Bildirim
kleber/krisalp3 kış lastiği hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok mu başka kleber ismini duyan fiyatını bilen allah aşkına
aracımın ebadı 185/60/15 dün aldım.yanlız krisalp HP yazıyor. tanesini de 125,-YTL den 6 taksitle aldım.
çok araştırdım en ucuz kış lastiği 100 den aşağı vereni bulamadım.(ANKARA için konuşuyorum.) Kleber aldım ama hala kafam karışık
iyi mi ettik kötü mü ettik bilmiyorum.
kumho veya honkook takdıracaktım.(115 YTL civarında) baktım çok sert geldi bana.beğenmedim. -
benim ilk aldığım kış lastiği idi, 8 sene önce renault-11'ime almıştım. Ama sadece 1 sene kullanabilmiştim, çünkü arabayı satmıştım. Kış lastiğini bana Kleber sevdirmişti. Şu anda Michelin Pilot Alpin var, ama Kleber de Michelin'in yan ürünü olduğu için rahatlıkla kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pug407 -- 2 Kasım 2006; 13:42:41 > -
Bak arkadaşımız sizleri düşünmüş, sizler için yukarda üst konu halinde kış lastikleri topiği açmış...
Saygı duymak gerekiyor, üst konuyu göre göre tekrar aynı konuyu açmamak gerekiyor... Lütfen...
Yukardan yani üst konudan devam edelim...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araba sprey boya ile boyanır mı
- hidrolik debriyaj neden boşalır
- otomatik katlanır ayna açılmıyor
- benzinli araçta buji kaç binde değişir
- opel movano hakkında yorumlar
- telegram indirim kanalları
- byd bayilik şartları
- dacia spring fiyat
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X