Lise de kaç cm uzadınız? 9.sınıfım 15 yaşındayım 173/174 üm. |
Lisede kaç cm uzadınız?
-
-
Anne,baba boyu falan öenmli kesin bir şey diyebilmemiz için .Aşağı yukarı babanın boyu kadar olur boyun.
-
Anne 167 Baba 177 ama dayılarım uzun biri 182 öbürü 190. 190 olan dayımın çocuğu 200
-
Şuan yaş 22, 1.71'im
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Liseye geçerken 175
Lise bitimi 180
Şuan 184, yaş 24.
Lise 2 biterken 160 olan bir arkadaşım vardı, 4 ay sonra çocuk 172 geldi, şimdi 180. Herkesin genetiği farklı.
-
Şu an 1.30um
Lise 1 de 3 metre 46 cm'dim. Lise 4'te 5 metre 95 cm oldum. Annem 21 yaşıma kadar uzayabileceğimi söylüyor. Abilere selam uzamaya devam.
-
Ne alaka benim annem de babam da 1.70 tam babam 1.71 bile değil. Ben 1.86'yım. Hadi tüpçü sütçüden desen babamın ikiziyim yüz genetopi olarak.
Sülaledeki en uzun kişi de anne tarafından dedem o da 1.78. Baba tarafı gösen hele hobit yani halalarım falan.
Yani boy çok uzun asırlar önceki genetik mirastan geçebiliyor.
-
170>>186
-
Benim yaşımdayken kaçtınız?
-
vallah hiç hatırlamıyorum kardeşim. yalnız 18-den 22 ye kadar kesinlikle 2 cm attı bundan eminim çünkü bir size gelişimi olmuştu. 2 cm lik atmada bile o kadar irileştim ki çok fark etti.
ama hiç takip etmedim şu yaşta böyle şöyle diye fotolarımı bulup bakarsam derim.
-
dededen kaynaklı uzun olmuşssunuz işte spor da etkili olabilir.Fakat büyük oranda babanın boyu etkilidir istisnalar tabiki olabilir.
-
1.83-185 olursun tahminimce kardeşim.
-
Lise 1 175 lise 4 190
31 cm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales31 cm
31 e devam mı?
-
Orta okul 14 cm lise kalkik hali 25 cm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 25'e dayandı. Eski profesyonel basketbolcuyum. NBA'deki Türk oyuncularla bile epey oynamışlığım var.
6. sınıf sonu: 173
7. sınıf sonu: 186
8. sınıf sonu: 196
9. sınıf sonu: 198
10. sınıf sonu: 2 metre
Basketbol oynamayacaksan uzun boy sıkıntı olabiliyor. Mesela bilgisayar mühendisiyim ben sürekli ağrılarla uğraşıyorum. Kardeşim 203 cm. Beraber sokağa çıktığımızda soru yağmuruna tutuluyoruz. Toplumda çok ilgi çekiyoruz. Bunlar hoş şeyler değil kanımca.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A631 e devam mı?
Alıntıları Göster31 bir yaşam biçimidir,vaz geçilmemez
Benzer içerikler
- soyhana kalsın ne demek
- parmakta dolama patlatma
- trilyondan sonra ne gelir
- tanışabilir miyiz sorusuna cevap
- ilk siyahi insan kimdir
- exxen de neler var
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X