunlara. Ödemeyi taahhüt edip ödemediğin senete bakar. Bu işten canı yanan çok. Allah yardımcınız olsun.

• bu senedin bir faturası olması lazım , bunun üzerine gidin bişeyler çıkacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o para ödenecek başka yolu yok
    rica minnet edin mal sahibi lutfedip taksitlendirebilir
    icra dosyasını avukat takip ediyorsa 3000 lira avukat parasınıda hazır olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 23 Temmuz 2015; 17:02:49 >
  • Boş senede imza çakmanız gel abi kulun kölenim demek bu kadar kardeş kardeşe güvenmiyor bu devirde.
  • boş senede imza atan adam bi zahmet ödeyiversin.
  • Üzerine bişey yoksa bişey alamazlar. ayrıca hakkaten boş seneden neden imza attınız ? neyse size ders olur bu artık. geçmiş olsun.
  • senet imzamaktansa 14.500 e ikinci el araba alırdın,geçmiş olsun.

• Abim bir firmadan bir kaç günlüğüne araç aldı. Kendi arabası servisteydi, aracı teslim edeceği gün firmadan biri gelip arabayı inceledi, yok sigara içmizsiniz, yok lekeler varmışta. Bize yıkmaya çalıştı, firmayı yönlendiren yeri aradık durumdan bahsettik adam aracını alıp gitti. Abim sigara kullanmaz ve yanında ictirmez, aldığı gibi teslim etti ama firmalar bahaneler üretebiliyor neticede.

Ekleme: Eksi veren arkadaş neyin kafasını yaşıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 23 Temmuz 2015; 21:29:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun aracı komple satın alıp kendiniz yaptırıp satsanız daha az zararınız olur belki.
  • Geçmiş olsun, iyi bir avukata danışmanızı öneririm. 14500 TL az para değil.Umarım bir çıkar yol bulursunuz.
  • Bende kiralamayi düşünüyorum 1 hafta sonra alanyada :/ me yapsak ki

• Arabayi yaptirdi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

Bende kiralamayi düşünüyorum 1 hafta sonra alanyada :/ me yapsak ki

Avis ten kirala arabayi cakmakla atese versende senden bisey talep etmezler.

• TALENJEKTAZİ T kullanıcısına yanıt
    Kurumsal bir yerden kiralayacaksınız, hiç sorun olmaz

• yahu forumda ne kadar ukala dümbeleği var tamam adam büyük bir hata yapmış ama yazık günahtır eğer bilen anlayan biri varsa yardımcı olsun herkes hata yapabilir bende 2 sene önce emlakcıya kapora vermiş sonra cayınca kaporamı yakmıştım yani olabiliyor böyle şeyler bence arkadaşın kurtarabileceği en hafif miktarla kurtarmasını sağlamak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.