Şimdi Ara

Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
4
Favori
45.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım yardım edecek biri çıkar, neticede can %1 ihtimal bile olsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, reçetede ki ilaçların tanesinin fiyatı 70 tl 3 tane var her biri ancak 1 hafta kadar idare edebiliyor toplam 6 hafta sürecek tedavi. Ekstra olarak 3 adet vitamin ilacı var tanesi 100er lira onlarda 1 hafta ancak idare eder yine 6 hafta kullanılacak. 2 3 test yapılacak testlerin tanesi 120 lira. Başka köpekten dışkı vs. alınacak dendi onun maliyeti, tedavi süresince yapılacak aşılar vs. baya masraf gidiyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roimeita -- 30 Mayıs 2019; 20:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum çok geçmiş olsun. Benim oğlum da parvo virüsüne yakalandı 2 ay önce. 5 gece veterinerde kaldı kendi fizik tedavi paramı kesip 1000 lira veterinere ödedim.

Allah yardımcın olsun çok acil şifa versin. Ankara'da olsan bir arkadaşım Türkiye'nin en büyük hayvan hastanesinde çalışıyor petcode adında bir yer elbet yardımcı olurdu.

Hesap numarası versen 3-5 yollasak? GoGetFunding de açabilirsin ama onun hem komisyonu yüksekmiş hem de geç geliyormuş sana galiba para. İkisini de yapabilirsin.
  • Semih Güzey kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, hesap numaramı konu içerisine ekliyorum, fazla bir şey toplanırsa fazlalığı sokak hayvanları için bağışta bulunup burdan paylaşacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: syntaxerroroccurred

Köpek rol mü yapacak hocam koymuş işte videoyu

Alıntıları Göster
    Ben yorumu yazdığımda konuda herhangi bir video veya belge yoktu. Yoksa niye böyle bi yorum yapayım değerli kardeşim ?
  • Roimeita kullanıcısına yanıt
    Petical hayvan hastahanesine gidebilirseniz iyi olur. Biraz maliyetli ancak oldukça iyi ilgileneceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymy67

Kudurmak bazı hayvanlara mahsustur. Benim kudurmam söz konusu değildir. Konu sahibi arkadaşa söylede sana da ilaç temin etsin. ......................u
    Daha fazla çıldır seni tüysüz yaratık seni.

• gençlik hastalığı olduğunu ne zaman öğrendiniz bilmiyorum ama köpeğim 3 aylıkken yakalandı, doktor kurtulma ihtimali yok ilaca gerek yok dedi kliniğe vs yatıranlar gördük tabi bunu sağlıcak durumumuz yoktu biraz mucize gibi ama 10 gün içerisinde atlattık biz çok şükür, 2 sene geçti tekrarlamadı. biraz hiperaktivite kaldı yalnızca. nasıl atlattığımıza değinirsem biraz belki siz de atlatırsınız, çaresizlik çok kötü biliyorum. bu ateşli bi hastalık bu yüzden kendini suya yatırmaya taşa yatmaya vs kalkarsa sakın izin vermeyin, battaniyeye sarıp ısıtıcılı odada tuttuk biz. su içmiyor yemek yemiyordu, en büyüğünden şırınga aldı babam eczaneden, soğan, havuç patates haşladık biraz da tavuk eti içine bunu püre haline getirip defalarca ellerimiz kan içinde kalsa bile birimiz tuttu birimiz şırıngayı ağzına bastı. biliyorum çok acı o çığlıklar o çırpınmalar defalarca kustu hiçbirini bünyesi almadı ama en sonunda kendi kendine su içmeye çalıştı. bi köpeğin su içmesine sevinmek nasıl bi duygu anlatamam umarım siz de yaşayabilirsiniz. böyle böyle tam 10 gün sürdü, hiçbi şey yiyenedikleri için en çok güçsüz düşüyorlar. aynı durum mu bilmiyorum ama umarım faydası olur internete doktora değil lütfen kalbinize inanın yalvarıyorum. anlatırken bile dayanamıyorum şu an bunca zaman geçmesine rağmen. bir de doktorun verdiği ilaç vardı vitamin normalde yemeğe katılıyormuş ama yemediği için biz onu da boğazına atmak zorunda kaldık günde 2 kez. dediğim gibi kliniksiz ve sadece o ilaçla atlattık her şeyi böyle. o kocaman şırıngayı ömür boyu unutamıcam, umut hayat kurtarıyormuş demek ki. umarım atlatabilirsiniz, sevginizi eksik etmeyin. klinikler hayvanı bu hastalık havadan bile bulaşabildiği için bi cam fanusa kapatıp yalnızlığa terkediyor. serumlara para yetişmiyorsa belki denersiniz bizim gibi. bununla ilgili bi yazım vardı şimdi her şey o kadar net değil kafamda bulursam onu da atacağım. iyi akşamlar

edit: konuyu buldumhttps://forum.donanimhaber.com/genclik-hastaligi--124967508

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 30 Mayıs 2019; 21:10:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Uyutulması mümkünse ve daha ucuza geliyorsa (yani en azından acı çekmemesi için bu iğrenç durumdan) düşünmeni öneririm. Bu masum hayvanın (olay gerçekse tüm yorumları okumadım zira) acı çekmemesi dileğiyle.
  • onlarda can taşıyor karınca evde görsem öldürmem tek tek dışarı atarım karıncada bile can var .Ben kedi köpek sevmiyorum asla zararda vermem ama sevmemde . Neden bukadar sevdiginizide anlamıyorum 3 gün bakmayın ilgilenmeyin yemek vermeyin terk ederkederler sizi . Neyse yazacak çok şey var umarım kurtulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loradona

