Şimdi Ara

Laptop görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün birkaç saattir bilgisayardaydım . bir anda ekran dondu. reset attım açtığımda oturum açma kısmına kadar görüntü vardı biraz bekledim ama görüntü gelmedi . yaklaşık 30 kez denedim yine aynı problemle karşılaştım . sonra güvenli modda açtım bilgisayarı görüntü geldi . ama normal olarak başlatınca görüntü hala yok sesler de geliyor . bilen biri yardımcı olabilir mi ?

şimdiden teşekkürler

• çift ekran kartı bi laptop sanırım.. makinayı güvenli modda açıp driverleri kaldırıp makineyi resetle dostum.. önce intel driveri sonrada ati driveri yüklersin :)
  • wryen W kullanıcısına yanıt
    dediğini yaptım oldu ama ekran kartlarını açınca tekrar aynı sorun oluştu
  • Hocam ;
    -İşletim Sistemi Nedir ?
  • AsiLKaN_1453 kullanıcısına yanıt
    hocam donamımlar hakkında bilginiz varsa banada bir yardım etseniz
  • Buyrun Hocam Sizi Dinliyorum Yada Özelden de Olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiLKaN_1453

Buyrun Hocam Sizi Dinliyorum Yada Özelden de Olabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_83785966/tm.htm

burdaki konuda anlattım okursanız sevnirim hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır Hocam Teşekkürler.
  • böyle 1 sorun yaşarsanız dielimki makine dondu . resetledin . normal başlangıc yapma güvenli modda ac direk .. zaten resetleme yaptıgında sistem dosyaları hasar alıyor dolayısıyla normal açılmıyor makine . güvenli modda acıp diski bir tara dosya sistemi hatalarını güvenli modda tarama yapılıodu galiba . sonrada normal başlangıc yap . baktın olmadı yine acılmıo güvenli modda sistem geri yüklee yap 1 gün öncesine veya en son geri yükleme noktasına .
  • dediğim sıra ile mi yükledin peki ekran kartlarını ?
    önce intel sonra ati
    Dediğin şekilde yaptım olmadı ama sadece ati çalışıyor sorun intelde galiba nasıl düzeltebilirim ?
  • cadence1 kullanıcısına yanıt
    bilgisayarı 2 gün öncesine aldım ama hala aynı problem devam ediyor sorun intel de galiba ati tek başına çalışıyor ama inteli açınca sorun devam ediyor napabilirim başka ?
  • driverlerin güncel mi peki ? oda önemli bi mevzu
    intel için bilgisayar güncel diyo ama zaten konuda bahsettiğim gibi bir anda dondu bilgisayar . ati de problem yok ama şu an normal moddayım ve ati açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.