Şimdi Ara

km düşürülmüş araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb forum dostları. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum. 2016 yılında bir araç aldım o zaman computest ve trimere bakarak almıştım. o zaman zarfından bu zamana kadar aracı kullandım 5 sene. Satlığa çıkardım bi arkadaşla anlaştım fakat o aracın seceresini araştırdığında benden önceki sahibi km düşürmüş. Haliyle satış iptal oldu. Nasıl bir yol izliyebilirim 5 sene geçti ama muayene km ve servis kayıtlarını karşılaştırdığımıda düşürüldüğünü ispatlıyabiliyorum. Hukuken bi yaptırım yapabilirmiyim. ve nasıl bir yol izlemeleyim. Bildiğim kadarı ile km düşürmek artık dolandırıcılık suçuna giriyor ve cazai yaptırımları var. Şimdiden tşk.

• Aracı aldığınız kişiye dolandırıcılıktan dava açacaksınız.İşin sonunda Km düşürmeden kaynaklı değer kaybı alabilirsiniz veya aracı geri verebilirisniz.

tabi 5 yıl önceki fiyat ile şu an çok farklı.
  • Başınız çok ağrır alırken detaylı sorgulatsaydınız keşke, geçmiş olsun. davalar hemen sonuçlanmıyor
  • Geçmiş olsun,aradaki km farkı ne kadar acaba?Çok muhim rakamlar değilse lanet olsun denip,sineye çekilebilir.Bazen zorunlu sayaç değişiklikleri ya da ecu değişiklikleri de bu tip işlere yol açabiliyor gayri ihtiyari.

Ben de 5 sene önce orijinal 453.000km'de sattığım Mercedes aracı,şu an 240.000 km'de satışta görüyorum ilanlarda.Ya benden alan yaptı ama sanmıyorum binici bir arkadaşa benziyordu ya da sonraki artık kaç el değiştirdi ise onlardan bir kerkenez uyanık yaptı.
  • Ciddi değer kaybı oluşturmayacaksa alıcıya durumu açıklarak satın aracı, dava ile uğraşmayın. Noterde yazılıyorsa noterde, yazılmıyorsa tutanak şeklinde km düşüklüğü hakkında bilgi verdim diye alıcıdan beyanat alın, yarın bir gün dava açmasın size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.