Bu kızla 2,5 senelik tanışıklığımız var. Daha önceden de bana hallendi ama hem ortam müsait değildi hem o sıralar kız arkadaşım vardı, ona bakmadım. Kız tatlı bir kız. Aynı şehirde okuyorduk fakat ben İstanbul'a dönüşümü yaptım. O da Afyon'a geçti. Şubat gibi 10 günlüğüne İstanbul'a gelecek. dediğim gibi potansiyel var. Hafif oynak bir kız. Aramızda birşey olmasa bile İstanbul'u gezdireceğim kıza söz verdim. Zaten kız istemezse ima bile etmeyeceğim
+:O -:Ben
+Slm -Selam +Napıyosun? (Bir kaç saat sonra) Hey? - (gece vaktı 11 gıbı) mesguldum, Uyudun mu? + sence - dalga mı geçiyorsun lan? + ne dalgasi be :) -Iyı,napıyorsun? +kitap okuyordum,sen? -sen kitap okurmuydun lan? +ne sandın oglum? (2 dk sonra) sen napıyorsun? -evde oturuyorum tek basıma +hmm kızlar bırakmış seni hayırdır :D
(kuzenim ve onun arkadaşı, ben ve benim arkadaşım kuzguncuğa gidip eğlenmiştik. O sırada kısa bir telefon gorusmesi yapmıstım bu kızla, ıstanbula gelecegını vs soyledı 5 dk konustum kapattım)
-biri kuzenim oteki arkadası,bıraksınlar bı zahmet +Hım tamam :) ya acıklamana gerek yoktu - yoksa kızlar bırakmadı bızı pıyasamız var hala :D +Egolar yine tavan bakıyorumda -Takılıyorum yav :) +Tamam:) -Ama pıyasamızda var hanı :D +Tamam tamam anladık -senden ne haber +Ne olsun yaa aynı (12 dk sonra) ordamısın? -burdayım +Sevindim ne o yazmaya mı üseniyon -Yok be guzelım ne alakası var. +Ne bilem gec attın msj da -Kıtap okuyorsun dıye(yalana bak yalana) +Hadı cnm sende -okumuyor musun +bıraktım -sebep? Neyse boyle sıradan muhabbetler surdu bıraz,sonra ben yıne mesaj atmayınca gece oyle sonlandı
ertesi gun
+ (sabah 11)Gunaydin (oglen 3) Napıyorsun?
- takılıyorum oyle + ıyı takıl bakalım Ardından gelen mesaj ;
Pencere önlerinde hayalinle sarmaş dolaşız. Birkaç satır gülüşün ve ben öylece sızlıyoruz. Bu yalanları ne kadar süslesemde yokluğunu dolduramam... -güzelmiş :) +ciddi misin -evet,mesgulum suan baska zaman goruselım. +tamam :) (3-4 saat sonra) -kimin şiiri bu +Bi kitapta yazıyodu ben bıraz daha güzellestirdim bu cıktı ortaya.d -ozdemır asaf harıkardır, onu da oku madem gırdın bu ıslere +Özdmir asaf güzel :) -Hastasıyım ya sen ne dıyorsun :) hayırdır bu şiir mevzusu nerden estide attın +Esti iste biyerden :D -Hayırdır dertlendin mi? +Evet yaa -sebep? +Blmem öyle iste 2 dk sonra Fanayı izledin mi? -Yok ben fanta bılıyorum o da fılm degıl zaten(kendımden ıgrendım) +Cok berbatsın:p (burada tescıllendı ıgrenclık) - amman Hep oyle degil miydim +Deildin tabikide... -eyvallah, sen jımnastıge felan baslayacaktın ne oldu? +ıptal oldu :( sen ne yaptın? -kıckbox'a yazıldım. +Of baslayıpta napacan sen trlü kız tavlıyon zaten.d -Sırf Kızlar için değil lan. Hem sportif bi gorunus, dayanıklılık,guç. Tabii işin estetik yonude var. :D hos bir vucut iyidir. +:) anladım -ama dedıgın gibi gecen bı kız geldı muhabbet vs actı, hoslandıgını soyledı, fazla muhabbet edemedım gercı ortam geregı yanı kasa vs gerek yok :D +& Aslinda Film Cekimi Gibidir Hayat. Tam Mutlu Oldum Derken Yönetmenden Bir Ses Gelir. "K E S T İ K" iii akşamlar -Sanada iyi akşamlar +pislik.. Ee ne yaptın? -Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi, Sakladım Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni, Bekledim (özdemir asafın dizeleridir,bu seferde ben degistirdim) +Naptın kiza yüzvermedin dimi? -Vermedim,versemiydin la acaba?
telefon kastı cok uzun yazdıgm ıcın devamı sonrakı mesajımda
Bu ne lan kim okuyacak bunları hem de saçma sapan bir kız konusunda.
