< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 25 Mayıs 2018; 10:20:55 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 25 Mayıs 2018; 10:20:55 > |
Hergun birileri arıyor. Kart aidatı diyor. Hergun arayıp sigorta yapalım, hergün 10 tane reklam mesajı , bu ülke nereye gidyor. Yemek yiyim diyorsun dısarı cıkıyorsun ayran 5 tl ye satılıyor. Hızmet desene gene 3 kagıt calısıyorsun sıgorta yapmyıor. Ise gırıyorsun 2 ay calıstırıp ısten cıkarıyor. Askere gıdıyorsun en angarya ıslerı sen yapıyorsun. Araba alıyorsun bozuk cıkıyor. Notere gıdıyorsun orda bır ılgısızlık tum mercılerde vrdumduymazlık anlayıssızlık ılgısızlık. en pahalı seylerı kullanıyoruz yasam standartımız surıyeden farkı yok. Vergıler nerye gıdıyor. Herseyın sonu cıkmaz..
|
Küfür tam gaz. Bu ülkede işler böyle yürüyor. Dilekçe şikayet o bu bir yere kadar. Şubat ayında x bankasında bulunan hesabımı kapatmak için başvurdum kapattık dediler. Geçtiğimiz P.tesi ne olur ne olmaz diye kontrol ettim açık. Telefon açıp isim, telefon v.s verip kel kafalı yalaka patronları ve onun ispanyol ortakları başta olmak üzere önüme kim geldiyse düm düz gittim. Rahatsız oldularsa savcılığa şikayet edebileceklerini eş zamanlı olarak da benimde kendilerini BDDK ya şikayet edeceğimi bildirdim. Sonuç ? Hesap 24 saat içinde kapatıldı.
Spam atan firmalarda aynı şekilde. Psikopata bağlayıp numarayı satan 2 şirkete ulaştım. Birsi uslu olup numarayı listeden çıkardı. Diğeri "hattın sahibi olduğunuzu nereden bilelim çıkarmıyoruz" dedi ve ardından insan evladının kaldıramayacağı katı açılmamış gün ışığı görmemiş küfürler yedi. 1 saat sonra patronu olacak tasmalı it telefon edip tehdit etmeye yönlendi aynı küfürleri o da yedi. Aynı gün yarım saatte bir şirketlerini arayıp önüme kim geldiyse küfür ettim. Numaramı bir şekilde santrallerinden engellediler başka numaralar ile arayıp sövüp saydım. Sonunda listeden çıkarmayı kabul ettiler. Tacize taciz. Başka yolu yok. Kendileri, anneleri, kardeşleri, karıları, gelinleri, öküzlerinin altındaki buzağıları hakkında gerçekleri ve fantezilerimi öğrenmek istiyorlarsa ben ne yapayım. |
Şu smsler protesto amaçlı falan olsa, biri şehitler ölmez vatan bölünmez gibi bişey yazsa. Tüm seceresi dökülür ortaya içeri alınır para cezasına ble çarptırılır sen devlete karşı mı geliyorsun diye. İş yasa dışı reklam oldu mu pay alan çok tabi. Ne operatörler cezalandırılıyor ne sms atanlar. şikayetler de işe yaramayacaktır zaten.
Bu iş anca smsin geldiği hat sahibinn uçuk rakamlarla cezaandırılması ile olur. Devlet sms atan numarayı da takip edemiyorum diyorsa, bizim yapacağımız bişey yok oturup düzeni izleyeceğiz artk. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 28 Aralık 2012; 23:09:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 28 Aralık 2012; 23:43:06 > |
|
|
|