Şimdi Ara

LG C9 Oled TV Mağdurları Kulübü (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
7
Favori
32.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keyn

Herhangi bir gelisme var mi 55C9 ile ilgili?..
    C9 u bilmiyorum ama yeni seri cx le ilgili yeni gelişme var onu söyleyim arkadaşın bir tanesi yepyeni cx aldı
    Gelişme 1: arkadaşın yepyeni diye aldığı tv kullanılmış çıktı
    Gelişme 2: yepyeni cx de de bol miktarda ölü piksel çıktı
    Demem o ki bu sene ki ürünleri alanlarda bu ölü piksel sorunuyla uğraşmaktan tv sini doya doya izleyemeyecek gibi görünüyor maalesef!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Tüketiciyi değilde her kulvarda öncelikle kendi çıkarını ön planda tutan her firma batmaya mahkumdur.

LG bana göre Nokia gibi burnunun dikine gidip tüketicisini dinlemiyor/duymuyor
    Sırf bu yüzden telefon piyasasında çuvallayan LG'nin böyle giderse önümüzdeki yıllarda aynı şekilde TV konusundada çuvallayacak,
    Belkide tv piyasasından çekilecek, hele şu günümüzde özellikle çinde artan panel üreticilerinin sayısı biraz daha artıp
    Lgnin diğer markalara panel satışına darbe vursun işte o zaman lg için dananın kuyruğu kopacak...

Alıntıları Göster
    Dallas beyi daha öncesinden tanımayanlar için şunu söylemek istiyorum, ne diyorsa doğrudur tv konusında oldukça bilgilidir, ama eleştirilerinin ve yazılarının bazen sert mizaçlı olmasından dolayı bazı insanlara egolu gibi geliyor ve yazdıkları yanlış anlaşıbiliyor!!! Eee o kadar bilgiylede o kadarcık ego oluversin, burada bilgi sahibi olmayıpta herşeyi biliyormuş havasında olan birçok insanla karşılaştık😃
    Kendisi bizleri lg konusında defalarca uyardı fakat biz onun o sözlerini yanlış anlayıp dinlemedik! Sonuçda zarar gören biz olduk yaklaşık 1 yıldır tv izlemek yerine ölü piksel sayar olduk😃 gözlerim bozulacak diye aklım çıkıyor yahuu bazen çift görüyorum
    Psikolojim bozuldu tv yayınında ufak bir siyah nokta görsem aha birtane daha piksel öldü diyorum!!!

• s.a arkadaşlar cumartesi logo yanığı var diye lg servis 55c9 götürmüştü dün ben uyurken cihazda sorun yok diye bırakıp gitmişler tekrar aradım bugün geldiler sokaktaki 2 arkadaş vardı onlarıda çağırdım youtube ölü piksel testinden mavi rengi açtım servisin yanında 2 arkadaşıda teker teker tv yi gösterdim ben demeden a haber simgesi var ekran kararık dedi döndüm servis çalışanlarına vatandaşlar bile görüyor siz nasıl sorun yok dersiniz dedim sonra hakkaten ekranda yanık var bizim arkadaşlar nasıl görmemiş diye tekrar tv yi götürdüler
  • LG OLED TV satarken panel konusunda bi garanti vermiyor diye biliyorum. bunu bile bile alıp şikayet etmek biraz mantıksız değil mi? oled tv tercih etmeyenler firmalar güven vermediği için tercih etmiyor. bunları bile bile alıp kumar oynuyorsunuz birazda suç sizlerde maalesef.
  • Zendo kullanıcısına yanıt
    Garantiyi satıcı/ithalatçı vermez devlet verir, yasa verir güzel kardeşim.

• Oled paneller tercih edilecekse panel ilk 200 saat “rodaj” diye tabir yani düşük parlaklık ve düşük kontrasta izlenmeli ve panel ev hanımlarından ve çocuklardan uzak tutulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 8 Temmuz 2020; 21:49:57 >
  • Arcelikte 65 inc c9 panelli 10bin lira

Bu konuyu gorunce urunu almadim. Daha da bu fiyata gelmez urun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunu herkes bilsin . Lg C9 u saglam vermeli öyle yada böyle . . Lg CX vererek sorun cozulmuyor onlarda da sorun cikti yurt disinda cok sikayet var ve buradada olu pixselli cikiyor CX ler Lg sunu anlamali CX sorunlu bir oled tv . C9 un hakki yine C9 dur . .LG C9 VERECEK ..nasil yaparsa yapsin bulsun beni ilgilendirnez...

