Şimdi Ara

LG Yeni LH Serisi LCD Tv'ler - Genel Konu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
5
Favori
229.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam selam, filmin dosya ismi ile altyazının dosya ismi aynı olursa ve bunlar aynı klasörde bulunursa altyazıları sorunsuz görüyor. sadece uzantıları farklı olacak, birisi *.mkv iken diğeri *.srt gibi..

saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

LH4000 de usb bellekteki mkv film için altyazıları nasıl gördürüyoruz arkadaşlar ??

Bir de bir LCD TV nin yerden yüksekliği ne olmalı sizce
    İdeal olanı nedir ??

• quote:

Orjinalden alıntı: fafulis

Dün LG bayisinde LG LH5000 modelini test ettim
    Kişisel görüşüm: Ağzım açık kaldı.
    Cebimden çıkardığım 16GB'lık USb Belleğimi sol tarafındaki USB yuvasına takar takmaz ekrana flash bellek yazısı geldi. Ardından 3 adet seçenek belirdi.
    Video, müzik ve resim.
    Hemen videoyu seçtim. Bir windows ekranı gibi bellek içindeki tüm klasörleri gösterdi.
    Oradan HD filmin olduğu klasörü seçtim. Klasörde film ve alt yazı dosyaları vardı. Film dosyasını seçtiğimizde şipşak film altyazısı ile birlikte açıldı.
    vaaaay dedim
    altyazıyı seçmeden gösterdi. görüntüler çok güzeldi.
    sonra çıkıp resim klasöründen resimlere baktım. Onların ebatı küçük olduğu için çok kaliteli değillerdi.

LH 4000 modeli 100HZ ve 3ms tepkime süresine sahip ayrıca MKV oynatmıyor. Farkı bu bilmeyen için yazıyorum. SAğdan soldan baktım, görüntü gayet başarılı idi. Param olsaydı hemen alıp çıkacaktım. Bana 3200'e yakın bi fiyat çektiler 12 taksit. Peşin 2700 civarı..
    Hiç LG düşünmeyen biri olarak beğendiğimi söyleyeyim. Ya B650 ya da LH5000 derim.

Saygılar

LH4000 .mkv oynatıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: HD_maniac

LH4000 de usb bellekteki mkv film için altyazıları nasıl gördürüyoruz arkadaşlar ??

Bir de bir LCD TV nin yerden yüksekliği ne olmalı sizce
    İdeal olanı nedir ??

Ben yerden 65 cm yukarıda duvara monte ettirdim. Gayet iyi. 70 cm olsa da olurdu diye düşünüyorum şimdi.
  • arkadaşlar divx okuyor bu cihaz haberiniz olsun.
  • Bugün İşyerinden bir arkadaşla birer adet 42LH5000 aldık.
    Yarın servis gelip kuracak.
  • 47LH3000 serisi için 2.372TL fiyat nasıl sizce alınmaya değermi full hd 50.000:1 kontrast varmış ist.bil. de arkadaşlarla görüştüm bu fiyata nakit alabileceğimi söylediler. Ellerinde de varmış siz olsanız bu fiyat aralığında bu ebatta hangi lcd yi alırdınız?
  • merhabalar,
    LG 37LH5000 şimdi 200hz mi yoksa 100hz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: loko

merhabalar,

http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?catModel=7&actType=&modelName=&currentPage=&categoryId=0102&parentId=01&modelCategoryId=0102&modelCodeDisplay=LH5000#

Yukarıdaki link ten bakabilirsiniz. Orada parantez içinde 32" in 100Hz. olduğu belirtilmiş. Diğerleri 200Hz.
    Küçük bir yerde kullanmayacaksanız biraz daha bütçenizi zorlayıp 42" almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.elektro

47LH3000 serisi için 2.372TL fiyat nasıl sizce alınmaya değermi full hd 50.000:1 kontrast varmış ist.bil. de arkadaşlarla görüştüm bu fiyata nakit alabileceğimi söylediler. Ellerinde de varmış siz olsanız bu fiyat aralığında bu ebatta hangi lcd yi alırdınız?

LH3000 in özellikleri biraz fakir kalmış durumda. Eğer LG almaya karar verdiyseniz en az LH4000 olsun
    Ben 42LH4000 düşünüyordum biraz daha bütçeyi zorlayarak 42LH5000 aldım. Eğer bütçenizi artıramıyorsanız 47" yerine 42" alın ama üst modellerden alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 16 Haziran 2009; 14:25:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ybektas55

quote:

merhabalar,

http://tr.lge.com/prodmodeldetail.do?catModel=7&actType=&modelName=&currentPage=&categoryId=0102&parentId=01&modelCategoryId=0102&modelCodeDisplay=LH5000#

Yukarıdaki link ten bakabilirsiniz. Orada parantez içinde 32" in 100Hz. olduğu belirtilmiş. Diğerleri 200Hz.
    Küçük bir yerde kullanmayacaksanız biraz daha bütçenizi zorlayıp 42" almanızı tavsiye ederim.

Yatak odasına alacagım için ve mesafenin 2 2.5 metre oldugu için vede koyacagım yerin dar oldugu için 37 inç te karar kıldım. Söylendigi gibi 200 hz ise alacagım.Şimdi sıra lcd yi uygun fiyata bulabilmek.Lg shop larda ne kadar bu tv acaba?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ybektas55

quote:

merhabalar,

Yatak odasına alacagım için ve mesafenin 2 2.5 metre oldugu için vede koyacagım yerin dar oldugu için 37 inç te karar kıldım. Söylendigi gibi 200 hz ise alacagım.Şimdi sıra lcd yi uygun fiyata bulabilmek.Lg shop larda ne kadar bu tv acaba?

200 Hz. olduğu kesin fakat 37" piyasada pek yok Philips konusunda LG shop İsim ve tel. yazmıştım oraya bir sorun.

• slm arkadaşlar
    dün bende lh5000 aldım fakat 5+1i bağlayamadım, kurulum için gelen adamlarda sanki 5+1i ilk defa duyuyomuş gibi yaptıkları için onlarda bulamadılar
    incelerkende hiç aklıma gelmedi bu, 5+1 desteği yokmu ?
    hdmı ile bağladığımda da ses televizyondan değil bilgisayardan geliyor, bunu da yapamadım?

birde seste bi inleme var, ayarlarıyla oynadım ama geçmedi b türlü.
    sizde durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak -- 14 Haziran 2009; 12:41:40 >
  • Optik ses çıkışından 5+1 sistemlere bağlayabilirisiniz. Yapamadığı şey, DTS sesi aktarmıyor, AC3'leri aktarabiliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: ardak
    slm arkadaşlar
    dün bende lh5000 aldım fakat 5+1i bağlayamadım, kurulum için gelen adamlarda sanki 5+1i ilk defa duyuyomuş gibi yaptıkları için onlarda bulamadılar
  • kutusundan çıkmıyor dimi bu kablo?
  • Arkadaşlar bu tv lerin 4000 - 4010 - 4020 olanları arasında ne farklar var acaba? Ben de hafta sonu aldım LG shopdan LH4010 olanı. 2 hafta sonra teslimat istedim. Malum düğüne gelsin diye. Orada da sordum bu soruyu hepsi aynı falan dediler. Ama ufak da olsa bir fark olmalı ki kodu değişiyor bu şekilde. Haksız mıyım?
  • Bugün Electroworld'de ayaküstü satış yetkilisiyle konuştuğumda yakında 4010 modelinin geleceğini söyledi.
    Farkı ne olabilir diye sorduğumda genelde hemen herşeyin aynı olduğunu fakat kasa tasarımının farklı olabileceğini söyledi.
    Bir ihtimal, LH4000'deki usb'den video izleme hack olayını engellemiş olabilir LG.

İsviçre'deki bir online dükkan'da şu özet bilgiler var lh4010 için:

LG ELECTRONICS 42LH4010
    16:9, 42" (107cm), Full-HD (1920x1080), 100Hz, 24p Cinema Mode, 50000:1, 500 cd/m², 5ms, DVB-C HD, DVB-T HD, 3x HDMI, Ethernet/LAN, USB 2.0, HD ready 1080p

Bu durumda yukarıdaki bilgilere göre en önemli farkı network bağlantısı oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih900 -- 15 Haziran 2009; 14:34:20 >
  • aman yaa video hack olayı gitmesin walla oturur ağlarım. Almamda ki en önemli sebeplerden biriydi o.
  • video hack olayına birşey olmaz tahminimce. Bu modellerde panel kasasının alt tarafındaki şeffaf kısım renk olarak birbirlerinden farklıysa 4000, 4010, 4020 gibi bir adlandırmaya gidilmiş olabilir.
  • video hack olayı nedirki?

bide menüde yazılım güncelleme gibi bişey var ama herhangi network girişi yok, nasıl yapıcaz bu güncellemeyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardak -- 15 Haziran 2009; 15:29:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardak

video hack olayı nedirki?

bide menüde yazılım güncelleme gibi bişey var ama herhangi network girişi yok, nasıl yapıcaz bu güncellemeyi?

video hack olayı; LG, LH4000 serisini "video, divx vs. oynatır" diye satmıyor. Resmi olarak TV'de bu özellik yok. Ancak tvnin servis menusunden gerekli ayarları yaptığınızda LH4000 vifeo,divx vs oynatmaya başlıyor.

yazılım güncelleme, usb flash bellek yoluyla oluyor. Bunun için internetten tvnizin güncellenen firmware'ini indirip, flashınıza atıp TV ye takıyorsunuz. Ancak ben LH serisi herhangi bir TV için bir firmware göremedim şuana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 15 Haziran 2009; 16:42:12 >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.