Şimdi Ara

Kulakligi monitore takinca neden ses az geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni PS3 aldim, taktim monitore. Monitordeki kulaklik dandik 2 wattlik kulaklik cok az geliyor ses haliyle, ben de kulakligimi monitordeki kulaklik girisine taktim yine az geliyor. PC kasasina takiliyken bangir bangir titreyen kulakliktan niye bu kadar ses geliyor, AV output'u falan var ya illa oradan PS3'e mi takmam lazim yardiminiz lazim.

• Monitörün kendi menüsünde ses yükseltip kısmak için bir bölüm olmalı,ona baktınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Monitörün kendi menüsünde ses yükseltip kısmak için bir bölüm olmalı,ona baktınız mı?

Evet, %100'de hocam. Kulakligin kablosu uzerinde de ses ayarlayici var o da sonda.
  • kulaklıgın direnç değeri yüksektir veya kulaklıgın tam performansı için gerekli direnç değerini monitör sağlamıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

kulaklıgın direnç değeri yüksektir veya kulaklıgın tam performansı için gerekli direnç değerini monitör sağlamıyordur.

Peki ne yapmam gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

kulaklıgın direnç değeri yüksektir veya kulaklıgın tam performansı için gerekli direnç değerini monitör sağlamıyordur.

Peki ne yapmam gerek?

başka bir kulakiçi kulaklık dene veya ps3 için pulse kulaklık var ondan alabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptoptan tak tuk ses geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.