Bildirim
Laptopumu değiştirdim, ne yapmam gerek?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yeni laptopundaki itunes a bağlayıp authorize yapıcaksın dostum. üstteki seçeneklerden store a tıkla orda olması lazım. tabi çok emin değilim bilen biri anlatırsa daha iyi olur ama büyük ihtimalle sorununu bu şekilde çözersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
iPhone'um eski laptoptaki iTunes ile senkronize haldeydi. Şimdi içindeki şeyleri kaybetmeden nasıl yeni laptoptaki iTunes ile kullanabilirim iPhone'u?
Not: Eski laptop hala elimdedir eğer oradan bir şey yapmak gerekiyorsa.
İçindeki şeyler derken nelerden bahsediyorsunuz acaba? Müzik, resim, film işine hiç girmiyorum herhalde onları nasıl yedekleyeceğinizi biliyorsunuzdur? Aplikasyonları, yeni bilgisayarınızı da authorize ettikten sonra transfer purchased apps kısmından yeni pcnize aktarabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: zurven
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
iPhone'um eski laptoptaki iTunes ile senkronize haldeydi. Şimdi içindeki şeyleri kaybetmeden nasıl yeni laptoptaki iTunes ile kullanabilirim iPhone'u?
Not: Eski laptop hala elimdedir eğer oradan bir şey yapmak gerekiyorsa.
İçindeki şeyler derken nelerden bahsediyorsunuz acaba? Müzik, resim, film işine hiç girmiyorum herhalde onları nasıl yedekleyeceğinizi biliyorsunuzdur? Aplikasyonları, yeni bilgisayarınızı da authorize ettikten sonra transfer purchased apps kısmından yeni pcnize aktarabilirsiniz.
Hayır bilmiyorum işte
Müzik, applicationlar (oyun - program) ve telefon rehberim.
Benim bildiğim kadarıyla başka bir iTunes'la senkronize edince iPhone'u, içindeki her şeyi siliyo. Yanlış mı biliyorum?
-
eski bilgisayarındaki itunes klasörünü, yeni bilgisayarındaki itunes klasörü ile değiştir..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon değişim belgesi
- iphone kapalıyken alarm çalar mı
- telefon kapalıyken alarm çalar mı
- ithalat yoluyla kaydedilen imei
- iphone dokunmatik kilitleme
- iphone 14 yurtdışı fiyatı
- iphone 15 pro max amerika fiyatı
- wifi araması nedir
- ios 18 şarj sorunu
- iphone 15 kaç watt destekliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X