Beyler şimdi olay şu dershanede bir kızla tanıştım çok samimi çok güler yüzlüydü tanıştık bir dersine yardım ettim sonra mesajlaşmaya başladık aradan zamangeçti kız neredeyse her tenefüs yanıma gelmeye başladı telefonda flan konuşmak istedi konuştuk. Bana keman çalarkenki videosunu flan gönderdi bendende benzer birşey istedi çaldığı şarkıyı bass gitarla çaldım birgün konuşurken Burgerking e yanlız gitmeyelim yanlış anlaşılır dedi bozuldum aynı günün akşamı hoşlandığımı söyledim oda arkadaşım olarak görüyorum dedi anlayacağınız F.Z. oldum yinede konuşmaya devam ettik birgün hayallerinden bahsetti hayallerindeki erkek olmayı çok isterim dedim oda belki hayat bir gün bizi birleştirir dedi üzerinden birkaç gün geçti ve öğrendimki sevgilisi varmış bugün seni çok rahatsız etmişim sevgilinde varmış en iyisi birdaha rahatsız etmeyeyim dedim arkadaş olarak görüyorum sana hiç ümit vermedimki dedi en iyisi artık rahatsız etmeyeyim dedim sen bilirsin dedi. sizce unutayım gitsinmi ne yapayım çok içimi kurcaladı bu konu kızdan şuan bile ciddi ciddi hoşlanıyorum
not:ben bu hesabın sahibinin bir arkadaşıyım not:okuyanlara teşekkür ediyorum imladan dolayı özürdilerim
Sevgili olan bir kıza yürümeyi kendine yakıştırabilir misin yakıştıramaz mısın? Önce bunu sor sonra ondan sana gelse senden başkasına neden gitmesinde?
Ama bunlar akbaba gibi beklemene en gel değil bekle o çocuktan ayrılırsa gider tekrar yürürsün ayrı konu
salla
bundan sonra kız seni kullanır zaten
hoşlansan bile belli ettin,olmadıysa reddettiyse uzaklaş kızdan
çünkü 1 kere reddedince kıza bidaha gittiginde kız sana tekrar umut veriyormuş gibi görünür halbuki seni kullanır
tecrübeyle sabittir
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Sevgili olan bir kıza yürümeyi kendine yakıştırabilir misin yakıştıramaz mısın? Önce bunu sor sonra ondan sana gelse senden başkasına neden gitmesinde?
Ama bunlar akbaba gibi beklemene en gel değil bekle o çocuktan ayrılırsa gider tekrar yürürsün ayrı konu
valla hocam ne yapsam bilemedim zaten konuşma sonunda arkadaşın olamıyorum rahatsız etmeyeyim bir daha demiştim konuşamam %90 bu saatten sonrada o konuşursa konuşurum anca
Unutup derslerine gömül hocam
SupradynJR
kullanıcısına yanıt
Hayırlısı be gülüm
Arkadas olarak dewam et ama sewgili islerne hic girme bigun sana kaynayabilir
O konuşursa konuşmak nedir? Kızlarin bi tarafı bos yere kalkmıyor gerçekten. Madem birsey yaptin arkasında dur. Hayatına daha neleri çıkar. Önüne bak. Sen o kızın sevgilisi olsaydın o kizdan hoslanan birinin onun yaninda olmasını ister miydin?
Haklisiniz sanirim en iyisi bos vermek
Kızın sevgilisi olupta sana ilgi göstermesi, keman videosu göndermesi, tenefüste yanına gelip hafiften yavşamasını kız 'sana ümit vermedim' diye ifade etmişse o kız dengesizdir. Uzak durmanda yarar var.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Kızın sevgilisi olupta sana ilgi göstermesi, keman videosu göndermesi, tenefüste yanına gelip hafiften yavşamasını kız 'sana ümit vermedim' diye ifade etmişse o kız dengesizdir. Uzak durmanda yarar var.
Onur hocam kesinlikle haklisiniz dogru soze ne denir
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
En mantikli hareket bu olucak
hem sevgilisi var hem de başka arkadaş olarak gördüğü :/ kesinlikle vazgeç hocam kaybeden sen olursun vazgeçmekten başka bir şey yaparsan
OmerBahadir
kullanıcısına yanıt
Son derece haklisiniz en iyisi birdaha gorusmeyip unutmak sadece sinava odaklanicam
quote:
Orijinalden alıntı: SupradynJR
Son derece haklisiniz en iyisi birdaha gorusmeyip unutmak sadece sinava odaklanicam
Aynen öyle. Sınavında başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: OmerBahadir
quote:
Tesekkurler hocam
quote:
quote:
quote:
Tesekkurler hocam
En iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: NowOrN3wer
quote:
quote:
quote:
Tesekkurler hocam
En iyisi
Alıntıları Göster
Anlattıklarına bakılırsa özgüven sorunun yok gibi kız seni nazikçe zaten reddetmiş bir kere daha fazla uzatmanın hiçbir mantığı yok kendini ezdirme peşini bırak ve başka bir aşkın peşine düş
AhmetD*
kullanıcısına yanıt
Aynen öyle hatta su ara sadece ders baska birsey dusunmeyecegim bile
quote:
Aynen öyle hatta su ara sadece ders baska birsey dusunmeyecegim bile
Sanırım lise zamanınızdasınız. Hobilerinizin, bir şeye yeteneğinizin olması güzel; keman ve bas gitar vesaire. Buradan görüyorum ki, tüm adımları kız sana atmış. Eğer sana tüm bu adımlar "arkadaşça" gelmiyorsa, o zaman kızda bir dengesizlik var demektir. Sevgilisi varken, başkaları ile olan ilişkisinin dozajını ayarlamasını bilmiyor. Kafasına göre takılmış diyebiliriz. Bu saatten sonra senin yapman gereken en iyi şey: boş vermek ve hayatına devam etmek olacaktır. Çünkü görüyoruz ki, bu kızın sevgilisine de sana da katacağı bir şey olamaz. İnanıyorum ki daha iyisine layıksın. Ne olursa olsun asla yumuşama.