Şimdi Ara

Laptop Kasıyor (FORMAT FAYDA ETMEDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha dün hiç kasmadan oynadığım oyun vardı bugun geldim laptop hazırda beklet durumundaydı yani hiç kapanmadı hiçbirşey yüklenmedi yada silinmedi hiçbir değişiklik yok aynı laptop aynı ben ama bugun actığımda oyunun çok kastıgını gördüm başka oyunlardada denedim onlardada aynısı oldu.

Virüs olabilir dedim tarattım ama hiçbirşey çıkmadı bende güncellemeler falan yaptım fakat etki etmedi bende format atiyim düzelir dedim format attım sürücüleri tekrar geri yükledim fakat hala aynı .

Sıcaklıktan kaynaklanıyor zannettim fakat HWMonitor baktıgımda sıcaklıgın normal oldugunu gördüm şuan hiçbir oyunu oynayamıyorum oyunu geçtim internetten video izlerken bile takılıyor en düşük kalitede açsam bile laptop yüksek performansa çalışıyor sorun ne anlamadım anlayan yada başına böyle birşey gelen paylaşabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastamo -- 27 Mayıs 2014; 15:59:35 >

• rastamo kullanıcısına yanıt
    hdd test et derim ben normal kullanımda bile kasıyorsa
  • Şimdi bakıyorum...
  • Format attığınız iso bozuk olabilir.Başka bir iso ile yeniden format atın.
  • hdd çok dolu ise yapıyor olabilir bir'de görev yöneticisine bak bakalım normalin dışında ram yiyen uygulama yada normalde az ram ile çalışan bir program şuan daha fazla ram yiyor olabilir'ki sıkıntın büyük olur yeni kurduğun bir oyun yada çektiğin yeni bir oyun'dan virüs kapmış olabilir tavsiyem hard format atman olacaktır tabi pc'de bölünmüş sürücün var ise
  • Laptop kendi CD'den format attım bozuk olması imkansız diskleride tamamen sıfırlıyorum hdd boş, açık olan program yok tekrar format atabilirim.
  • Bios guncelmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar format atınca düzeldi şuan herhangi bir sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.