Merhaba arkadaşlar bugün birkaç saattir bilgisayardaydım . bir anda ekran dondu. reset attım açtığımda oturum açma kısmına kadar görüntü vardı biraz bekledim ama görüntü gelmedi . yaklaşık 30 kez denedim yine aynı problemle karşılaştım . sonra güvenli modda açtım bilgisayarı görüntü geldi . ama normal olarak başlatınca görüntü hala yok sesler de geliyor . bilen biri yardımcı olabilir mi ?
şimdiden teşekkürler
çift ekran kartı bi laptop sanırım.. makinayı güvenli modda açıp driverleri kaldırıp makineyi resetle dostum.. önce intel driveri sonrada ati driveri yüklersin :)
wryenW
kullanıcısına yanıt
dediğini yaptım oldu ama ekran kartlarını açınca tekrar aynı sorun oluştu
Hocam ; -İşletim Sistemi Nedir ?
AsiLKaN_1453
kullanıcısına yanıt
hocam donamımlar hakkında bilginiz varsa banada bir yardım etseniz
Buyrun Hocam Sizi Dinliyorum Yada Özelden de Olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: AsiLKaN_1453
Buyrun Hocam Sizi Dinliyorum Yada Özelden de Olabilir.
böyle 1 sorun yaşarsanız dielimki makine dondu . resetledin . normal başlangıc yapma güvenli modda ac direk .. zaten resetleme yaptıgında sistem dosyaları hasar alıyor dolayısıyla normal açılmıyor makine . güvenli modda acıp diski bir tara dosya sistemi hatalarını güvenli modda tarama yapılıodu galiba . sonrada normal başlangıc yap . baktın olmadı yine acılmıo güvenli modda sistem geri yüklee yap 1 gün öncesine veya en son geri yükleme noktasına .
dediğim sıra ile mi yükledin peki ekran kartlarını ? önce intel sonra ati
wryenW
kullanıcısına yanıt
Dediğin şekilde yaptım olmadı ama sadece ati çalışıyor sorun intelde galiba nasıl düzeltebilirim ?
cadence1
kullanıcısına yanıt
bilgisayarı 2 gün öncesine aldım ama hala aynı problem devam ediyor sorun intel de galiba ati tek başına çalışıyor ama inteli açınca sorun devam ediyor napabilirim başka ?
driverlerin güncel mi peki ? oda önemli bi mevzu
wryenW
kullanıcısına yanıt
intel için bilgisayar güncel diyo ama zaten konuda bahsettiğim gibi bir anda dondu bilgisayar . ati de problem yok ama şu an normal moddayım ve ati açık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme