Şimdi Ara

Lastiğe dıştan yama yaptırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar pazartesi günü köyden eve dönecekken arka iki lastiğimiz de patlamış, köyden ilçeye gidip lastikçi bulduk, iki lastikte de çivinin girdiği yere dışardan lastik sıkıştırıp yamaladı. 650-700 km kadar yol yapıp eve geri döndük de içime kurt düştü.
    Lastikçiye gidip iç yama yaptırmalı mıyım, ne kadar tutar? Patlaklar yastiğin yola basan kısmında bu arada.

• yeni nesil tamirat bu şekilde. lastiği sökmeden takıp gönderiyorlar. Ben daha önce yaptırdım sıkıntı çıkmadı. Kullanılan malzemeden de farkedebilir.
  • o yama ile 4 sene araba sürdüm. en sağlamı o . lastik söküldüğünde, yanakları yıpranıyor, tekrar balans istiyor. takıldıgında rot ayarı da isteyebiliyor. dış yama kolay. kullanışlı
  • Vallaha içim rahat etmedi, hemen sanayiye götürdüm. Lastikçi de fitili takan kimse çok kötü takmış dedi, iç yama yaptı. 20 lira iki fitile verdik, döndük 70 lira da iki lastiğe iç yama yaptırdık ama en azından içim rahatladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jardians

Vallaha içim rahat etmedi, hemen sanayiye götürdüm. Lastikçi de fitili takan kimse çok kötü takmış dedi, iç yama yaptı. 20 lira iki fitile verdik, döndük 70 lira da iki lastiğe iç yama yaptırdık ama en azından içim rahatladı.

2 lastige 70 liraya mi yama yaptirdiniz? Cok vermissiniz .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.