Şimdi Ara

Kızları sürekli reddediyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyorum fakat üye olup, konu açmak bugune kısmetmiş.Öncelikle kendimden bahsedeyim makine mühendisliği öğrencisiyim 18 yaşımdayım.Forumun geri kalanından farklı olarak 1.74 boyunda esmer kısmen yakışıklı birazda karizmatik abiniz, kardeşinizim.Benim sıkıntım gerçekten hayat kalitesini düşüren cinsten.Sürekli arayış halindeyim kızlara mesaj atıyorum konuşuyorum her şey buraya kadar normal fakat bi kız bana mesaj atınca veya bi yere çağırınca bi taraflarım kalkıyor ve reddediyorum. 2 ay önce evine çağıran kıza gitmedim hala acısı içimde, 1 hafta kadar önce göz kırpıp el sallayan güzel kızla da konuşmadım onun da acısı içimde ve ne son olarak 35 yaşında güzelce bi bayandan teklif aldım onuda reddettim.Sürekli arayış halinde olan ben, birileri beni beğendiği, davet ettiği zaman istemsiz reddediyorum.Aranızda benim durumumda olan, bu durumu aşan birileri varsa yardımcı olursa memnun olurum.

• dertyanmaz kullanıcısına yanıt
    Şakamısın arkadaşım..
  • Don't feed the troll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkecan dedected.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah uçak kazası vermesin kardeş

Kardeşim ben 27 yaşının sonlarında bir abinim sende özgüven sorunu olabilir. Onlarla buluşmaya gittiğinde bişeyden çekiniyo olabilirsin. çünkü yaşın bazı konularda bıkkınlık için daha erken !!! Bence bidaha davet alırsan git bi dene bakalım neoluyor hayatta çok keşkeler olmamalı ;)
  • Mr_blacksea kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten arkadaşın reddettiği şey bence dondaki ıslaklık yani inanmayın siz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    ahahahahaa buralarda takılmayalı çok oldu sallayan çok demekki :)
  • Beyler beni bilen bilir diyemeyecegim, sanaldayiz ama dediklerimin hepsi dogrudur.35 yasindaki bayanlada veterinerde tanistik inanmayanlar buna inanmamkstir tahminimce.

• Mr_blacksea kullanıcısına yanıt
    Bende özgüven eksikliğinden olduğunu düşünüyordum, fakat konuşmaya kendimin başladığı ilişkilerde problem yaşamıyorum.

Ozaman kendini şartlamışsın raOzaman kendini şartlamışsın rahatla biraz. Tüm kadınlarla ciddi bir yola girmek zorunda değilsin.hatla biraz. Tüm kadınlarla ciddi bir yola girmek zorunda değilsin.
  • Maymun iştahlılık
    Ne istediğini bilmemek
    Tatminsizlik

Görüştüğün kızlar güzel değilse onunda etkisi vardır muhtemelen
  • son olarak 35 yaşında güzelce bi bayandan teklif aldım
    Zebaninin cümle hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-77BA090AF -- 22 Ağustos 2016; 12:09:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

ne son olarak 35 yaşında güzelce bi bayandan teklif aldım
    Zebaninin cümle hali

35 yaşında güzelce bi bayandan teklif aldım

Not: mobildeyim umarım doğru yapmışımdır

• CSB'ler evrim geçirdii.

okumayın
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Evine davet eden kız 2 sene peşinden koştuğum kızdı.Güzeldide ama teklif ondan gelince otomatikman reddettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.