Bildirim
laptop sıcaklık
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sıcaklar normal sorun edecek hiç bir şey yok ! -
normalmi ne normali oyun açsam bir süre sonra kapanıyor altta soğutucu var diyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: irfanyavuzlar
normalmi ne normali oyun açsam bir süre sonra kapanıyor altta soğutucu var diyorum
laptopunuzun markası nedir garantisi devam ediyor mu? -
sistemi yük altına sokan bir yazılım çalışıyordur.. kontrol edin windowsdan çalışan programları .. combofıx ıle taratmayı deneyeblirsiniz sistemi .. sanırım yazılım kaynaklı sorun . -
sorun donanımsal eminim çünkü içini açtıktan sonra bu hale geldi yani o yönde düşünelim işlemci tamamen sökülüyken taktım bütün tırnakları kabloları falan bunları göze alarak düşünelim -
laptobun markası satellite l serisi 2009 model -
quote:
sorun donanımsal eminim çünkü içini açtıktan sonra bu hale geldi yani o yönde düşünelim işlemci tamamen sökülüyken taktım bütün tırnakları kabloları falan bunları göze alarak düşünelim
Evet sorununuz donanımsal..Daha önce Overclock yapmamış olduğunuzu varsayarak işlemcinizinde arızalı olma ihtimalini düşük tutarak sorununuzun fandan kaynaklandığını söyleyebilirim..İşlemci fanının yeterli devrinde dönmediği için ısınma söz konusu diye tahmin ediyorum..Değiştirme ihtimaliniz varsa termal macunla fanınızı yenilemenizi tavsiye ederim kolay gelsin. -
ben sorunu kökten çözmek için logitech soğutucu aldım birde fanmı alıcam fanın sadece bir dişi kırıktı -
quote:
ben sorunu kökten çözmek için logitech soğutucu aldım birde fanmı alıcam fanın sadece bir dişi kırıktı
Soğutucunun amacı işlemciyi soğutmak değil bilgisayarın kasasını ya da fazla ısınan materyali soğutmak..Daha önce de belirttiğim gibi fanınız yeteri düzeyde soğutmuyor ve işlemci ısındığı zaman kendini korumaya alıyor bilgisayarı kapatıyor hazır dişi de kırılmışken bence değiştirin iyi günler dilerim.. -
sağolasın ömrün uzun olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- utorrent güvenilir mi
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- windows tarafından bulunamıyor.ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden dene hatası
- modem internet hızını etkiler mi
- telefon şarj olmuyor
- bilgisayardan ses gelmiyor
- root nasıl kaldırılır
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X