toplam 130 bin, asgari 50 bin olan kartimin asgarisini ödemeden 1 beklesem, diğer ay asgarisi 100 bin mi olur yoksa 50 bin + gecikme faizi mi olur? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kredi kartini 1 ay geç ödersem ne olur?

-
-
50 + %4,25
80 + %4,55
52.125 + 83.640 * %40 = Bir sonraki ay asgarisi 54.306 olur.
-
11 gün gecikirse kara listeye atıyorlar…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
90 gün ödeme yapılmazsa yasal takip başlar ve kara listeye alınır.
-
peki borcu yapilandirsak daha mi iyi olur
banka maksimum 60 aya kadar vade veriyor yapilandirmada. oyle yaparsam daha mi kolay oderim?
quote:
Orijinalden alıntı: Lusurapeki borcu yapilandirsak daha mi iyi olur
banka maksimum 60 aya kadar vade veriyor yapilandirmada. oyle yaparsam daha mi kolay oderim?
Yapılandırdığında alacağı farka bir bakmak gerek.
Daha önemlisi ise, yapılandırmadığın taktirde sen borcun tamamını kısa sürede kapatabilecek misin?
Kapatamayacak isen yapılandırmaktan başka seçenek yok.
Çünkü yapılandırdığında aylık taksit 3 bin falan gelir diye düşünüyorum. Rahat ödersin.
Kredi puanım yüksek olsun, sicilim temiz olsun, diye takıntın yoksa yapılandırabilirsin.
-
aylık 3 bin gelse cok iyi. peki yapilandirmaya ne zaman basvurabilirim marr 25 son ödeme. 26 sinda yapabilir miyim?
google da dogru banka bilgisi yok hep basit klişe şeyler yazılı. o yüzden soruyorum, yardimci da oluyorsun cok teşekkür ederim bu arada.
yakin zamanda zor gibi, arabayi satabilirsem belki, onun dışında zor.
Asgari ödemediğin veya asgari ödemeye devam ettiğin sürece aylık 3-5 k faiz eklenecek. Toplam borc kapanmayacak ise bankayı arayın şimdiden, borcu ödeyemeyeceğinizi yapılandırmak istediğinizi söyleyin.
-
Ne et ne yap asgarisini öde,
-
asgarisini öderim sıkıntı değil ama sonra avans olarak almak zorundayim çünkü yetişmiyor. o yüzden yapılandırma düşünüyorum.
bankayı aradım az önce, gecikmede olmadığın için yapamayız, gecikmeye düşmeyi bekle dediler. ayin 26 sinda düşüyorum gecikmeye. şansımı bi deniyecem, inşallah yapılandırma daha kötü olmaz.
maksimum 60 ay vade ve maksimum yüzde 3.11 faiz oluyormuş. 3.11 faizi gecmiyormus. faiz tutari 60 ayda geçerli değildir umarim. eger 3.11 faiz 60 aya uygulanırsa fena para eklenir. ayni faiz 24 ay eklenirse bi tik mantıklı oluyor.
Talebini 24 ay olarak belirtirsin o şekilde kabul görür diye düşünüyorum.
-
inşallah yaparlar, daha kötü olmadan su karttan kurtulmam lazim. kredi cekip kapatmayi dusunuyodum aylik 10 bin 24 ay vade 140 bin lira. ama onu da vermedi banka, bide borcla borc kapatilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X