Şimdi Ara

KTÜ TIPTAN STTİR OLUP GİDECEĞİM NEREYE GİDEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben böyle okulun böyle şehrin nefret ettim böyle okuldan da şehirden de tıptan da, sınıfta kaldım zaten. Trakya ya da pamukkale düşünüyorum hangisini önerirsiniz ya da başka nereleri önerirsiniz. Sıralama 15.3 geçen sene yerleştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DanzaKudurooo -- 11 Haziran 2024; 18:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Pamukkale secerdim

• kolay bi yere git knk

• çukurova

• şenlik alanında buluşalım hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lasse-Matberg kullanıcısına yanıt

Buluşalım hocam yurttayım şu anda ben

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Çukurova 11kdan almış 15k yaptım ben merkezi puanla geçiş yapacağım sınıfta kaldığım için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DanzaKudurooo kullanıcısına yanıt

neden memnun degilsiniz hocam

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Gereksiz zor, kasıntı, şehir çok kötü, yurtlar berbat, sosyal hayat bar falan yok şehirde, eve çıkayım desen evler de çok kötü ve kıçı kırık hepsi bir de deli kira istiyorlar. Nefret ettim

• Denizlideyim, paüdeyim yani, trabzonluyum. Keske ktüde olsam diyorum fyi.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Niye hocam paü kötü mü

Ben tıpta değilim orayı yorumlayamam ama şehir olarak sosyallik diyorsan ktü kalkınma = paü amfi park, ki ktü kalkınma düz bir yerde olsa aynısı derdim. Yurtlar aynı derece, hatta ktüde yomra civarındaki yurt otelden çevrilme ki 10 numaradır, paüde kyk yurtlarında 2 gece zor dayandım, yazın çok sıcak burası 40-44 dereceleri gördük pişiyorum, esnaf kazık üstüne kurulu, trabzonda esnaf da böyle gerçi de. Memleketin neresi bilmiyorum ama paüden ben trabzona gitmek için 2 uçak değiştirmek zorunda kalıyorum, havalanı şehrin çok dışında. Otobüsle karadeniz taraflarına çok uzun sürüyor. Ev sahipleri çok zengin, emlakçılarda bütün evler komisyon yedirmen gerekiyor. Okul içinde ring yok, kapıya kadar geliyor otobüsler sonra yürüyorsun. Ben ktüde kal demem ama paüyü tekrar tercih etmezdim. Aile yanında kalırdım. Çekince anlaşılıyor uzağın kötülüğü

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Eklemekte fayda var bence onemli bir detay : paude turnike sistemi yok sehrin butun it kopugu kampuste cirit atiyor bi etkinlik oldugunda o etkinlik universiteye ait olmuyor bu leş kitle bir sekilde gelip okulda huzursuzluk yaratiyor.

• wayze kullanıcısına yanıt

Kesinlikle, üniversite yol geçen hanı gibi. Ünide olduğunu hissedemiyorum.

• Trabzon üni hayatı için pek de çekilecek bi memleket değil katılıyorum sana. katü zaten teknik olmasından ötürü itici bi okul o da ayrı bi olay.

okul olarak es es çok çok daha kolaymış. ordu şehir olarak trabzonu 5 le çarpıp 10 la katlar. büyüklük olarak değil tabi nezihlih olarak. trabzonda çarşıda arabayı park edecek bi yer bile yok lanet bi şehir. yamaçlara oturtulmuş. ilçeleri daha cazibeli.

samsun üniyi düşünebilirsin sıralaması düşük ve samsun aradığın şehir.

ama 1. ve 2. sınıfta eğlenmeyi bence bir kenara bırakıp okumaya odaklanmalısın. komitelere kaç gün çalışıp girdin bilemem ama ortalama bir öğrenci(üstün yetenekleri olamayanlar) 1 ay ön hazırlık yaparak gayet de iyi bir şekilde geçiyordu.

final ve kurullarda yüzde kaç cıkmıs soru vardı ?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Sizde kral?

• İzmir bakircaya baktın mı hocam?

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt

Yüzde olarak hatırlamıyorum ama gerçekten çok az minimal seviyede çıkmış var. Bazı derslerde çıkmış direkt sormuyorlar

• maviplanet kullanıcısına yanıt

İlk dönem hem eşşeklik hem sınav sonrası tembellikten hem de okula şehre sisteme yeni alışmak derken çok saldım. Kas iskelet kurulanda güzel not aldım bu hafta nöro kurulunun sınavı var bundan da güzel not alırım eminin ama ilk dönem çok pis patladığımdan geçme ihtimalim çok sıkıntı elimden geleni yapıp çalışıyorum bayağı ama az çok ne olacağı da belli şimdi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.