Şimdi Ara

Lenovo Z500 anakart değişimi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Z500 i5 8g 1tb 2gb gt645m 64 bit ekran kartlı dizüstümün anakartı bozuldu. Bilgisayarcı anakart değişimi olacağını söyledi ancak ekran kartı olarak 128 bit amd takacağını söyledi. Ben de Cs go yu sorunsuz oynamak istiyorum. Ekran kartım değişik olacağı için içim hiç rahat değil. Z500 ün ekran kartı gt740m li olan modeli de mevcut. Acaba gt740lı olanı taktırsam sorunsuz çalışır mı hem bilgisayar hem de Cs go? Bilgisayarcının beni saf görüp dolandırmasını da istemiyorum litfen yardım edin. Lenovo servisine yolamayı düşündüm ancak çok pahalı olacağını söylediler bi de tahmini bir fiyat verebilir misiniz? Cevap verirseniz çok mutlu olurum çünkü acil ihtiyacım var 1 aydır bilgisayarım bende değil.

• Geçmiş olsun hocam, geçen yıl Laptopumun ekran kartı çipi yanmıstı,yaptırdım ıkı hafta sonra yıne yandı,tekrar gonderdım yıne yanınca başlarım anasını avradını dıyım atmıstm bı kenara :s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bombacimülayim

Geçmiş olsun hocam, geçen yıl Laptopumun ekran kartı çipi yanmıstı,yaptırdım ıkı hafta sonra yıne yandı,tekrar gonderdım yıne yanınca başlarım anasını avradını dıyım atmıstm bı kenara :s

Teşekkür ederim. Aynı ekran kartını taktığınız haldemi o sorunu çıkardı? Markası neydi laptop ın? Yapan adam da benden az para istemedi 500 600 dedi kesin bir rakam da söylemedi boşa gitmesini istemiyorum 1 yıl daha kullansam o laptop ı bana yeterdi aslında ya.
  • 500-600 se yaptırmayın hocam bence cok pahalı. 1500 e i5 lı 4gb ramlı orta hallı pcler satılıyor, ben tamir etme hatasını yaptım sız yapmayın :s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksimelek A kullanıcısına yanıt
    Sakın o paraya tamir ettirme. Üzerine biraz daha koyup, daha hallice bir laptop al.
    Eski laptopu da parçalarına ayırıp, gittigidiyor , sahibinden gibi siteler üzerinden sat.
    Az da olsa katkısı olur.
  • Haklısınız da benim laptop özellikleri de kötü olmayınca yaptırmak istemiştim çünkü aynısı olacağını sanmıştım. Neyse salı günü teslim edeceğini söyledi adam gittiğimde CS GO dan kaç fps aldığıma bakar ona göre ya yaptırırım ya da 2. el kasa dizdirmeyi düşünüyorum üstüne biraz daha katıp. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drk_m

Sakın o paraya tamir ettirme. Üzerine biraz daha koyup, daha hallice bir laptop al.
    Eski laptopu da parçalarına ayırıp, gittigidiyor , sahibinden gibi siteler üzerinden sat.
    Az da olsa katkısı olur.

Parçalardan hiç anlamadığım için hiç ürün satmadım. Elimde 1 kasa 1 laptop daha var bozuldular öyle olduğu gibi duruyorlar ama para edeceklerini sanmıyorum artık çünkü çok eskiler. Bu laptop ın da parçalarını satamam gibi çünkü anlamıyorum malesef. Teşekkür ederim cevap için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    DELL G3 ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Asus Notebook Kapanma Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.