Şimdi Ara

Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
4
Favori
45.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu hastalığı haşlanmış patates ile yendik. Damar yolu açıktı A vitamini B vitamini ve medramid ampülü seruma karıştırarak hastalığı atlattık bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun. İnşallah dostumuz sizin ile birlikte güzel günler görecektir. Allah tez elden şifa versin hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Bu kim ki ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Bu kim ki ?
    soyadları karıştırmışım hocam haluk tatar bu kişi sileyim yorumu
  • Elimden geldiğince bir miktar eft yaptım yarın hesaba geçer herkes bir miktar yollarsa eminin toparlarsın ancak bu zamanda insanlara güvenmek zor ve söylediklerin doğruysa helali hoş olsun inşallah iyileşir ancak yalansa günahı senin boynuna bu para benden maddi olarak birşey götürmez ama senden manevi olarak çok şey götürür bilmeni isterim.
  • Öncelikle hem yardım eden arkadaşlara hemde ilaçların bir kısmını karşılayan bir arkadaşa çok teşekkür ederim. Yapılan tüm yardımları nickleriyle beraber konuya ekleyeceğim herkes ne kadar toplandığını bilsin ardından tüm giderlerin faturasını isteyip ekleyeceğim.

• gelen bağışlar oldu mu? bence olduysa totalde ne kadar olduğunu eklerseniz daha iyi olur..

bir de başka bankalar iban yok mu?

mesela hesabımda 25tl var garanti, yollayacaktım ama 6.5tl mi ne sırf masraf alıyor yazık olacak..

edit: bu arada profilde mersin yazıyor ama okuduğnuz yer mi yaşadığınız yer mi? izmirde iseniz veteriner konusunda da yardımcı olmak isterim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 31 Mayıs 2019; 1:10:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Aklima geldi

Alıntıları Göster
    numaradan ziyade sanki her ikisi de ulasamadiklari bir yeri kasiyorlar gibi geldi :D

• ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    Ufak miktarlarda bağışlar oldu yarın konuya ekleyeceğim ve ziraat iban ekledim hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roimeita

Ufak miktarlarda bağışlar oldu yarın konuya ekleyeceğim ve ziraat iban ekledim hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim.
    umarım sağlığına kavuşur yavrucak.

İnancını yitirme, gençlik hastalığı hayvan için olabilicek en tehlikeli hastalık olsa da, asıl tehlikesi yavrular için. Yetişkinler de kurtulma şansı daha yüksek diye biliyorum.
    Ayrıca konuşuldu mu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bulaşıcı bir hastalık, dikkat et lütfen.
  • Şu yardım kampanyası bir Suriyeli - Afrikalı için yapılsa burası küfür kıyamet olur...

Ama anlamıyorum insana merhametiniz yokta bu hayvancağıza karşı nasıl böyle merhametli olup rızkınızdan paylaşabiliyorsunuz ?

Herkesi genellemiyorum, farklı olanları tenzih ederim ancak insan ki yeryüzünün halifesidir. Önceliğin insana verilmesi gerekmez mi?

Binlerce aç açıkta insan varken, bu hayvancağız için harcanan onca para hak mıdır? Emsalleri sokakta varolan imkanlar ile hayatlarını ömrü yettiğince sürdürüp ölürken, bunu özel kılan nedir? Tabi ki sizin ona olan sevginiz.

Yinede bu durumu hiçbir zaman anlamayacağım. İnsanı sevmeyen ona değer vermeyenlerin " hayvan sever " olmasını hiçbir zaman samimi bir sevgi olarak görmeyeceğim.

Bence bırakın bu hayvan kaderini yaşasın, o denli bir meblağı hayır mübarek gün gariban Afrika ülkelerine yardım olarak gönderin. Belki açlıktan ölmek üzere olan bir çocuğun hayata dönmesine vesile olursunuz.

• 140 tl bağış toplandı şu ana kadar gün içinde konuya ekleyeceğim yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• Geçmiş olsun hocam, umarım iyileşir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

Şu yardım kampanyası bir Suriyeli - Afrikalı için yapılsa burası küfür kıyamet olur...

Ama anlamıyorum insana merhametiniz yokta bu hayvancağıza karşı nasıl böyle merhametli olup rızkınızdan paylaşabiliyorsunuz ?

Herkesi genellemiyorum, farklı olanları tenzih ederim ancak insan ki yeryüzünün halifesidir. Önceliğin insana verilmesi gerekmez mi?

Binlerce aç açıkta insan varken, bu hayvancağız için harcanan onca para hak mıdır? Emsalleri sokakta varolan imkanlar ile hayatlarını ömrü yettiğince sürdürüp ölürken, bunu özel kılan nedir? Tabi ki sizin ona olan sevginiz.

Yinede bu durumu hiçbir zaman anlamayacağım. İnsanı sevmeyen ona değer vermeyenlerin " hayvan sever " olmasını hiçbir zaman samimi bir sevgi olarak görmeyeceğim.

Bence bırakın bu hayvan kaderini yaşasın, o denli bir meblağı hayır mübarek gün gariban Afrika ülkelerine yardım olarak gönderin. Belki açlıktan ölmek üzere olan bir çocuğun hayata dönmesine vesile olursunuz.
    Benim de iki tane köpeğim var. Onlar benim evladım gibi, ailemden bir parça. Eminim arkadaşında köpeği onun için çok değerli. O da var olan bütçesini kullanmış ve ancak yeni bir hastalık çıkınca yardım talep ediyor. Ne var bunda? Kaç yıllık dostudur can yoldaşıdır belki de. Şu an çaresiz durumda. Yapılacak her yardım bir canın kurtulmasına umut olacak. Aynı zamanda bu öğrenci kardeşimizi mutlu etmiş olacağız. Şu anda mevzu bu. Suriyelilere yardım edilsin edilmesin konusu değil. Ya da buna gelecek tepkilerle alakalı değil. Tabiki durumu müsait olanlar onlara da yardım etmeli ve yardım edenleri hoş görüyle karşılamalı. Aynı şekilde siz de bu durumu anlayışla karşılamanız lazım. Bence konuyu saptırmayalım.

Kardeşimize de geçmiş olsun, umarım köpeğiniz kurtulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyye -- 31 Mayıs 2019; 10:26:21 >

• Heyye H kullanıcısına yanıt
    Muhakkak anlıyorum köpeğini sevmesini onu kurtarmaya çalışmasını. Bunda kötü birşey yok aksine güzel bir iş yapılıyor.

Ancak benim bahsettiğimde bambaşka birşey, açlıktan yokluktan savaştan zulümden ölen insanlardan bahsettim. Bugün burada videosunu görmüyoruz çünkü o kadar alıştık ki bunun olmasına haber değeri yok artık. Önceliğimizin bu olması gerektiğini belirttim.

Kimseyi kırmak istemem, Allah herkesin yaptığı yardımı kabul etsin.
  • tuketiciserdar T kullanıcısına yanıt
    Niye sen naptin da acliktan yokluktan savastan zulumden olen insanlara? Bilgisayar basinda bos beles mesaj yaz, adamin evladi gibi sevdigi Allah'in yarattigi can icin destek istemesine kostek ol, ne guzel is lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşim umarım iyileşir ve atlatır bu hastalığı, çok masum ve tatlı ya Allah şifa versin inşallah
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.