Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cxerde durum.nedir acaba. Onlarda yaniyormudur yoksa panel yapisi vs de degisiklige gidilmismidir ?yoksami yine lg lglik mi yapiyor sessizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Hocam Oled ayarlarında pixel refresh var yapar mısın?
    Bitrne kadar bekle. 1 saat kadar sürecek. Etkisi olacak mı görelim.
    daha önceden 4-5 defa yaptım düzelmedi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AxS

Geçmiş olsun böyle bir durum görmek hepimiz adına üzücü, burdan c9 larda da burn-in oluştuğunu anlıyabiliyoruz o halde. Bu saatten snra televizyonlarımızı tedbirli kullanmamız gerekiyor sanırım
    hocam zaten bir kanalı açtın mı 1 dk içinde kendisi logo kısımlarında karartma yapıyordu koruma amaçlı ona rağmen yanık oluştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fushia

Ellerinde varsa yaparlar, hatta para iadesi bile yapabilirler bence. Cnn habertürk vs izlemeye korkuyoruz derken doğru diyormuşum :) izlerken görüntü ayarlarından karanlık oda seçeneğini kullanın belki yararı olur
    yarın sabahtan servis gelecek bakalım ne diyecekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Cxerde durum.nedir acaba. Onlarda yaniyormudur yoksa panel yapisi vs de degisiklige gidilmismidir ?yoksami yine lg lglik mi yapiyor sessizce.
    Oled tv de yanma problemi yok,ortadan kalktı artık bu problem diyen insanlardan çok hızlı bir şekilde uzaklaşın çünkü onu diyen kişi kesinlikle ve kesinlikle yalan söylüyordur.
    Oled tv eninde sonunda yanar bu işin c9 u cx i gx i yok hepsi yanaaaaacaaakkkkk
    Haa bu arada bende sözde bol ödüllü, boolll ölü pikselli c9 sahibiyim onuda belirteyim benim tv de yanık oluştuğu anda tüm forum konularına fotosunu atacağım
    Burda ki hepimizin bildiği arkadaş 3-5 ay sonra cx ve gx lerde yanma sorunu ortadan kalktı derse şaşırmam aynı arkadaş c9 da yanma olayı ortadan kalktı demişti yukarıda foto atan arkadaşın c9 unun daha 1 yıl olmadan nasıl yandığını görüyosunuz!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng1234 -- 3 Temmuz 2020; 17:51:11 >

• quote:

Cxerde durum.nedir acaba. Onlarda yaniyormudur yoksa panel yapisi vs de degisiklige gidilmismidir ?yoksami yine lg lglik mi yapiyor sessizce.
    Oled teknolojisi zaten karakteri gereği sürekli bu riski taşıyan bir panel,sadece işlemci ile bu riski en aza indirmek için çalışmalar yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng1234

Oled tv de yanma problemi yok,ortadan kalktı artık bu problem diyen insanlardan çok hızlı bir şekilde uzaklaşın çünkü onu diyen kişi kesinlikle ve kesinlikle yalan söylüyordur.
    Oled tv eninde sonunda yanar bu işin c9 u cx i gx i yok hepsi yanaaaaacaaakkkkk
    Haa bu arada bende sözde bol ödüllü, boolll ölü pikselli c9 sahibiyim onuda belirteyim benim tv de yanık oluştuğu anda tüm forum konularına fotosunu atacağım
    Burda ki hepimizin bildiği arkadaş 3-5 ay sonra cx ve gx lerde yanma sorunu ortadan kalktı derse şaşırmam aynı arkadaş c9 da yanma olayı ortadan kalktı demişti yukarıda foto atan arkadaşın c9 unun daha 1 yıl olmadan nasıl yandığını görüyosunuz!!!!!!

Alıntıları Göster
    Ama sony ler yanmiyor yanani hic duymadim

• quote:

Ama sony ler yanmiyor yanani hic duymadim

Alıntıları Göster
    Hocam sony kalite elmayla armutu karıştırmayalım😂 zaten sony 10-12 bandında olsa fiyatı bizim c9 lar arkasından sadece Nal toplar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eng1234 -- 3 Temmuz 2020; 17:56:38 >
  • Sony de lg nin ürettiği oled paneli kullanıyor diye biliyorum ben ama tam emin değilim.

• Yanık çıkan arkadaş forumda burak beyin asla yanmaz mesajlarıya birlikte thh başvur bence faturayı ona kestir

• quote:

Orijinalden alıntı: BVBLİFE

Sony de lg nin ürettiği oled paneli kullanıyor diye biliyorum ben ama tam emin değilim.
    LG paneli kullanıyor hepsi.

• Ekran yanığı için biraz önce servis geldi biz test edelim diye tv yi götürdüler 3-4 güne bilgi veririz dediler ne sonuç çıkacak beklemedeyim
  • LG Turkiye bu hafta da olu taklidi yapti sanirim, kimseden ses seda yok?..
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Penel mi degisecek hocam c9 un

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    götürüp test edeceğiz size en geç salı günü bilgi veririz dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

daha önceden 4-5 defa yaptım düzelmedi hocam

Alıntıları Göster
    Rtings Ekran yenileme olayini yani temizleme olayini Yilda 2 defa dan fazla yapmayin diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Rtings Ekran yenileme olayini yani temizleme olayini Yilda 2 defa dan fazla yapmayin diyor..

Alıntıları Göster
    yapmış bulundum artık servis cihazı götürdü salı günü bilgi veririz dediler
  • LG CX ile ilgili olarak Dünya genelinde bağımsız bir çok ülkenin önde gelen forumlarında ciddi olumsuz dönüşler var. Henüz Türkiye de yeni yeni deneyimleyeceğiz fakat insanların tedirginlik duyduğu Logo yanığı sorunu 3 sıraya düştüğü söylenebilir.
    Vertical B.dıng ve Dead Piksel sorunu yeni serilerde şimdiden baş göstermeye başlarsa LG için zor bir sürece evrilebilir.
    C9 ün çok başarılı bir seri olduğundan şüphem yok piksel sorunu dışında LG kullanıcısı olarak, ama rakip firmalara panel üretirken kendi markasında başarısızlık yaratırsa kendi bacağına değil kafasına sıkmış olur. Yukarda arkadaşımızın paylaştığı İlk CX deneyimi şaşırttı. Açıkça CX den beni uzaklaştırdı, GX için bakalım durum nasıl olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: marjinalhakan

LG CX ile ilgili olarak Dünya genelinde bağımsız bir çok ülkenin önde gelen forumlarında ciddi olumsuz dönüşler var. Henüz Türkiye de yeni yeni deneyimleyeceğiz fakat insanların tedirginlik duyduğu Logo yanığı sorunu 3 sıraya düştüğü söylenebilir.
    Vertical B.dıng ve Dead Piksel sorunu yeni serilerde şimdiden baş göstermeye başlarsa LG için zor bir sürece evrilebilir.
    C9 ün çok başarılı bir seri olduğundan şüphem yok piksel sorunu dışında LG kullanıcısı olarak, ama rakip firmalara panel üretirken kendi markasında başarısızlık yaratırsa kendi bacağına değil kafasına sıkmış olur. Yukarda arkadaşımızın paylaştığı İlk CX deneyimi şaşırttı. Açıkça CX den beni uzaklaştırdı, GX için bakalım durum nasıl olacak...
    Tüketiciyi değilde her kulvarda öncelikle kendi çıkarını ön planda tutan her firma batmaya mahkumdur.

LG bana göre Nokia gibi burnunun dikine gidip tüketicisini dinlemiyor/duymuyor
    Sırf bu yüzden telefon piyasasında çuvallayan LG'nin böyle giderse önümüzdeki yıllarda aynı şekilde TV konusundada çuvallayacak,
    Belkide tv piyasasından çekilecek, hele şu günümüzde özellikle çinde artan panel üreticilerinin sayısı biraz daha artıp
    Lgnin diğer markalara panel satışına darbe vursun işte o zaman lg için dananın kuyruğu kopacak...

• Herhangi bir gelisme var mi 55C9 ile ilgili?..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.