Şimdi Ara

Kız durumu var, olay karışık acil yardım lazım dostlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar çok dertliyim şu sıralar. Arada bi derin derin nefes geliyor arada içimden, göğsümün ortası sıkışıyor falan durum pek iyi değil anlayacağınız. Lise son sınıfım. Hiç sevgilim olmadı şimdiye kadar. Bu işlere çok yatkın biri de değilim. Bikaç aydır sınıftaki bi kızdan hoşlanıyordum, son birkaç gündür aynı kızın bakışlarını yakalıyorum, ve bazen de bana bakarken ben de ona baktığımda göz göze gelir gibi olacağımız sırada kafasını çeviriyor önüne falan, Sosyal medyadaki son Bikaç gündeki paylaşımları ucundan biraz belli ediyor gibi durumu.100% emin olmamakla beraber heralde onun da gönlü var bende. Biraz Sessiz sakin bi kız çekiniyor büyük ihtimalle, ben de ona karşı biraz utangaç olduğumdan sonuç çıkmaz sokak. Nedir tavsiyeleriniz, ne yapayım birkaç gündür sürüyor bu durum. Nasıl açılınır ne denir bi el atsanız çok iyi olacak. Daha uzarsa vazgeçer diye korkmuyor da değilim. Lütfen ciddi olun hayırlı şekilde bitsin şu iş. Burda bir karara varırda açılırsam kıza Son durumu da yazıcam.
    Edit: kızdan kesin olarak Nasıl emin olabilirim o konuda da tavsiyeye açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackburn_trx -- 13 Nisan 2016; 22:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş bi derste falan git otur yanına nasılsın falan de önce ikili ilişkileri geliştir normalde biraz normalce konuşun sonra Whatsapp`dan mesaj atmaya başlarsin normalce.Whatsapp`dan da yavaş yavaş yürümeye başla ama net bir şekilde benimle çıkar mısın deme hiçbi zaman.Çünkü kızın da sende gönlü varsa dediğin gibi,ilişki bi şekilde oraya varacaktır yoksa alakası bile olmayacaktir kolay gelsin son sınıfsan kafana takacak birisiysen uğraşma derim sinavini etkiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle her ne kadar zor olsa da rahat ol. Senin ona güven vermen lazım eğer sen de onun gibi çekingen olursan olmaz. Önce biraz muhabbet kurmaya bak ama çok sıkma yani 3 günde bir gayet doğal bir sebepten dolayı git konuş. Burada belli bir mesafeyi yakalayınca açılabilirsin. Her şeyin başı sakin ve rahat olmak. Konuşacağın kişi senden üstün değil . Bunu kafana yerleştirirsen gerisi gayet basit.

• Kesinlikle arkadaşça yaklaş ve öyle devam ettir ilerleyen zamanlarda o niyetini belli edecektir.Ardından ona göre birşeyler yaparsın

• çoğu insan yaklaş demiş ama bence yaklaşma çoğunluk aynı şeyi desene her zaman doğru olmuyor maalesef.

zaten lise 4 sün azıcık sabret ne kadar kaldı sınavına bilmiyorum ama galiba yazındı.

sınav bittikten sonra rahatlıycaksın sonra halledersin sen kıza bişeyler desende sınavım var biriyle yapamam diyebilir ya da çıkarsınız ama ayrılırsanız yıkılırsın şurda kaç ayın kalmış zaten yapma bence.
  • Yapılan tavsiyeler için herkese teşekkürler, zaten şu an arkadaşız çok sıkı fıkı olmasak da kısa anlık diyaloglar geçiyor gün içinde, karışık bir noktada yani durum. Dersler iyi zaten ondan sınav'dan dolayı derdim de yok, Üni'de yolların ayrılması durumuna da değinen arkadaş olmuş, aynı şehre gitsek bile yeterli olacağını düşünüyorum ilişki için. En azından denemiş oluruz diye düşünüyorum

• Sınav'dan dolayı dediğin kızın cevabı konusunda normalde haklısın ben de ondan zaten birşey belli etmiyordum pek ama bakışlarını yakalamam, kafasını çevirmesi falan, sınavı bahane edecek birisinin yapacağı hareketler değil gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackburn_trx

Sınav'dan dolayı dediğin kızın cevabı konusunda normalde haklısın ben de ondan zaten birşey belli etmiyordum pek ama bakışlarını yakalamam, kafasını çevirmesi falan, sınavı bahane edecek birisinin yapacağı hareketler değil gibime geliyor

Öyle gelse buraya yazmazdin zaten.

Gelecegini dusun derim ben ya da kizla konus karar falan alin ayrilicaksak sinavdan sonra falan diye

• 2 Haftaya kafayı yersin bulaşma hiç bu sene .
  • Aynı sınıfta okuduğun kızla çıkılmaz.Baştan kaybediyorsun.
  • Sosyal medya üzerinden yürü bi çılgınlık yapmadan önce kızdan emin ol unutma benimle çıkar mısın diye bir dünya yok

• Senin yerinde olsaydım kızın bir arkadaşından gizlice numarasını alırdım. Sonra whatsapptan '' Neden bana bakıyorsun ?'' diye mesaj atardım
  • kardeş kızın sevgilisi yoksa , sen de çok absürt bi tip değilsen muhtemelen kabul eder merak etme . liseli kızlar basittir
  • İlk sevgilin olacak cok sıkıntı olur bence hic bulasma cunku lise sonsun sen ve ya kiz uni kazanip giderse o iliski zaten bitecek. Bitmese bile bitecek. Bitmese bile aldatma durumu olcak. Aldatma durumu olmasa bile paranoyaya baglayip sizofren dusuncelere girceksin iliski bitecek bi sekilde. He diceksin ki ya ben 1 2 ay takilirim yeter ki sevgili olalim orda dur baba senin daha hic sevgilin olmamis ilkler asla unutulmaz. buyuk darbe yersin. Anlayacagin ugrasma. Surda okullarin kapanmasina 40 45 gun var zaten. Ayni sehir mi ? Bunlar hayalll dostum yok oyle bisee gitsen bile unide ayrlicak veya sen ayrilcaksin ve kendini affedemiceksin o kiz icin orayq gittigine. Bunu unutma asla. Kiz milleti nankordur. Unide ise bambaska oluyorlar. İnsanlar degisir

• ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Aynı sınıfta okuduğun kızla çıkılmaz.Baştan kaybediyorsun.

Katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.