Bildirim
Lg G2 Ne zaman ucuzlar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
internetten almayı düşünürsen daha uygun fiyata var bende g2 ve note 3 arasında kaldım bizim burda mağazalarda 1600 ama internetten 1300 e 1250 alabiliyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: dejavu177
internetten almayı düşünürsen daha uygun fiyata var bende g2 ve note 3 arasında kaldım bizim burda mağazalarda 1600 ama internetten 1300 e 1250 alabiliyorsun
internetten alınca teknik servis felan daha zorlu oluyor o yüzden netten alışverişe karşıyım -
bence taahhüt işine bulaşmayın derim neticede 24 aylık ödeme sıkıntı çıkarır. en önemlisi tarife dahi değişemiyorsunuz. o pişmanlığı yaşadım.quote:
Orijinalden alıntı: ender0898quote:
internetten almayı düşünürsen daha uygun fiyata var bende g2 ve note 3 arasında kaldım bizim burda mağazalarda 1600 ama internetten 1300 e 1250 alabiliyorsun
internetten alınca teknik servis felan daha zorlu oluyor o yüzden netten alışverişe karşıyım
Alıntıları Göster
-
Yani tamam her internet sitesine güvenmeyebilirsiniz ama bazılarıda güvenilebilir hiç bir sorun teşkil etmez merak etmeyin ama şunu soracağım 16gb/32gb mı almak istiyorsunuz ? Sizi idare edecek bir telefonunuz varsa yılbaşından sonrasını bekleyebilirsiniz 32gb çok stoklarda olmadığı için onun düşmesi biraz daha zor bir de nakit mi alacaksınız ?quote:
Orijinalden alıntı: odiyus
bence taahhüt işine bulaşmayın derim neticede 24 aylık ödeme sıkıntı çıkarır. en önemlisi tarife dahi değişemiyorsunuz. o pişmanlığı yaşadım.
Alıntıları Göster
-
bence taahhüt işine bulaşmayın derim neticede 24 aylık ödeme sıkıntı çıkarır. en önemlisi tarife dahi değişemiyorsunuz. o pişmanlığı yaşadım.quote:
internetten alınca teknik servis felan daha zorlu oluyor o yüzden netten alışverişe karşıyım
Alıntıları Göster
-
şimdi turkcellde kamu eko paketi var her yöne 600 dk var babamda.Babamın taride değiştireceğini zannetmiyorum değiştirmez yani.Sizce nasıl yapmalıyım bugün akşam alıcam heralde cihazı Bide taahüt konusunda neden böyle düşünüyorsunuz sorabilirmiyim acaba?quote:
Orijinalden alıntı: odiyus
bence taahhüt işine bulaşmayın derim neticede 24 aylık ödeme sıkıntı çıkarır. en önemlisi tarife dahi değişemiyorsunuz. o pişmanlığı yaşadım.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender0898 -- 24 Kasım 2013; 16:18:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa.Coskun
Yani tamam her internet sitesine güvenmeyebilirsiniz ama bazılarıda güvenilebilir hiç bir sorun teşkil etmez merak etmeyin ama şunu soracağım 16gb/32gb mı almak istiyorsunuz ? Sizi idare edecek bir telefonunuz varsa yılbaşından sonrasını bekleyebilirsiniz 32gb çok stoklarda olmadığı için onun düşmesi biraz daha zor bir de nakit mi alacaksınız ?
16 gb alıp otg desteğini aktif bi şekilde kullanmayı planlıyorum.Bide almak için 2 seçeneğim var ya taahüt yada kredi kartı -
quote:
Orijinalden alıntı: ender0898
quote:
Yani tamam her internet sitesine güvenmeyebilirsiniz ama bazılarıda güvenilebilir hiç bir sorun teşkil etmez merak etmeyin ama şunu soracağım 16gb/32gb mı almak istiyorsunuz ? Sizi idare edecek bir telefonunuz varsa yılbaşından sonrasını bekleyebilirsiniz 32gb çok stoklarda olmadığı için onun düşmesi biraz daha zor bir de nakit mi alacaksınız ?
16 gb alıp otg desteğini aktif bi şekilde kullanmayı planlıyorum.Bide almak için 2 seçeneğim var ya taahüt yada kredi kartı
Kredi kartıyla alacaksanız teknoloji mağazalarının kampanyalarını takip edeceksiniz mesela kliksa şu an 125tl veriyor maximuma ama biraz pahalı 1400 lira gibi rakamlara resmi garantili bulabilirsiniz ama bunun 1250 seviyelerine kredi kartıyla düşmesini beklerseniz biraz zaman geçer..
-
Daha ne kadar ucuz olsun ? 1200 civarı alınıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2000Tlye gelicek turkcellden aldığın zaman kredi kartı ile teknosadan 1600 ile gelicek + 100tl hediye çekin olucak tercih senin 24 ay pek koymaz gözüküyo ama uzun bir süre bu telefonun yaşamaz belkide o zamana kadar :)) şaka bir yana imkanın varsa kredi kartı ile almanı tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: freudunpiposu
Daha ne kadar ucuz olsun ? 1200 civarı alınıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: uurpro
2000Tlye gelicek turkcellden aldığın zaman kredi kartı ile teknosadan 1600 ile gelicek + 100tl hediye çekin olucak tercih senin 24 ay pek koymaz gözüküyo ama uzun bir süre bu telefonun yaşamaz belkide o zamana kadar :)) şaka bir yana imkanın varsa kredi kartı ile almanı tavsiye ederim
o yüz tl çek ile quick window kılıf alabilecekmiyim? -
quote:
quote:
2000Tlye gelicek turkcellden aldığın zaman kredi kartı ile teknosadan 1600 ile gelicek + 100tl hediye çekin olucak tercih senin 24 ay pek koymaz gözüküyo ama uzun bir süre bu telefonun yaşamaz belkide o zamana kadar :)) şaka bir yana imkanın varsa kredi kartı ile almanı tavsiye ederim
o yüz tl çek ile quick window kılıf alabilecekmiyim?
Ellerinde varsa alabilirsin tabiki -
İnternet alışverişinde teknosada o çek yerine %5 indirimde alabiliyorsun yani 1520 liraya geliyor ama bence onun yerine internette daha ucuz resmi garantili ürünler var teknosadan almadım ben çok hatalı ürün çıktığı için..quote:
Orijinalden alıntı: uurproquote:
quote:
o yüz tl çek ile quick window kılıf alabilecekmiyim?
Ellerinde varsa alabilirsin tabiki
Alıntıları Göster
-
Netten alışverişe karşı ama nette öneri bekliyor, akıl danışıyor. Bence siz bilgisayarı da pencereden aşağı atın kurtulun bu sanal hayattan.quote:
İnternet alışverişinde teknosada o çek yerine %5 indirimde alabiliyorsun yani 1520 liraya geliyor ama bence onun yerine internette daha ucuz resmi garantili ürünler var teknosadan almadım ben çok hatalı ürün çıktığı için..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
Netten alışverişe karşı ama nette öneri bekliyor, akıl danışıyor. Bence siz bilgisayarı da pencereden aşağı atın kurtulun bu sanal hayattan.
Adamsın
-
beyler bayramdan sonra ortalama kaç tl olur kliksada şuan 1200 tl 16lığı 1280 32liği sizce bekleyeyimmi yoksa bu pazar sony sp alıcamquote:
Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a
Netten alışverişe karşı ama nette öneri bekliyor, akıl danışıyor. Bence siz bilgisayarı da pencereden aşağı atın kurtulun bu sanal hayattan.
Adamsın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: halil948
beyler bayramdan sonra ortalama kaç tl olur kliksada şuan 1200 tl 16lığı 1280 32liği sizce bekleyeyimmi yoksa bu pazar sony sp alıcam
Ya napcan spyi g2 bulmusun 1200e al iste en az 2 kat daha iyi performans verir spden hem bunu benchmarklarda da gorebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bütçe sıkıntı işte 300 tl fark var 1050-1100 olur diyosanız bayramdan sonra onu alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Psycho40quote:
Orijinalden alıntı: halil948
beyler bayramdan sonra ortalama kaç tl olur kliksada şuan 1200 tl 16lığı 1280 32liği sizce bekleyeyimmi yoksa bu pazar sony sp alıcam
Ya napcan spyi g2 bulmusun 1200e al iste en az 2 kat daha iyi performans verir spden hem bunu benchmarklarda da gorebilirsin
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaşlar ben lg g2 almak istiyorum ama 1600 tl benim için biraz fazla.Acaba bu telefon ne kadar zaman sonra ucuzlar?
Birde turkcell taahütlü alsam çok zarar edermiyim?
Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
hocam delta garantili 32 gb lg g2 nin fiyati 1200 tl gibi satiliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- internetsiz radyo dinle
- telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda vestel klima
- iphone arka kamera ters çekiyor
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- samsung s25 ne zaman çıkacak
- hyperos 2.0
- poco f5 hyperos 2.0
- iqoo 13 pro özellikleri
- samsung a56
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X