Şimdi Ara

laptopumun ekran kartını değiştireceğim yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• merhaba arkadaşlar uzun süre düşünerek yeni kasa toplamak yerine elimde bulunan laptopumun ekran kartını değiştirmeye kara verdim.

hangi ekran kartları uyumlu nasıl birşey almalıyım bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

laptop bilgileri fotoğraftan ulaşabilirsiniz.

almak istediğim ekran kartları;

GeForce GTX 765M 768 @ 850MHz 128 Bit @ 1000MHz
    GeForce GTX 760M 768 @ 657MHz 128 Bit @ 1000MHz

• laptopların ekran kartları değiştirilemiyor en fazla eskisi bozulursa aynısından takılır yerine onun bile garantisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

laptopların ekran kartları değiştirilemiyor en fazla eskisi bozulursa aynısından takılır yerine onun bile garantisi yok.

Sen önce bi git MXM slotu ne onu öğren de gel bence.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Sıfır bilginle ahkâm kesmeye çalışma mxm slotu sadece asus rog serisi gibi cep yakan modellerde bulunur giriş seviyesi laptoplarda değil.

Belli ki amacın konu sahibine yardım etmek veya bilgi paylaşımı değil boş konuşup laklak yapmaya gelmişsin alırım ayağımın altına o üslubunu düzelt. Bir yanlışı olana bile adam gibi efendice düzeltme yapılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercanyetik

merhaba arkadaşlar uzun süre düşünerek yeni kasa toplamak yerine elimde bulunan laptopumun ekran kartını değiştirmeye kara verdim.

hangi ekran kartları uyumlu nasıl birşey almalıyım bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

laptop bilgileri fotoğraftan ulaşabilirsiniz.

almak istediğim ekran kartları;

GeForce GTX 765M 768 @ 850MHz 128 Bit @ 1000MHz
    GeForce GTX 760M 768 @ 657MHz 128 Bit @ 1000MHz

Laptoplarda ekrankarti degisdirme olayinda yok denebilecek kadar az imkan vardir sadece mxm portu uzerinden harici grafik birimi yongasi baglanmis " anakart uzerine lehimlenmemis" modellerde islemcinin dar bogaz yapmiyacagi anakart ve adaptorunun yükü kaldirabilicegi ve uyum saglayabilicegi cok az sayida konfigurasyon ile degisdirebilirsin ve kesin uyum garantiside mevcut degildir elindeki cihaz mxm portuna sahip olmadigi icin baska bir gpu takamassin

• Yani arkadaşlar diyoki kasa toplamayı düşünmelisin tekrar

• yardımlarınız için teşekkür ederim taşıma sıkıntısı olmasını istemediğim için laptop ekran kartını değiştirmek istemiştim artık kasa toplamak şart oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu kapanmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.