Şimdi Ara

Lastik Yanaktan Çizilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Resimde görüldüğü gibi lastikte böyle bir çizilmiş hafif açılma var. Lastik 10 günde 6-7 bar eksiltiyor. Bu lastiği sizce değiştirmeli miyim?Lastik Yanaktan Çizilmiş

• Eksiltme var diyorsunuz. Bu lastik gitti gidiyor. Tabana bakılırsa cok yeni değil sanırım. İsterseniz komple yenileyin Bi takım
  • sert hamurlu dandik bridgestone turanzaymış bir de. değiştirin hocam yumuşak hamurlu lastiklerle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit3735

Eksiltme var diyorsunuz. Bu lastik gitti gidiyor. Tabana bakılırsa cok yeni değil sanırım. İsterseniz komple yenileyin Bi takım
    Lastikler 2 yıldır kullanılıyor ve 20 bin km yol yaptı. Diğer 3'ünde sıkıntı yok. Sadece bunda sıkıntı var. Bu dönemde para da sıkıntı olduğu için 1 yıl daha idare edebilecek bir yol arıyorum. Bu lastik 4-5 aylık kullanımda sıkıntı yaratır mı onu bilemiyorum.
  • Guvenliginiz icin degistirmekte fayda var.
  • ahmet.ozturk A kullanıcısına yanıt
    Daha gider mi bilinmez, Bi ani frene ve ya sert virajda tehlike olabilir. Stepneyi nasıl, kullanma düşünülebilir mi?
  • Aynı sorun benim yazlık sağ arka lastik de de var. Bir iki hafta içinde kışlıkları çıkarttıcam yazlıkları takarken sıkıntılı lastiğin yerinede aynı desende çıkma lastik almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lastik yanakta küçük çizik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanaktaki hasardan dolayı 10 günde hava eksilmez. Akşam hava vurursunuz sabaha yere yapışır. Siboptan kaçırma olabilir veya sök tak sırasında lastik topukları zarar görmüştür.
    Hava belli bir basınca kadar düşüp sabitleniyorsa topuktan veya janttan kaçırıyordur. Lastik inerken yanaklar dışa açılmaya başladıkça hava kaçıran noktayı tıkıyordur.
  • İyi lastikçiler veya iş mak lastikçileri 50 70 tl arasında o işleri yapıyor kaynakla, bi lastikçiye gidin o sizi yönlendirir.
  • Aynısı benim lastikte de oldu. Hava kaçırma sorunu yoktu. Lastikçi içten yama yaptı, sorunsuz kullanıyorum.
  • Gümlersin değiştir tahtalı köye varmadan sağda ilk lastikçide değşştir
  • Stepneyi takın, stepneye de idarelik bir turanza lastik çıkma alın en uygunu bu olur.
  • 10 günde 6-7 bar eksiltiyorsa o lastiği yakın bir sabahta tamamen inmiş şekilde bulursun. Bence hazır bu haldeyken değiştir. Diğer türlü daha fazla uğraşırsın.
  • Lastikcilerdr celik yama denilen bi malzeme var 3 lastiğimde yanak yapmıştı jantlar buyuk olunca.. Sorunsuz kullandim celik yama ile..
  • Hava kaçırmasının sebebi başka yer olabilir. Gösterdiğiniz hasarlı yerden kaçırmıyor bence.

Lastik için ne kadar riskli bir hasar bilmiyorum ama yine de dikkat edin.
  • yanağından yara gibi soyulan lastiği lastikçiye yapıştırdık, 1 senedir kullanıyoruz. Bir sorunu da yok.
    Güven veriyor mu? vermiyor.
  • Yana ile çözülür dert etmeyin
  • ordan hava kaçırsa dibine kadar iner jant üzerinde gidersiniz. büyük ihtimalle bir çivi yada vida girmiştir basit bir yamayla hallolur.
  • Lastiğinizin hava kaçırması bu çizikten değildir. Fakat benim lastiğimde böylesine derin bir çizik olsa hemen değiştirirdim. Lastikçiye gitseniz, sizi bir şekile ikna yoluna giderek tamir etmeyi tavsiye edeceklerdir. Bence değiştirin. Allah muhafaza yarın başınıza bir iş gelirse, vicdan azabı çekersiniz. Lastik yanaktan tamir edilmemelidir.
  • Her ne kadar son dönemde fazla kullanamasak ta sonuçta o araçlarla can taşıyoruz. Özellikle de sevdiklerimizin canını.

Bu kesik nedeniyle lastik yarılırsa anında araba jant üstüne iner. Belli bir süratin de üstündeyseniz kesinlikle kurtaramazsınız.

Hadi kendinizi düşünmüyorsunuz. Yol açacağınız kaza bir başka insan veya insanların kendisine, anne babasına, çocuğuna, eşine zarar verirse alacağınız vebali hiç düşünmüyor musunuz?

Ekonomik olarak zordaysanız iki tane yeni lastik alıp öne takın. Kalan 3 taneden temiz iki tanesini de arkaya takın. Eliniz açıldığında da bu aldıklarınızı arkaya alıp, öne yeni iki tane daha aynı marka/model alırsınız olay çözülür.

En azından güven içerisinde araç kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.