Şimdi Ara

LandRover Freelander Kullanıcıları Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LandRover Freelander Kullanıcılarını bu post altında toplayabilir belki katılıma göre bir bölüm açılabilir internette hep kötülenen bu güzel aracın imajını düzeltebiliriz :)

• kronik sorunları hakkında bilgim yok ama fonksiyonellik bakımından sınıfının en iyilerinden, yerine discovery sport çıktı
  • Freelander yurtdışında çok tutulan ve yükseltme Kitleri satılan bir araç ama Türkiye de hakettiği değeri görmüyor çoğu servis bu araçla ilgilenmek istemiyor nedeni daha az para kazanacaklari düşüncesi kullanıcılar eğer toplanırsa çok güzel olabilir :)
  • Freelander'ın parasının hakkını en iyi veren araçlardan olduğunu düşünüyorum. İster şehir içi, ister şehirlerarası veya off-road bakımlı bir Freelander'ın üzdüğüne pek şahit olmadım.
  • Merhaba Landrover yetkili servisinde çalışıyorum tüm sorularınızi yanitlayabilirim evet aklınızda soru işareti kalmasın herkez aydinlansin herseyi sorabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinturkoz -- 17 Aralık 2017; 12:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi servistesiniz acaba?ziyaret edip tanışmak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: alfpar

Hangi servistesiniz acaba?ziyaret edip tanışmak isterim.

Özelden yazdım size
     LandRover Freelander Kullanıcıları Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinturkoz -- 27 Şubat 2018; 0:38:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.