Şimdi Ara

Lastik arıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar,ben Audi A3 2007 model otomobil kullanıyorum.Görünüş ve kullanım olarak daha sportif bir lastik arıyorum.Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

• Aracınızın üzerindeki ebat ve de memnunsanız eğer üzerindeki markanın aynısını almanızı tavsiye ederim. Markayı değiştirmek isterseniz de michelin,continental,bridgestone almanızı 2. sınıf markalara yönelmemenizi öneririm. Bu arada eğer ki jant ebatını büyütme ya da küçültme gibi bir niyetiniz de var ise sapma oranına dikkat etmenizde fayda var.
  • Henüz 10.000 km yi doldurmamış turanzaER300 lerimi satıyorum haberiniz olsun
  • Meraba arkadaşlar,önerilerinizi inceliyorum.Dediğim gibi spor segmentte bir lastik arıyorum.Buarad alastik ebatlarım şöyle 205/55R16
  • Ben de bugünlerde lastik değiştirmek için birkaç yere uğradım. Lastiklerim iyi aslında ama sert hamur; Kumho. Fabrika çıkışlı üzerinde geliyor.

Gittiğim yerlerde lastiklere baktım. Michelin efsanesi doğru ama, elle kontrol ettiğimde harika lastik. Tam aradığım şey. Ama İstanbul yollarına göre değil maalesef. Tümsek çukur, baryer, yama vs... Bu yollara dayanmaz bu lastik. Çok yumuşak. Good Year ona nazaran daha iyi. Ancak servise gittiğimde ilginç bir lastik gördüm. Cooper. Hiç fena değil. Ne çok yumuşak ne de sert. Tam İstanbul yolları için yapılmış sanki. Fiyatıda 340 denilen Michelin ve 310 denilen Good Yeara göre daha uygun. 275 dediler. Yüksek performans lastiği. Islak-kuru değerleri epey yüksek. Amerikadaki sitesinden gözümün önünde bakıldı. Modeli Cooper zeon LTZ. İstiyorsanwww.coopertire.com adresinden bakabilirsin.

Lastik alırken desenine çok dikkat etmeni tavsiye ederim bir de. Islak yol tutuşu çok önemli. Belki benim gibi performanslı kullanmıyorsundur ama su tahliyesi çok önemli. Şimdiki lastiklerimde su birikintisi görünce çok dikkat ediyorum. Yağmurlu havalarda yoruyor insanı. Çünkü su tahliye kanalı yok. Cooper lastiklerini Kia yetkili servisleri satıyor. Dışarda var mı bilmiyorum

Umarım yardımcı olmuştur.

• Arkadaşlar selamlar,dün bir arkadaşım Lassa nın Phenoma diye bir lastik çıkardığından bahsetti.Bütüngün araştırdım ve takıntılı olduğum tüm noktaları 12den vurmuş.Dayanıklılık,virajlarda tutunma gücü,ıslak zeminde mükemmel fren performansı,sportif oluşu ve daha biçok özellik.Bu sabah gidip hemen aldım.Çok memnunum denedikçe yorumlarımı yazacaım.Yardımlarınız için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren_aksoy -- 6 Mayıs 2011; 15:16:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto Lastik Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lassa bridgestone toyo vs.
  • Arkadaşlar bu arada Phenoma Challenge diye bir yarışma başlamış, 50tane cillop gibi araba var, bir araba seçiyorsunuz ve o araba için gelen soruları yanıtlıyorsunuz yarışma sonunda en çok puanı alan seçtiği arabayı kapıyor. Sayfa şu:www.phenoma.com.tr
  • continental sport contact tavsiye ederim. çok uzun zamandır continental kullanıyorum ve çok memnunum. benim için önemli olanlar yol tutuş, fren mesafesi ve yol güvenliği. continental bunları karşılıyor. biraz pahalı gibi görünebilir ama insan hayatı paha biçilemez. o yüzden böyle şeylerde fiyata bakmadan iyisini almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_aksoy

Arkadaşlar selamlar,dün bir arkadaşım Lassa nın Phenoma diye bir lastik çıkardığından bahsetti.Bütüngün araştırdım ve takıntılı olduğum tüm noktaları 12den vurmuş.Dayanıklılık,virajlarda tutunma gücü,ıslak zeminde mükemmel fren performansı,sportif oluşu ve daha biçok özellik.Bu sabah gidip hemen aldım.Çok memnunum denedikçe yorumlarımı yazacaım.Yardımlarınız için sağolun.

hayırlısı olsun kazasız belasız yeni lastiklerle bin
  • Arkadaşlar teşekkr ederim. Buarada Deneme kampanyaları diye bi şeyleri var, adamlar müşteri haklarını savunuyorlar,lastiği aldığından itibaren 60 gün boyunca iade edebiliyosun,bir bakın derim.Bizim hakkımızı savunan Tüketicinin dostu Erdal abi baya komik olmuş,linkini vereyim:http://www.tuketicinindostuerdal.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.