Arkadaşlar aslında uzun bir zamandır bu sorunla uğraşıyorum. Ancak hiç bir yol çözüm olmadı, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var. İzninizle biraz detaylı anlatacağım.
Sorunum şu; Bildiğiniz üzere bir çok dizüstü bilgisayarda çift ekran kartı kullanılmakta. Benim bilgisayarımda da Intel HD Graphic 4000 ve -tam modelini bilmediğim- AMD 8500M serisi bir ekran kartı var.
AMD Catalyst Center'da ekran kartı ilk resimde olduğu şekilde gözüküyor.
Ayrıca Catalayst Center'dan yüksek performansı seçmeme rağmen Pes 2013, Fifa 14 W10 Modern Uygulaması, Age Of Empires 3' ve GTA SAN ANDREAS'da dahi kasmalar oluyor.
GTA IV'de ayarlara girdiğimde Grafik özellikleriniz bu oyunu karşılamıyor hatası alıyorum ve ekran kartı hafızasını 27 MB olarak gösteriyor.
Evet üstadlar bilgisayarı kullanamaz hale geldim lütfen bir yardım edin, bir çare eyleyin. Şimdiden herkese teşekkürler. Başınızı ağrıttıysam affola..
Yok mu arkadaşlar bi cevap çok acil lütfen edin lütfen
SCANDİUM
kullanıcısına yanıt
bilgisayara recovery modunda çalıştır tüm ayarları fabrika ayarlarına gelsin
patren
kullanıcısına yanıt
Bilgisayara 1-2 ay önce Win8 format attım, şuan W10, format attığımda da, daha öncede sorun vardı, yinede deneyim mi?
SCANDİUM
kullanıcısına yanıt
laptopun resmi sitesinden ekran kartı driverlarını tekrar yükleyin
patren
kullanıcısına yanıt
Maalesef değişen bir şey yok
pc'ye en baştan windows 10 kur.Sonra da sadece ve sadece bilgisayarı güncelle.Elle hiçbir şekilde driver kurma.Bırak win 10 driverlerı kendi bulsun ve kursun.
Bilgisayarı bir kaç gün içinde servise yollayacağım. Ekran'da kapağı oynattığımda renk dalgalanmaları ve görüntü karışması oluyor. Bunu da söylesem bakarlar mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme