Şimdi Ara

LNB den sonra kabloyu bölmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çanakta çift çıkışlı lnb var.Biri bizim eve diğeri komşuya gidiyor ama ben 3 çıkışlıya para verip masraf çıkarmak istemiyorum :( Bizde ise iki cihaz var.Bizim eve gelen kablonun ucunu ikiye bölüp birini seoul gt 5000 e diğerini ise d-smart a taksam ne olur? Böyle birşey olabilir mi yoksa sorun mu çıkarır şimdiden teşekkürler. (konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın)

• kablodan gelen yayını 2 ye bölmeye yarayan aparattan alıp takarsan elbette olur ama aynı anda ikisinden birden yayın alamazsın.Birine bakarken diğerini kapatman lazım. Ben de aynı sistem var anca böyle çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

kablodan gelen yayını 2 ye bölmeye yarayan aparattan alıp takarsan elbette olur ama aynı anda ikisinden birden yayın alamazsın.Birine bakarken diğerini kapatman lazım. Ben de aynı sistem var anca böyle çalışıyor.

aynı anda ikisindende aynı yayını alması gerekmiyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: THE SUBTİTLE

aynı anda ikisindende aynı yayını alması gerekmiyormu

aynı anda iki tv den de yayın alması için bölünen kablonun bir ucu receiver a, diğer ucu içerdeki odadaki tv ye (receiver a değil) takılırsa mümkün.

ama aynı anda aynı kabloyu bölüp iki receiver a takarsa , aynı yayını bile izleyemez çakışma yapar diye düşünüyorum.

bağımsız kontrol etmek isteniyorsa 4 çıkışlı bağımsız lnb alınması gerekiyor. ( 3 çıkışlı piyasada olduğunu sanmadığım için söyledim ) kablolorı kesip biçmek yerine bu daha mantıklı. tüm odalardan ayrı ayrı uydu alıcılarıyla sağlıklı yayın alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kasayı TV'ye bağlama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.