< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 10 Temmuz 2018; 23:9:1 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 10 Temmuz 2018; 23:9:1 > |
Sorunu cozdum arkadaslar.
Sorun var mi yok mu, varsa nerede oldugunu anlamak icin bulundugum yerdeki elektrik dagitim sirketine gittim. Onlarin dusterle bir tur attik. Camlar filmsiz olmasina ve disarida asiri gunes olmasina ragmen 2 dk gecmeden baya serin bir ortam olustu aracta. Ufleclerden gelen havanin siddeti de benim aractakinin tahminen 4-5 kati vardi. Gittim hemen polen filtresini degistirdim. Cikan filtreyi aracin benden onceki sahibi taktirmis, her yerinden ben yan sanayi bile degilim diyordu. Kirli degildi ama yeni daha iyi bir yan sanayi filtre taktigimda hava akisi baya bir rahatladi aracin. Sonra klima gazi fazla basildigi icin kompresorde sikisma yaptigini tahmin ettigimden, tekrar gazi yenilettim ve 600 gram gaz bastirdim. Suan oglen sicaginda bile fani 3. kademede acmam yeterli geliyor. Asil sorun polen filtresiymis. 20 liralik sey yuzunden birsuru masraf ettim. Ama olsun belki buradan birisine faydasi dokunur. Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim. |
Evet olabilir, aynı sisteme sahip bir symbolde müşteri aynı şikayetle bize gelmişti ve dediğimiz evaparator sondası arızalıydı.Fakat piyasada bulunmadığı için (geçen sene) gidip servisten almıştı.Yüksekte bir fıyatı vardı.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|