Birde bu kadar saygısız olmayın lütfen unutmayın ki sizin hekim seçme hakkınız olduğu gibi bizimde hasta seçme hakkımız var. Tedavi etmek zorunda değiliz ücretini veriyorum yapacaksın denilen bir meslek değildir Hekimlik kendinize gelin
    hekimliği yanlış anlamışsın,hekimlikte hasta seçilmez.

hekimin ben bunu tedavi etmeyeceğim deme lüksü yoktur.

tabi doktorlarla veterinerler arasında fark olabilir ama sanmıyorum.
  • Çok geçmiş olsun, ne kadar tatlıymış öyle o, inşallah eski sağlığına kavuşur.

Bunla ilgili muhakkak dernek vb. yerler vardır diye düşünüyorum. Ek olarak bunu Twitter'da yaysanız çok daha iyi olur, hatta link atarsınız buraya hepimiz destekleriz.

En mantıklısı bu gibi duruyor

• Arkadaşlar herkes 2-3 lira dahi atsa, meblağı çıkarırız forumca. Ben arkadaşı tanımıyorum ama şahsen samimiyetine güveniyorum.
  • Olm şu hayvanları çok dolaştırmayın dışarda bunlar özel cins. Sokakta boku pisliği çok köpek var onların olduğu yerde gezdirirsen mikrop kapar. Geçmiş olsun. Acını anlıyorum ama biraz daha dikkat etmeliydin. Elde avuçta yok. İnşallah zengin bir arkadaşımız duruma el koyar. Allah yardımcın olsun.

• Youtube'dan Tayfun Demir isimli kanalın sahibine ulaşabilirsiniz. Dilersen email adresini de paylaşabilirim, muhtemelen kendi Youtube sayfasında da yazıyordur. Uzun süredir takip ettiğim ve destekte bulunduğum bir kanal. Birçok yardıma ve tedaviye muhtaç hayvana elindeki imkanlar sayesinde yardımda bulunmuş, ihtiyaç sahiplerine ve gönüllü besleme yapan kişilere mama desteği sağlıyor. Kayıtsız kalacağını sanmıyorum.

Bir de Fırat Sert isminde biri var, Youtube'da var mı bilmiyorum, Facebook sayfası vardı. Fırat Sert daha çok besleme ve mama desteği sağlıyor ama çevresi olan biri, mutlaka o da elinden gelen yardımı yapacaktır.

Size bir de özel mesaj gönderiyorum, detayı oradan konuşalım.
  • KaramsarDoc kullanıcısına yanıt
    Kamu kuruluşunda çalışıyorsan veya hayati önem taşıyan bir durum var ise bu dediğin geçerli. Ama adam gelip de paranı veriyorum şu köpeğe aşısını yap derse de kusura bakmayın hasta seçebilirsiniz.

Tekrar belirtme gereği hissettim. Doktor tabiri hekim anlamına gelir. Siz ne kadar doktorsanız biz de o kadar doktoruz. Siz insan hekimi biz hayvan (veteriner) hepsi bu. Söylediğim agresif anlaşılmasın ama lütfen.

Ekstra olarak ortamda bir doktor yoksa bizimde acil durumdaki bir hastaya müdahale etme yetkimiz (Zorundalığmız) insan dahi olsa mevcut.(ilk söylediğim şeye ek olarak söylüyorum hasta seçme derken bazı kısıtlamalar dahilince)
  • Üzgünüm, bu başlığa inanmadım.

Kesinlikle hayvan severim bu arada.
  • Bu dediklerimden dolayı birçok kişi beni yanlış anlayacak . Kardeşim en başta senin iyiliğin için ve bu köpeğin iyiliği için uğraşmaya değmez . Hastalığın ne olduğunu çok iyi biliyorum . Hayvana eziyet etmekten başka bir şey değil geçirteceğin süreç . Eminim veterinerde aynı şeyi de söylemiştir . Bu hayvana yapılacak en iyi şey uyutmak .

• Aşısını yaptırmamış mıydın? Neden bu hastalığa yakalandı ki..

• Gençlik hastalığının tedavisi bildiğim kadarıyla yok, rusyada bir iğneden bahsediliyor ama emin değilim. Yakın zamanda arkadaşım köpeğini kaybetti. Çok geçmiş olsun üzüldüm..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.