kızların sert, maço, cinayete meyilli, küfürbaz, at hırsızı tipli erkekleri sevmesi ve ben de böyle olmaya karar verdim |
kızların sert, maço, cinayete meyilli, küfürbaz, at hırsızı tipli erkekleri sevmesi
-
-
Bu hic degismedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klavyeden bir 4f3 çıktısı gördüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normal popcular bile sacini keko traşı yapip kaşa cizik atmaya basladi. gecende tvde birini gordum bu ne dedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yav alakası yok ya sadece o tarz tipler baskın göründüğü için çekici geliyor olabilir. Bir de her şeyi biliyorlarsa eyvallah. Onun dışında cahil eğitimsiz kültürsüz adam istediği kadar böyle bir tip olsun çöptür.
-
Okuyun, aydınlanın
https://incels.wiki/w/Scientific_Blackpill_(Supplemental)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şunları okuyanın kendisine saygısı yoktur. İnceller anca kendi egolarını tatmin etmek için saçma salak şeylere inanan varlıklar.
Kızların hepsini genellemek kadar saçma bir şey yok. Ailedeki baba rolünün varlığının sertliği ya da olmayışı tamamen karakteri belirleyen unsur. Evdeki huzurla ters orantılı olarak kızlar sıkıntılı insanları tercih ediyor.
Psikolojik olarak da 30una dayandığında artık bir baltaya sap olmadıklarını anlayıp, ilk buldukları insanla evleniyor bu tipteki insanların çoğu. Sonra da kısa sürede boşanıp nafaka yiyorlar. Özet bu.
-
Haklısın kanka. Bilim adamları falan hep yalan söylüyor. Araştırmaları da facebook'ta yapmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet. İncellikle mutluluklar.
-
Çok haklısınız.
-
karı milleti saftır. bu yüzden sistemler bin yıllardır kadınları koruma amaçlı baskı altına almıştır. işte biraz boş bırakınca böyle oluyorlar. ülke yıkımının en temel sebebi bu kadın milletidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X