Bu saatte tamamini hangi kafayla okudum bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Daafis
Too long; didn't read.
quote:
Orijinalden alıntı: Çakma Zippo
Bu saatte tamamini hangi kafayla okudum bilmiyorum
Dalga mı geçiyorsun lan?
Okudum valla asosyalliğin dibine vurdum galiba ne hallere geldik
quote:
Orijinalden alıntı: PsiKoman
Dalga mı geçiyorsun lan?
Alıntıları Göster
Tam okumaya başlamıştım yarınkı matematik sınavı aklıma geldi gideyim çalışyayım.
Sen ne diyon değişik?
+Afrin iyi yapmısın :) -yok lan aklıma takıldı gıdıp konusayım ben,sevıyorsa gıdıp konusmak lazım +Oldu git git hic kacırma zaten -Hic konusmazsam makbule gibi salça olur mazallah +aman allah korusun :)
ardından birkaç özdemir asaf dizesi yolladı "bunlar hoşuma gitti" diyerekten. Bende bir kaçtane yolladım . Akabınde
+tamam tamam anladık artıstsın. :) -Ne sandın ...ğım Sen napıyorsun bu sıralar +Napim aynı ya okulda yurt arası gelip gdiyoz. -Hıcmı bısey olmuyor kızım hayatında. +Oluyoda kücük çaplı olaylar iste - kaldırım taşlarını felan mı sokuyorsunuz kucuk caplı olay ne lan? + tartısmalar vs, cok sıkıntılı bu sehır. Cok sozlu tartısma yasıyorum - nıye manyak mısın sen? + cekemıyorlar anacım :) - dovusme,sevıs (olay burdan sonra kopuyor) + oldu, kimle :) -Benle. + Olum manyak manyak konusma - Sen sevısmeyeceksen sevısecek var, k..ımın kenarına bak. +Of of ne ictin sn böyle -çay içtim, kaçak çay ondan mı oldu acaba? +Cay böyle yapmaz :D -Tamam kapat konuyu. + kapattım o zaman, e anlat o zaman - ne anlatayım ? + bılmem anlat ıste bıseyler :) - karlı bir kış gecesi, bakırköy'de tatlı mı tatlı bir bebek dogmus... + o sen misin? - baska kim olacak ya....ğım bak ne kadar kibarım +Masallah öylesin cnm -Nıye ne kotulugumu gordun. Sız ne anlarsınız lan erkekten +Öyledır - muhabbet boka sardı bıtırsek mı artık? +İyidik ya daha karpuz kesecektik:D -Has... Lan ordan +İyidik ya daha karpuz kesecektik:D - anladık onu + Bkıyorum da tez bıktın benden -şimdi duşa giriyorum çıkınca konuşak mı? +Olmaz - sen bilirsin + Girmee beni de bekleeee:D:D:D (naughty.gif)
(dustan cıktıktan sonra) -Napacan benle duşa girip? +Bilmem napalım.d -Aklıma fazla bısey gelmıyor dusta yapılacsk +Hadi yaa:)bende sakasına demistim oglum hemen sapıkmayalım -Ne sapıklaşması? dusta yıkanılır başka ne yapılacak. Fesata bak ak +Öyle miyim
devamı bir sonrakı mesajda, tel nokia kusura bakmayın :)
quote:
Orijinalden alıntı: Carrier has arrived
arkadasım konunun oncesınde brıfıng manasında yazdım o mesajı altta aksıyon baslıyor ufaktan. Hemen celallendınız yavas bı yahu
Yazma amacın ne
Boş muhabbette çığır açmışsınız valla tebrik ediyorum
OKUMAYIN
quote:
Orijinalden alıntı: wilfred
Yazma amacın ne
Canım sıkıldı, sızın canınızı da sıkmak ıstedım.
Csb
quote:
Orijinalden alıntı: High Hopes.
Boş muhabbette çığır açmışsınız valla tebrik ediyorum
okumayın
LAN
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
okumayın
Alıntıları Göster
Kusura bakma kardeş aşırı sıkıcısınız
quote: