Şimdi Ara

Limitsiz vs netlimitsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç defa aradılar bu konuda bilmiyorum ama ttnet beni mevcut 1mb limitsiz tarifemden net limitsiz gibi sadece para tuzağı olarak gördüğüm tarifeye geçirmek için çabalıyor. Bununla ilgili olarak söyleyeceklerim var:

1- Öncelikle aylık ortalama 120-150 gb indirme yapıyorum(upload'ı saymıyorum bile)

2- 1mb limitsize 45 TL öderken çok kalite bir hizmet veriyormuşcasına ttnet bunu 49 TL'ye çıkardı

3- Bana satmak istedikleri net limitsiz paketi ise 56 lira üstelik limitsiz paketlere geçiş artık kapalı (!)

4- Bu netlimitsiz hadisesinde 25 gb downloaddan sonrasında hız tekrar 1mb'ye düşürülüyor.

Netice itibariyele ttnet benim 45 lira ödediğim paketi önce 49 lira yaptı sonra da bir ay boyunca aynı hızla indirme yapmam için 7 lira daha almak istiyor.
    Peki sorarım size ttnete

Siz beni keriz mi zannediyorsunuz?

bu da ikinci sorum artık tarife değiştirtmek için daha kaç defa arayacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo1907 -- 28 Şubat 2011; 0:51:20 >

• 25 gb'tan kaç kişinin neti 1.mbite düşürülmüş, hele ki senin indirme oranlarında bu da var tabi işin içinde :)

ikinci ayım netlimitsizde bunlar kota bilgisi

buda şimdiki hızım

Limitsiz vs netlimitsiz

sadece hız düşecek diye bu tarifeye geçmemeyi mantıksız buluyorum..Haa hizmeti beğenmiyorsundur, bölgende bu hız da sorun vardır ya da modem değerlerin kötüdür o zaman eyvallah benden de ama şimdiye kadar ben sorun yaşamadım ttnetle az olan şanslı kesimdeyim sanırım

• Öncelikle şöyle söyleyeyim. Senin hızının düşmemesi asla düşmeyeceği anlamına gelmez, zaten böyle bir garanti de yok. Ayrıca nette biraz araştırırsan (forumda dahil) göreceksin hız düşmelerini, hatta kimilerinin daha akn'yi aşmadan hızı düşürülmüş.

Diğer söylediklerinin hiçbiri yok şu durumda gerçi bir kaçay önce bunların hepsini yaşattı bana ttnet ama artık yok çünkü o santralin olduğu yerde oturmuyorum ama sorun aynı şekilde devam ediyormuş.
    Bir iş meselesi var onu bekliyorum inşş olurda süperonline fibere geçerim
  • buyur burdan yak bugün yine aradılar aramayın bunun için diyorum yine arıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.