• Lg neden.boyle sorumsuz bir firmal

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

LG OLED TV satarken panel konusunda bi garanti vermiyor diye biliyorum. bunu bile bile alıp şikayet etmek biraz mantıksız değil mi? oled tv tercih etmeyenler firmalar güven vermediği için tercih etmiyor. bunları bile bile alıp kumar oynuyorsunuz birazda suç sizlerde maalesef.
    Iyide isteyen istedigin.cihazi alir kullanir .
    Ayrica kanunun belli nizam belli
    .
    Ayrica siz lg nin avukati falanmisiniz acaba
    Neden savunuyorsunuz lg markasinin cikarini. Lg gelsin kendini savunsun yuzu varsa foruma .
    Birakin boyle.kullanicilari suclamayi ,tv isi zevk isi
    Kanunun boyle istemiyorsa. Oled tv sorunlari ile ugrasmayi Turkiyeye oled tv getirmesin Samsung gibi led.tv.satsin sadece
    Ayrica bu kadar kar hirsi varsa Turkiyede ucuz iscilik yaptirip daha dusuk maliyetle daha fazla kar pesindeyse lg eger . Birakin lg C9 da yarattigi buyuk rezilligi cozsun
    Zedelenen rezil olmus ayaklara.dusmus ,marka.imajini kurtarsin .
    Bu is oled isi degil defolu panelleri lg.nin Turkiyeye bilerek cakma pesinde olmasi ve bunu bilerek ayip li urunleri piyasaya surmesi. Bu tv lerin hic birisi boyle banttan gecmez bilerek satisa cikarildi lg tarafindan 1 tane saglam tv cikmadi yazik lar olsun LG ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 9 Temmuz 2020; 21:30:42 >

• Öncelikle herkese geçmiş olsun, bende yılalrdır LG kullanıyorum, Hiö Oled deneyimimi olmadı ama diğerlerinde de hiç sıkıntı yaşamadım. 2 tane 3d LG, 1 tane 60" bir tane 65SM9010 (satıyorum) sahibi oldun Allah şükür sıfır sorun çıktı.

şimdi C9 ile E9 arasında kaldım E9 alıp da aynı sorunlar var mıdır? Bildiğiniz duydugunuz?

Tam C9 alacakken size rastlamam mucize oldu!

TEkrar geçmiş olsun arkadaşalr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZoLBaN

Öncelikle herkese geçmiş olsun, bende yılalrdır LG kullanıyorum, Hiö Oled deneyimimi olmadı ama diğerlerinde de hiç sıkıntı yaşamadım. 2 tane 3d LG, 1 tane 60" bir tane 65SM9010 (satıyorum) sahibi oldun Allah şükür sıfır sorun çıktı.

şimdi C9 ile E9 arasında kaldım E9 alıp da aynı sorunlar var mıdır? Bildiğiniz duydugunuz?

Tam C9 alacakken size rastlamam mucize oldu!

TEkrar geçmiş olsun arkadaşalr.
    Oled tvlerinde bir çok sorun var.c9 aldık başımıza bela mı aldık belli değil.son seri tümü sorunlu desek yeridir. sağlam çıkan yok gibi.bunu bile bile c9 almak paranı çöpe atmaktır.o kadar para ver al sonra LG nin peşinden koş.kardeşim sorunsuz cihaz üretemiyorsan üretme.madem sorunlu cihaz üretip sattın ürünlerinin arkasında dur.bize sağlam c9 ver.yeni çıkardığı cx modelleride aynı sorunlar mevcut.Kaç senedir oled çıkarıyorsun hala sorunlu.

• bilinen Başka hangi modellerde var bu sorun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Arcelikte 65 inc c9 panelli 10bin lira

Nerede var hocam 65" 10bin TL'ye?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

Nerede var hocam 65" 10bin TL'ye?..

Alıntıları Göster
    iki gün önce gece satışta idi 22:00 - 08:00 arası. Dünde beko da vardı . Şuan kalktı.

Kafamda çok soru işareti vardı bu oledler hakkında. Bu yüzden alamadım.

Beko'ya sorularımı sordum. Aranacaksınız dendi ama arayan soran yok. Galiba almamak iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 10 Temmuz 2020; 16:0:41 >
  • ZoLBaN kullanıcısına yanıt
    Hocam yanma sorunu tüm modellerinde mevcut.tabii kullanıma bağlı olarak değişiyor.piksel sorunu b9 da duydum,c9 da zaten bolca mevcut.cx de de var.gx almış bir arkadaş ondan ölü piksel yok.inanır mısın o kadar şaşırdım ki.ölü pikselsiz olduğunu duyunca 😁size tavsiyem bu sorunları göz önünde bulundurup karar verin aldıktan sonra peşinden koşturuyorsun.rezillik başka bişey değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Arcelikte 65 inc c9 panelli 10bin lira

çok iyi fiyat zati lg panel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

çok iyi fiyat zati lg panel

Alıntıları Göster
    Uzerindeki islemci Lgden mi geliyor diye cevabi alamadim. Hdmi 2.1 yokmus 2.0 ile geliyor gozukuyor. Birde bu burn in ve piksel olayi kafami cok karistirdi. Bu sebepten alamadim. Sabah tam aliyordum beko olani.

• Uydu yayınlarını izleyenler oled tv’lerden uzak dursunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Uydu yayınlarını izleyenler oled tv’lerden uzak dursunlar
    Neden hocam? Hd yayinlar kotu mu?

Hep netflixte vs degiliz sonucta.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.