Şimdi Ara

Laptop calisiyor ama görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acer nitro 5 laptop, 12700h islemci, rtx3060 ekran kartim

laptopun fanlarini basitce temizledim geri kapattim sonra ekran calismamaya başladı, hdmi ile monitore takinca goruntu geliyor windows calisiyor, red ded calisiyor bu yüzden ekran kartımın sağlam olduğunu düşünüyorum , laptopun ekranı neden çalışmaz?

hicbir darbe yok hicbir kablosu ile oynamadım acaba bir jak mi çıktı? anlamadim ne yapmam lazim

* garantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Anakart ile monitor arasındaki flex kablo oynamış olabilir. Söküp kabloyu kontrol edin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JrGrendel kullanıcısına yanıt

kablolaru kontrol ettim ama gozume çarpan bir sorun yok acaba ekran karti çipinde bir sorun olabilir mi?

• turkishwizard04 kullanıcısına yanıt
    Mux switch var mı acaba laptopta bi bakın. Varsa harici ekran kartı ile çalıştırıp kontrol edin. Laptopu monitöre bağlayınca harici ekran kartı çalışır. Normalde işlemcinin dahili ekran kartı çalışır. Laptop ekranına görüntü gelmiyorsa dahili ekran kartında bir sorun olabilir ama yazılımsal bir değişiklik yapmadan olmaz o da. Sadece fan temizliği ile yani. Ben yine de kabloda sorun olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Flex kablosunu test ettiniz mi ?

• JrGrendel kullanıcısına yanıt

olabilir ama kablolari kontrol etmek cok zor duzelteyim derken başka biryeri bozmaktan korktum garantiye yolladim

• Negatif Statü Hakları N kullanıcısına yanıt

maalesef garantisi olduğu için fazla kurcalamak istemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar cihaz 25 gün sonra servisten geldi, garanti kapsami içinde anakart değişimi, fan temizliği ve macun yenileme yapıldığı rapor edilmiş benden hiçbir ücret istenmedi, ram ve SSD takviyesi yapmıştim servise gönderirken ekstra taktigim SSD ve ram i çıkarıp orijinal haliyle göndermiştim büyük ihtimalle fark etmişlerdir ama sorun çıkarmadılar,

Bence Her laptopta sorun çıkabilir önemli olan yetkili servisin yardımcı olmasıydı

Teşekkürler Acer servis

• Kral, şanslıymışsın. Acer'i hiç sevmem. Umarım bundan sonra sorun yaşamazsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.