|
Bildirim
|
Kek yemek gibi mi
![]() |
Herifler sahte osmanlı tarihi uydurup birde milleti keklemeye uğraşıyor.
![]() ![]() Al sana orjinal osmanlı kıraathanesi...Kitaplar nerede? |
Türkiyenin kamu borcu yoktur diyorsun. Tablo atıyorum al sana burada yazıyor işte kamu borcu diyorum neyin havasını atıyosun diyorsun. Allah akıl fikir versin.
Ek olarak, 24'ü kısa vadeli 129 milyar dolar borç çerez parası değildir, ülke batırır diye zaten demedim. Burada daha önemli olan Borç/GSYH'nin yılda %4 artması ve borcun %90 küsürünün dolar ve euro bazında olması. Bunun tartışmasını seninle yapana da sabır diliyorum çünkü bu konuda arkası boş laftan başka bir şey çıkmadı ağzından. Diyorsun ki kahvehane kıraathane farklı şeydir, soruluyor fark nedir cevap yok. Kıraathaneleri eleştirenler haksız diyorsun kıraathane yapmanın faydası soruluyor cevap yok. Türkiyenin kamu borcu yoktur diyorsun borç atılıyor artistlik yapma diyorsun. Bari AKP ilçe teşkilatına git de maaşını bağlasınlar. Emeğine yazık. |
yeteri kadar çıkıyorum evden merak etme. neyin değişimiymiş merak ettim. kahvehaneye kitap rafı ekleyip çayı keki bedava yapmak mı değişim? ki kitap olayının zoraki yapıldığı o kadar belli ki. sohbetin,oyunun olduğu mekanda kitap okunamyacağını anlayamıyor musun?
|
Tatar böreği olacak mı sen çok okuyorsun bilirsin
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Temmuz 2018; 11:11:39 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Temmuz 2018; 11:34:13 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chengineer -- 18 Temmuz 2018; 11:30:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Temmuz 2018; 11:31:44 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|