Şimdi Ara

LG 49UJ630V Vatan Bilgisayar Fiyatı Yanlış Girmişiz Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Vatan Bilgisayarın gece indiriminde LG 49UJ630V 2119.00 TL ye satın aldım. Bu sabah vatan bilgisayardan beni aradılar ürünü yanlış fiyatla satışa koymuşuz iptal edicez dediler. Bende kabul etmedim başka şansınız yok sözleşme maddelerinde kabul ettiniz iptal edicez dediler. Bende gerekli belgelerin çıktısını aldım Tüketici Hakem Heyetine başvuruyorum. Böyle sorumsuzluk olamaz. Bir yanlış yaptıysan arkasında durup müşteri memnuniyeti açısından o ürünü göndereceksin. Koskoca firmaların böyle sorumsuzca hareket etmesini anlamıyorum.

LG 49UJ630V Vatan Bilgisayar Fiyatı Yanlış Girmişiz Rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedor -- 29 Ağustos 2017; 12:26:20 >

• Dün aynısı banada oldu. Akşam ürünün fiyatı diğer sitelerden 200tl daha ucuzdu. Bana yakın mağazayı arayıp fiyatı teyit ettim. Sabah ürünü almaya gittiğimde 300tl zam yapmışlar bir gecede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcko1 kullanıcısına yanıt
    Valla ya Vatan Bilgisayar güvenilir diyoruz bizi mağdur ediyorlar. Ama ne gerekiyorsa yapıcam evrakları hazırladım bayramdan sonra hakem heyetine vericem bakalım sonuç ne olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.