Şimdi Ara

Lastik tabandan yarılmış... Peki nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç 2017 Peugeot Boxer panelvan en büyüğünden. Lastikler aracın üzerinde gelenler. Yemek taşıma işi yapılıyor ve aşırı yüke maruz kalma durumu yok. Aşırı hız da yok, en fazla 130-140 falan yaptığını söyledi şoför arkadaş. 3 gün önce düz yolda seyir halinde iken patır patır sesler gelmiş ve inince görmüş ki sol ön lastik bu hâlde. 3 gündür de bu lastikle aynı şekilde kullanıyormuş aracı Görünce çok şaşırdım. Böyle bir yarılma nasıl olabilir? Daha önce gören duyan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasıtlı yapılmasın? Geçen bizim arabanın karterini deldi arkadaş, kıllandık zaten o gün baya geç geldi, ertesi gün fark ettik.

• Lastik 2017 model bir aracın lastiği gibi durmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 14 Nisan 2018; 15:21:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viraj alırken çok zorlanmış veya olması gerekenin çok çok üzerinde hava basılmış gibi geldi bana.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Kasıtlı mıdır bilemem. Araç bizim değil. Aracın sahibi olan yemek firmasının müşterisiyiz. Fakat şoför arkadaş gördüğüm kadarıyla arabanın anasını ağlatan bir tip. Tümsekleri, çukurları yoksayıyor. Yanaktan yarılsa anlarım ama tabandan yarılma çok garip geldi

• Duellist kullanıcısına yanıt
    Mantıklı. Ortadan aşınmış zaten yüksek hava basılmış lastik gibi. Bi yere kadar dayanmış sonra cortlamış. Vatandaş yine geldiğinde hava durumunu sorayım. Büyük ihtimalle sebep bu

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Araç günlük 700-800 kişilik yemek dağıtıyor. Çok km yaptığı için lastikler bu hâle gelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç Lastiğe Ne Diyorsunuz?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozmenakif kullanıcısına yanıt
    Ağır şartlar sonucu vaktinden önce ömrünü tamamlamış, biraz yıpranmış ve diş kalmamış gibi. O yüzden zayıfladığı yerden tepki vermesi normal.

Lastik alımında sert hamurlu bir ürün tercih edin, biraz daha fazla dayanacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç km de lastikler bu hale gelmiş, ömrü bitmiş bir lastiğe benziyor.

• Peugeot Nexen'le gelmiyor bildiğim kadarı ile. Üzerindeki lastikleri satıp çıkma takmışlar büyük ihtimalle. 1 yılda bu kadar aşınması çok zor.
  • Bence bu lastik 2017 model durmuyor, çıkma gibi geldi, fotoğrafa yakınlaştırdım ama üretim hafta/yıl olarak 4165 yazıyor bunu çözemedim.

Lastik zaten ömrünü tamamlamış diş kalmamış, yarılmasa daha ne kadar kullanmayı düşünüyordunuz tamamen kabak olana kadar mı? Ayrıca 10bin km'de bir aracı rot balansa sokmanızda fayda var eğer hor kullanılıyor ise.
  • Lastikler bitmiş zaten hocam şirket arabalarin nasıl kullanıldığınıda biliyoruz adamin babasının malı değil diye herkesin 20 yle geçtiği tümsekler den 60-70 le bam güm geciyolar gayet normal

• Bu lastikler 5.el mi

• yani tek sorun yarılmaymış gibi bir de bunu sorguladınız mı? lastiğin lastiklik hali kalmamış.
  • 3 gündür bu lastikle mi kullanıyormuş?
    Bu adamın canının değeri yok mu merak ettim
  • Hangi lastik? Ben resimde lastik falan göremiyorum. Hadi işveren adamın canını düşünmüyor, iş sağlığı ve güvenliği "0". Peki şöför neden kendi can güvenliğine dikkat etmiyor?

Arkadaşlar yolda bu tür araç görürseniz plakasını alıp bulunduğu ilçedeki trafik şube denetlemeye bildiriniz. Bu tip araçların fren mesafesi diye bir olayı kalmadığından sizi, karınızı, çocuğunuzu yaralayabilir. Hatta öldürebilir. Lütfen duyarlı olup ilgili kamu kurumlarına şikayet ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 15 Nisan 2018; 11:50:0 >
  • Bir lastik uretimini bilen birisi lastigin kendiliginden bu şekilde yarilmayacagini düşünür., sivri bir cisimin hizlica uzerinden gecmistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Nisan 2018; 14:32:48 >
  • bu ülke adam olmaz yaw
  • ortada lastik yokmuş zaten.
  • Lastik yarılmasa bile çok önceden değişmesi gerekiyormuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.