Şimdi Ara

Laptoptan tak tuk ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa zaman önce laptopu plastik birşeyin üstünde bıraktım uzun zaman bekledi ciuu diye kapandı. Sonra açtım pc de bir kasma bir kasma anlatamam. Sonra sesi farkettim . Harici hdd aldım yinede kasıyor. Var mı bir çözüm ?

Not: laptopun markası hp ve konuma cevabı alıntı yaparak verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Kısa zaman önce laptopu plastik birşeyin üstünde bıraktım uzun zaman bekledi ciuu diye kapandı. Sonra açtım pc de bir kasma bir kasma anlatamam. Sonra sesi farkettim . Harici hdd aldım yinede kasıyor. Var mı bir çözüm ?

Not: laptopun markası hp ve konuma cevabı alıntı yaparak verirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

harddiskin eceli gelmekte tüm verilerini yedekle ardından harddiskini dğiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: errör

quote:

Kısa zaman önce laptopu plastik birşeyin üstünde bıraktım uzun zaman bekledi ciuu diye kapandı. Sonra açtım pc de bir kasma bir kasma anlatamam. Sonra sesi farkettim . Harici hdd aldım yinede kasıyor. Var mı bir çözüm ?

harddiskin eceli gelmekte tüm verilerini yedekle ardından harddiskini dğiştir...

Laptop harddiski ne kadardır fiyat olarak ? Konu laptop olunca bayağı yüklü fiyat çıkıyor,yenisini almak daha mantıklı oluyor
  • çok pahalı değil 320 - 500 gb ci,varı bişeyi 120 150 liraya alırsın..
  • quote:

öncelikle sesin nerden geldiğini tesbit etmelisin fan sesi olabilir fan kanatlarından biri kırık olabilir çok sık karşılaştığım bir durum sıcaktan plastik fan kanatları kırılgan hale geliyor ısıdan dolayı kasıyor olabilir öncelikle iyi bir temizlik yapmalısın hdd bad sector taraması yammalısın ram testi yapmalısın tüm bu testleri yaptıktan sonra sorunu tesbit etme şansın olabilir
  • baslat calistir cmd chkdsk c: komutunu kullanarak diskini taratabilirsin nasilsa bir harici disk almissin 200 250 tl civari bir para verip 120 gb ssd alip omur boyu rahatca kullanabilirsin bence en uygun fiyat intelin alt seviye ssdlerinde var 225 tl idi sanirim .
  • o bahsettiği ses tak tuk değil kıtır kıtır dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tak tuk geliyor hocam.Sanki fandan geliyor. Herhalde alialtın doğru diyor fan da bir sıkıntı olabilir abimin laptoptada vardı kırık felan dediler değiştirdiler.Şİmdi o testleri nasıl uygulayacağız ? Temizliği mesela nasıl yapacağım
  • hdd de sorun var aynı şey benim başıma geldi önce ses sonra komple gitti açılmadı daha bu durumlar bilgisayarı direk power tuşundan kapatmadan olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.