Şimdi Ara

Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
4
Favori
45.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aşının bozuk olması sebebiyle daha önce iki köpeğimi gençlik hastalığından kaybetmiş birisi olarak sizi çok iyi anlıyorum. Allahtan ümit kesilmez, geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzgünüm. Distemper aşısı (genelde karma içinde olur) olan köpek nasıl gençlik hastalığı kapabiliyormuş? Veterinerin bir açıklaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etzell

Geçmiş olsun ama yapacak birşey yok hocam

Yalnız bu veterinerlere oldum olası sinir olmuşumdur 2000 tl ne ya şaka mı
    pug cinsi köpeğimizin 3 ameliyatı için 14 bin lira harcadık, sen ne diyorsun; o da ailemizin bir üyesi paramızı ondan mı esirgeyecektik, hayret bir şey yahu. sağlık için üçün, beşin hesabı yapılmaz...
  • 1000 - 2000 lira arası bir tedavi ücreti var hastalığın nasıl şekilleneceğine bağlı olarak. Hala bulamadım maalesef :(

• Veterinerlere işin düştün mü yandın, ben 6 kedimden birini gece götürdüm kedinin birden nefes alışı değişti ilk veteriner milyarlık testler yazdı. O kadar param yok diye bende sıra sıra yaptırdım şu test 250 bu test 350 derken bir şey bulamadı eve götürün demeye başladı sinirlendi falan karaktersizin tekiydi. 2. veterineri bulduk gece sabaha kadar uğraştı ona da zar zor bulup bi 800 tl verdim üstüne kediyi de kaybettik. İdrarını yapamadığı söylendi ama çokta inanmadım bilmiyorum düşünmek hatırlamak istemiyorum o anları. 1 saat öncesinde koşup oynayan sağlıklı hayvan sabaha kadar eziyet çekti hala aklımda.
  • loradona kullanıcısına yanıt
    reçetesiz hali 20-30 lira hocam
  • Çözümü olmayan bir hastalık. Başıma geldi ondan diyorum. Aynı şekilde Golden Retreiver köpeğim gençlik hastalığına yakalandı. Uyuttuk. Size de tavsiyem hayvana daha fazla acı çektirmeden ötanazi yaptırın.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Metnin devamında sebebini yazdım.
  • Büyük geçmiş olsun..

2 yol var.

Ya ilaç bulunacak yada ötanazi. Hayvan daha fazla acı çekmemeli, yazık..
  • Çok geçmiş olsun. Umarım kurtulur, konu hayvanlar olunca gerçekten kötü oluyorum.
  • Hasta sahibi arkadaşım mutlaka başka birine göster köpeğini. Attığın reçete Distemper için spesifik değil. 2 tane probiyotik 1 tane D vitamini ile çözülecek bir hastalık değil bu.
  • köpek ölüyorsa yapacak birşey yok başka bir yavruyu kurtarır ona bakarsınız, böylece başka bir köpek kurtulmuş olur.
    zaten yeteri kadar masraf yapıp uğraşmışsınız, hayvana daha fazla acı çektirmenin anlamı yok gibi geliyor bana %5 şans için.

geçmiş olsun, belki başka bir veterinere göstermekte de fayda olabilir arkadaşların yazdığı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 30 Mayıs 2019; 15:47:59 >
  • Dünya'da o kadar şerefsize bir şey olmuyorken şu masum canlıların böyle gitmeleri çok üzücü.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isler nasil bu kadar pahali olabiliyor aklim almıyor. 100 200 desen yine neyse 1000 lira vermissin yine eksik testler var diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

pug cinsi köpeğimizin 3 ameliyatı için 14 bin lira harcadık, sen ne diyorsun; o da ailemizin bir üyesi paramızı ondan mı esirgeyecektik, hayret bir şey yahu. sağlık için üçün, beşin hesabı yapılmaz...

Alıntıları Göster
    Aaaa ne kadar da hayvan sever bir insan. Demek 14 bin Turkish Lira parayı verdin pug (okunuşu : pag) cinsi köpeğini tedavi ettirdin. Hayran oldum resmen. Var mı yapabileceğimiz bir şey peki?

Tamam şovunu yaptın gidebilirsin.

Adam hayvanlar için para harcamayın mı demiş? Veteriner ücreti pahalı demiş sen gelmiş 14 bin Türk Lirası paraya kıydım tedavi ettirdim, yok aile üyesiymiş de neyin edebiyatı bu anlamadım? Üçün beşin lafı dediğin 14 bin lira . ON DÖRT BİN. Asıl sana hayret bir şey yahu! Anladık çok hayvan seversin.

""Şimdi sen bu cevabı da hayvan düşmanlığı olarak algılarsın""

Bu arada konu sahibine de geçmiş olsun ben sırf bu yüzden evcil hayvan beslemeyi bir süredir bıraktım ömürleri bize göre çok kısa biz hayattayken elbet bir gün ölüyolar aylarca etkiliyo insanı yokluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 30 Mayıs 2019; 16:24:7 >

• Hadi bakalım "Benim hayvan sevgim seninkini döver" konusundan devam.
  • Geçmiş olsun. Karma aşıları düzenli yapılmış mıydı?
    O elinizdeki beşeri ilaçların reçetesi daha çok ishal için verilmiş.

Gençlik hastalığı (Distemper) için test yaptırdınız mı?

Gerçekten Dşistemper varsa işiniz zor, Polyglob gibi ithal bir ilaç lazım, o bile 1.000 Tl'ye mal olur size.

(20 yıldır küçük hayvan Veteriner Hekimiği yapıyorum)
  • Çok geçmiş olsun hocam. Yalnız 5.5 yaşındaki bir köpek nasıl olurda gençlik hastalığına yakalanır bunu aklım almıyor ?
  • degobar kullanıcısına yanıt
    Arkadaş veterinerlerin aldığı ücretin abartılı olduğunu söylemek istemiş. Siz yanlış anladınız.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.