ben dershaneye gidiyorum ve orada bir kıza âşık oldum ama ne diyeceğimi bilmiyorum help me
Karşısına geç ve ona nickini söyle.
onu söylersen gerisi gelir
quote:
Orijinalden alıntı: gel pc pc
Karşısına geç ve ona nickini söyle.
onu söylersen gerisi gelir
tamda bu konu hakkında düşünürken başlık karşıma çıktı.yokmu dh kızlarla içli dışlı olan bizi aydınlatıcak bir üye
diğer soruyuda ben sorayım kızlarla ne konuşulur
quote:
Orijinalden alıntı: AnI_
tamda bu konu hakkında düşünürken başlık karşıma çıktı.yokmu dh kızlarla içli dışlı olan bizi aydınlatıcak bir üye
Alıntıları Göster
selam diyerek başlayabilirsin ne biçim bi asosyalliktir bu
quote:
Orijinalden alıntı: Umut K.
selam diyerek başlayabilirsin ne biçim bi asosyalliktir bu
Alıntıları Göster
çıkar masaya vur. de ki böyleyken böyle.
Diğer insanlarla nasıl konusuyorsaniz kizlarla da oyle konusun. Rahat olun yani. Rahat adam kendine guvenen adamdir bu da kizlarin hosuna gider
quote:
Orijinalden alıntı: confused hero
Diğer insanlarla nasıl konusuyorsaniz kizlarla da oyle konusun. Rahat olun yani. Rahat adam kendine guvenen adamdir bu da kizlarin hosuna gider
Konuşarak
quote:
Alıntıları Göster
kızlarla nazik bir şekilde konuşulur kelimeleri zorla biraz kızın bilmediği kelimeleri kullan bence iyi oluyor kızla ne konuşulur derseniz kızın hoşlandığı şeylerden doğru yola çıkarsanız illaki bi yerlere varırsınız diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: John WICK
Konuşarak
Alıntıları Göster
Gidip söyle çıkışta bir şeyler yapalım diye oldu oldu olmadı olur olur :)
İlk olarak parande atmalısın atabilirsen ayağını kafana dola ve konuşmaya başla kız senindir.
quote:
Orijinalden alıntı: nihanacik
Gidip söyle çıkışta bir şeyler yapalım diye oldu oldu olmadı olur olur :)
Alıntıları Göster
Kızı biraz tanımaya çalış rahat ol. Zaten kız sana karşı bir şey hissediyorsa sohbeti devam ettirir ama hissetmiyorsa vay haline
quote:
Orijinalden alıntı: wesra
Kızı biraz tanımaya çalış rahat ol. Zaten kız sana karşı bir şey hissediyorsa sohbeti devam ettirir ama hissetmiyorsa vay haline
Alıntıları Göster
konuşmadan önce biraz bira içip rahatlayın
quote:
Orijinalden alıntı: wesra
Alıntıları Göster
Seninle danışıklı dövüş yapmak istiyorum de
Ona küçük süprizler yapabilirsin . Mesela pipini göster
quote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
Seninle danışıklı dövüş yapmak istiyorum de
Alıntıları Göster
Yanına git.. 'Sizden çok etkilendim ve hoşlandım bni yanlış anlamazsanız adım .... tanışabilirmiyiz' de. Ençok reddedilirsin kaybetçek bişeyin yok eğer sende de tip varsa kız da tekse olur bu iş rahat ol.
quote:
Kızlarla penguenler hakkında konuşulur.Ayrıca Caretta Caretta lar ile de ilgililer.
Saçmalayın bol bol..ne adamlarsınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: gün ağrıyor
Saçmalayın bol bol..ne adamlarsınız ya
Dh ağlama duvarı
quote:
Orijinalden alıntı: Immortal King
Dh ağlama duvarı
Alıntıları Göster
onu bayılt sonra zindana atabilirsin kolay gelsin
Eğer sadece arkadaşınızsa boş konuşun ufak espriler yapın. Hoşlanıyosanız fazla aşırıya kaçmadan iltifat edin abi bu kadar basit.