Şimdi Ara

KONSOL USSU YAYIN HAYATINA VEDA ETTI .ŞOK HABER ! :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• biri bunun saka oldugunu soylesin :(((((((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende konuyu açmaya gelmiştim, sabah uyandığımda bir bakayım dedim, veda isimli video yüklemişler. Tokat gibi geldi. Para sorunsalı yüzünden konsol üssü kapandı.

Edit: Bu arada yine para sorunu yüzünden, eski programları artık izleyemeyeceğiz. O yüzden izlemek istediğinizi son kez izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 4 Haziran 2012; 10:25:53 >
  • bu gerçekten kötü oldu, videolarını izlemedim ama hiç bir Tv kanalı çıkıpta kardeşim siz bu programı yapıyorsunuz binlerce kişi izliyor gelin program yapalım dememiş mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

biri bunun saka oldugunu soylesin :(((((((((

Keşke

• Ulan harbiden tokat gibi geldi, çok severek izlerim programlarını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha yok artık ya :'(

adam gibi video inceleme yapan iki kişi vardı onlarda gitti yani :(
  • İste Turkiyenin acınasi hali. Param olsa gelin program yapalım derdim.

• emeğinize, yüreğinize ellerinize sağlık
  • Adamakıllı izlediğimiz bi programımız vardı oda yalan oldu adamlar gene iyi idare ettiler sonuçta kendi çapalarıyla bi şeyler yapmaya çalışıyolardı.. Video da kendileride demiş sıfır sermayeyle başlamış sıfırla bitirmek zorunda kalıyolar..
    Tv'lerde o kadar gereksiz programlar varkı bunca gereksiz şeyin içinde biride çıkıp şu adamlara sahip çıkıp bi teklif yapmadı !!!
    Özleyeceğiz sizi ALLAHA emanet olun...
  • Keyifli programlar yapıyorlardı. Kapanması kötü oldu.
  • Çok üzücü bir haber bu. Saçma sapan programları bir sürü TV kanalında görebiliyoruz ama bu tarz bilgilendirici programlar malesef yok olup gidiyor.

Bir Türkiye klasiği
  • Sabah bu haberle uyandım
  • Madem maddi açıdan sıkıntı yaşıyorlar; Youtube'da bir channel açsalar da günlük haberleri, incelemeleri, hayatımız oyun vb. programları çektikçe oraya atsalar daha iyi olmaz mı?

Site olayı zaten gereksizdi. Foruma katılım düşüktü, haberler de çok az güncelleniyordu. Bu ortamda host için tonla para vermek pek mantıklı iş değil.

Bana kalırsa eski isteklerini kaybettiler ya da farklı projeleri var, ondan ötürü bu kararı aldılar. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun.
  • Allah kahretsin:@

• Adamlar iyi dayandı.Hiçbir parasal getirisi olmamasına rağmen.
  • kötü oldu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Madem maddi açıdan sıkıntı yaşıyorlar; Youtube'da bir channel açsalar da günlük haberleri, incelemeleri, hayatımız oyun vb. programları çektikçe oraya atsalar daha iyi olmaz mı?

Site olayı zaten gereksizdi. Foruma katılım düşüktü, haberler de çok az güncelleniyordu. Bu ortamda host için tonla para vermek pek mantıklı iş değil.

Bana kalırsa eski isteklerini kaybettiler ya da farklı projeleri var, ondan ötürü bu kararı aldılar. Ne diyelim herkes için hayırlısı olsun.

Ne kadar eğlence hobi olarak başlasalarda, önceliklerinin ticari olduğunu açıkladılar. Adamlar unu elemiş eleği asmış, para boyutuna bakıyorlar.
    Youtube channel in albenisi olmazdı. Yapılan işin kalitesi ortada projelere açığız mesajı verdiler 3 yıl içinde kısacası ama olmayınca olmamış.

Tekjeton gibi berbat sadece videolar üzerinden yapılan bir program bile maddi desteğini TRT Okul dan alırken böylesine bir kaliteli sunum ve haberler için bir destek bulamamaları kötü.

• kötü oldu bu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.