super online fiber e gectim. kampanya olarak ceza bedelini kendileri karsiliyor. nerdeyse 3 4 haftadır kapatacaklar hesabı. neyse ayın 1 inde kapanmış. kapanma ucretide berlirlenmis fatura no bile belirli. internet bankaciligindan veya telefon ile odeyebiliyorum gozukuyor. fakat gel gorki fatura kagida basilmadigi icin odeme noktlarindan odeyemiyorum veya e fatura ile gonderemiyorlar
yarin superonline a gondermem icin son gun. bu gun 5 saat ugrastim 5 6 defa musteri hizmetleri ile gorustum ve sonuc yok. muhtemelen yarında yollamayacaklar ve bana 390 tl patlayacak
çıldırmış durumdayım
e-mail adresinize fatura gonderilmesini isteyin... belki boyle cozulur. Superonline fiber hat icin gecerlimi bu tahutu odeme kampanyasi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Reanimate
e-mail adresinize fatura gonderilmesini isteyin... belki boyle cozulur. Superonline fiber hat icin gecerlimi bu tahutu odeme kampanyasi ?
evet fiber için geçerli. zaten ben fibere geçtim
ayrica adamlarla konustum işte email e yollayın diyorum diyorki kağıda basılmamış o yüzden gönderemiyoruz
gelde çıldırma
bana fatura gelmiyorki email geliyor sadece.
günü geçti ve yollamadılar. ne kadar sayıp sövsemde az fayda etmeyecek. Allah dan superonline kalite firmada 6 gun uzattılar suremi. yoksa 390 tl zararım olacaktı Türkiyenin en endandik firması smile adsl adsl yuzunden.
İLK 6 AYIMDA hiç sıkıntı yaşamadım. ama son 6 ayıp kaldı. elveda dicem smileadsle. bir süre internet kullanmıcam. sölemesi ayıp ama alfa tarzı bir cihaz alıcam. biraz beleşnet macerası yaşıcam..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme