Şimdi Ara

lg lw serisi mi panasonic gt serisi mi ? Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haftalardır araştırıyorum her modeli markayı ama hala tonla soru var kafamda bir he tamam lg diyorum kesin çat bir yerde 2d görüntüler çok diye okuyorum vaz geçiyorum panasonic alacağım tamam kesin bu sefer diyorum çat burn in ekonomi modunda kulan 300 500 saat bilmem ne kafayı yiyeceğim ya bir televizyon almak bu kadar zor olmamalı ya yemin ediyorum cehalet mutluluk arkadaşlar hiç girip bakmasaydım buralara hiç bir fikrim olmasaydı daha siyah o öbüründe lag var yok o titriyor onun gözlükleri pahalı hiç bir fikrim olmayacaktı temiz temiz verecektim paramı alacaktım tv mi geçecektim başına ohh karlı dağlardan serin keyifle takılacaktım sabah akşam ama başladık bir yerden ve hala bir fikrim yok nedir ne değildir.
    Neyse sonuç olarak bir kaç sorum var arkadaşlar en sona biriktirdiğim bilgili arkadaşlar umarım yardım eder sırayla soruyorum.

1.Sd yayın izlmiycem hiç yani uydu kablo bişey bağlamayacağım sadece pc ve ps3 takıp kullanacağım hangi özelliğe dikkat etmem lazım ?
    2.Input lag çok önemli bir sorun mu lg lerde durum ne bu konuda?
    3.Gerçekten 2d görüntü kalitesi kötümü lw serisinin ?
    4.Panasonic plazmalarda 3d çözünürlük kaybı oluyor mu internet indirdiğim half sbs filmleri izleyebiliyor muyum ?
    5.Son olarak 2000 ile 2500 lira arasında bir bütçem var ve çok iyi bir deneyim yaşamak istiyorum 1080 p de ne almalıyım ?

• Size gerekli cevabı vermiştim esasen ana konuda ama madem başlık açmışsınız buraya da kopyalayayım.

1. PC ve PS3 bağlantısı için dikkat etmeniz gereken şey TV'nin az fonksiyonel olması ve 1:1 pixel mapping özelliğine sahip olması. Bu da otomatik olarak en önemli hadise olan düşük input lag değerine götürür.

2. 2D HD görüntü verirseniz canavar gibi ama SD verirseniz bir plasma değil elbette.

4. Panasonic plasmalar SG teknolojisindeler, bu teknolojide modele göre farklılıklar olabilir. Örneğin Samsung D7000'in altı modellerde full HD 3D sağlamıyor.

5. 42LW4500 al 1800 TL gibi bir fiyatla satılıyor şu sıralar kampanyada. Benim tavsiyem budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: larsrich

Arkadaşlar haftalardır araştırıyorum her modeli markayı ama hala tonla soru var kafamda bir he tamam lg diyorum kesin çat bir yerde 2d görüntüler çok diye okuyorum vaz geçiyorum panasonic alacağım tamam kesin bu sefer diyorum çat burn in ekonomi modunda kulan 300 500 saat bilmem ne kafayı yiyeceğim ya bir televizyon almak bu kadar zor olmamalı ya yemin ediyorum cehalet mutluluk arkadaşlar hiç girip bakmasaydım buralara hiç bir fikrim olmasaydı daha siyah o öbüründe lag var yok o titriyor onun gözlükleri pahalı hiç bir fikrim olmayacaktı temiz temiz verecektim paramı alacaktım tv mi geçecektim başına ohh karlı dağlardan serin keyifle takılacaktım sabah akşam ama başladık bir yerden ve hala bir fikrim yok nedir ne değildir.
    Neyse sonuç olarak bir kaç sorum var arkadaşlar en sona biriktirdiğim bilgili arkadaşlar umarım yardım eder sırayla soruyorum.

1.Sd yayın izlmiycem hiç yani uydu kablo bişey bağlamayacağım sadece pc ve ps3 takıp kullanacağım hangi özelliğe dikkat etmem lazım ?
    2.Input lag çok önemli bir sorun mu lg lerde durum ne bu konuda?
    3.Gerçekten 2d görüntü kalitesi kötümü lw serisinin ?
    4.Panasonic plazmalarda 3d çözünürlük kaybı oluyor mu internet indirdiğim half sbs filmleri izleyebiliyor muyum ?
    5.Son olarak 2000 ile 2500 lira arasında bir bütçem var ve çok iyi bir deneyim yaşamak istiyorum 1080 p de ne almalıyım ?

Dostum foruma bir göz atarsan,senin sorunun aslında yeni bir TV almak isteyenlerin ortak sorunu.bende yaklaşık 2 yıldır ne alsam diye sürekli araştırıyorum.ama sürekli değişmekte olan teknoloji gündemi ve çeşitlilik bizim karar vermemizi zorlaştırıyor.bende hala 82 ekran eski bir lcd ile idare ediyorum.ben şunu öğrendim,panel dünyasında %100 memnun kalacağımız bir ürün yok maalesef.varsa da bir araba fiyatıdır zaten.
    Dolayısıyla bizim alacağımız fiyat/performans ürünü olmalı.LW serisi bence bu konuda oldukça başarılı.gerek 3D,gerekse diğer özellikleri uzun süre panel ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum.
    Bu forumda genelde geliri orta veya orta/alt düzey insanlar var.ve birçoğu da en az senin,benim kadar akıllı,alacağı ürün konusunda önceden araştırıp fikir sahibi olan insanlar. dolayısıyla paranın alabileceği en iyi paneli almak istiyorlar.LW başlıklı konu başladığı günden bu yana 450 sayfa olmuş.ve ben bu konuyu ilk zamanlardan beri düzenli olarak takip edenlerdenim.bazen çoğunluğa uymak gerekir.sadece bu forumda LW alanların sayısı 2000 e yaklaştı.Donanımhaber tarihinde bu kadar rağbet gören başka bir TV serisi daha yok.
    Bende ilk fırsatta 47LW5500 almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 14 Nisan 2012; 11:34:54 >

• Rağbetin sebebi çok yardımlaşılan bir başlık olması ve sık sık kampanyalarla fiyat kırma politikası yapmış olması oldu. Hani o başlığa bir gelen bir daha gitmedi ve sürekli bir şeyleri çözmeye çalıştı Panel gerçekten fiyat/performans ve bu şekilde almaya %100 değer.

Elbette keşke elimizdekiler her zaman en iyisi olsa ama maalesef mümkün değil. Geçenlerde arkadaşıma gittiğimde ben de yine gidip hayranlıkla izledim evindeki Pioneer'ı ama almaya kalksam stok bulamam ve hatta sanırım maddi sebeplerden ötürü alamam.
  • teşekkürler arkadaşlar sanırım 47lw4500 alıcam ay sonunda plazma tamam eyvallah renkler filan çok hoş ama aktif olması sorunları filan baya soğuttu beni aletten bu arada dusty hocam konuyu açıp bi süre cevap alamdıktan sonra ana konuya yazdım o yüzden aynı sorun için birde konum var
  • Bende yeni 42 LW4500 aldım arkadaşım. Mağazada gezerken gördüğüm 3d görüntüde gözlük takmama rağmen bulanıklık vardı hatta foruma da konu açtım. Ona rağmen buradaki yazılara güvenerek aldım. 3D görüntü gayet güzel çıktı, bir sorun yok yani. AMA SD yayında kötü olacağını bekliyordum ve aynen de öyle oldu. Bu sorunu plazmalar nasıl çözüyor bilemiyorum. Kesinlikle yanına receiver almak şart veya SD'lerin 100hz hıza çıkmasını bekleyeceksin.

Birde buradaki yazılardan anladığım kadarıyla her tv'de sorunlar çıkıyor, sorunsuz bir tv yok yani. Bu biraz şans işine bakıyor veya hatalara çok kafa yormayacaksın. Mesela aldığım tv'de ışık sızma sorunu var, test ettim. 2 köşede ve ortada siyah gösteremiyor. O yüzden eğer çok rahatsız ederse garanti olduğunu varsayarak problemini anlatırsın değişimini yaparlar. Umarım yazı faydalı olmuştur.

• Bir de SD yayın izlemeyeceğim demişsin. O zaman SD süresi kadar tv'de olmayacaksın. Daha küçük boyutta bir tv almanı öneririm. LW'nin 2D görüntüsü kötü değil, SD yayından dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S serisi tavsiye
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben de uzunca bir süredir lg lw5500 mü, yoksa panasonic gw30 mu alsam diye kararsız kaldım. çocuklarım 3d diye diretince bende seçimimi lw5500 den yana kullandım. birde next minix full hd uydu cihazı aldım. dijital (sd) yayınların kötü olmasını bekliyordum, ancak tüm samimiyetimle söylüyorum, asla kötü değil. yalnız doğru görüntü ayarlarını bulabilmek mesele. görüntü ayarları için iki gün uğraştım. hd yayınlara zaten diyecek bir şey yok mükemmel, alacak arkadaşlar hiç tereddüt etmesin, eminim memnun kalacaklardır.
  • tabiki panasonic
    lgmi yokksa samsungmu desydin anlardim ve samsung derrdim ama panasonic ile lg kiyaslanirmi dostuum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.