Şimdi Ara

LAPTOP AŞIRI ISINMA VE FORMAT SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar elime acer 5520 g modelinde bir laptop var. Bana geldiğinde ışıkları yanıyordu fakat hiç açılmıyordu biraz araştırma yaptım ve fön makinesi ile biraz ısıtıldığında sorunsuz şekilde açıldığını gördüm. Aynen uguladım ve açıldı bu seferde cd okuyucuyu görmediğinden kurulum yapamadım. Hertürlü şeyi denedim sonunda sd kart takarak biosda görmemesine rağmen cdroom dan windowsu bot edebildim. Şu anda herşey tamam ama windos kurulumu tam bitecekken mavi ekran hatası geliyor kurulum başlayana kadarda dosya kopyalama kısmında hatalar oluyor ve aşırı derecede ısınma oluyor. Bu ısınma sıradan bir ısınma değil abartmıyorum yumurta 5 dakikada pişer el değilmiyor . Özellikle hdd aşırı derecede ısınıyor. Sıcaklıktan laptopun arka kapağı esnemeye başladı.Bu nasıl bir sorun olabilir fanları falan sorunsuz gram toz yok makinede sizce direk çöpemi atayım yoksa bir çözümü bulunurmu.

• Birde format sırasında fan duruyor hiç çalışmıyor onuda az önce farkettim soğuk hava verek formatı tamamlamaya çalışıyorum şu anda %28 de kaldı muhtemelen %90 a yaklaştığında aynı hatayı verecek.
  • 1.5 saat bekledim windows dosyaları genişletiyor kısmında %83 te kaldı hiç bir hata yada kitlenmede olmadı bu sefer .
  • anakartında buyuk ihtimalle problem bence tamırıyle felan uğraşma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hdd değiştirip kurulumu yaptım pc kapatana kadar normal kapandıktan sonra marş basmıyor illa ısıtmak gerek_)
  • Belki fan çalışmıyordur altına bi soğutucu al bide kendi fanini değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanda sorun vardı hallettim . Sorun fanda değil pc açıldıktan sonra sorun kalmıyor herşey açılana kadar. 5 6 saattir işlem yapıyorum hiç bir sorun yok şu anda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi notebook donma ve lag sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.