Köprü ve Otoyol zamları
-
-
Hocam "Hayırlı olsun zamlar" diye tek konu açsak altında toplasak iyi olacak. Yoksa bu bölüm 2 gün içinde zam başlıkları ile dolacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: CemHocam "Hayırlı olsun zamlar" diye tek konu açsak altında toplasak iyi olacak. Yoksa bu bölüm 2 gün içinde zam başlıkları ile dolacak
Haklısın.Öyle yapmak lazım.Açılan konular hep kendi bünyesinde olunca bende ayrı açtım.
-
13.25 TL nedir ya -
böylece gerçek enflasyonu öğrenmiş olduk. devlet yılbaşında %25 zam yapıyorsa gerçek enflasyon %14 değil %25 civarlarındadır.
tam rakamı %28 olabilir.
-
Bence zam konusu açılsın her gün editlensin bu yıl çok eğlenceli geçecek -
Ne %25 %28 i 1 yilda herseyin fiyati 2 kattan fazla artti %100 enflasyon var. -
Türklük genine veriyorum. Türkler abartmayı sever.
enslasyon tek bir ürüne göre hesaplanmaz 300 adet ürün grubuna göre hesaplanır. yani %28 enflasyon gerçek enflasyondur %100 diyenler abartıdır.
-
Benim kullandigim tum urunler %100 zamnalndiysa benim icin enflasyon %100dür tenis topuna bakarak halkin enflasyonunu ölçenler gerizekalidir -
quote:
Orijinalden alıntı: teramycin
Benim kullandigim tum urunler %100 zamnalndiysa benim icin enflasyon %100dür tenis topuna bakarak halkin enflasyonunu ölçenler gerizekalidirtenis topu da dillere yapışmış şehir efsanesi ben TUİK in in enslasyon sepepi içindeki 300 ürüne baktım tenis topu falan yok. olsa bile hepsinin bir yüzdelik dilimi var onunla çarpılıyor. yani 0,002 gibi
-
Deli Dumrul bunlardan insaflıydı ben asıl Fatih Ve Boğaziçi köprülerinden 2 yönlü ücretlendirmeyi bekliyorum.Altyapı hazır sadece fırsat kolluyorlar.
Doğal yandaşların midesi büyüdü , daha zor doyuyorlar.
Oha yalnız dolar garantili köprülerden fazla zam Boğaziçi ve Fsm körülerine %30 zam gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgora -- 1 Ocak 2021; 17:17:4 >
Benzer içerikler
- bizim köfteci ankara at eti
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- 3 katlı ev maliyeti hesaplama
- singapur pasaportu neden güçlü
- gökbey helikopter fiyatı
- kaliforniyum nedir
- bina yıkım kararı sorgulama
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- bayiden sıfır araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X